Youtuber misstänkt för våldtäkt under Tubecon

Tubecon har startat igång och igår var de på besök i Malmö. 
 
Under kvällen ska en berusad tjej blivit våldtagen av en youtuber på Tubecon och Anja och Felicia Bergström var bland de första som fick reda på det.
 
Så småningom blev polisen inblandad och polisen grep youtubern men youtubern blev idag släppt. 
 
Samtliga youtubers som var med på Tubecon har blivit informerade om vad som skett och youtubern är inte längre välkommen till Tubecon. 
 
Youtubern har en historia av sexuella trakasserier då personen skickat oönskade bilder till tjejer.
 
OBS: Offret var ingen gäst på Tubecon.   
 
 
Alla kommentarer granskas, undvik spekulationer. 
#1 - Anonym

Säg vem idiot är

#2 - !

Säg vem idioten är, han ska fucking hängas ut, har man gjort något sånt ska man fan få för det.

#3 - Anonym

jocke sitter o leker duktig på snapchat lol, många lägen han hade kunnat hålla käften o hålla sig utanför.. hand e nog sista personer som borde säga nåt sånt lolololol

#4 - Anonym

Jag säger inte att jag vet till 100% vem det är men det är inte så svårt att lista ut.
''Youtubern har en historia av sexuella trakasserier då personen skickat oönskade bilder till tjejer.''

#5 - Erik

Vem är den skyldige som misstänks för våldtäkt? Är det inte tubcon som ansvarar för vilka YouTubers dem tar med sig.

Vilka spekulationer om vilka ???

#6 - Anonym

Vad har du för källa på detta? Ser inte att någon skrivit om detta någonstans. Om detta är sant, alla tankar till offret.

#7 - Anonym

Men ida fkn seriöst du måste inte lägga ut det också asså omfg orka

#8 - Anonym

Usch häng ut idioten

#9 - LBM

Ni måste väll nån gång säga vem det är???

#10 - Anonym

Hej! Jag är 100% medveten om att detta är SANNING. Ida publicerar detta och det är sant. Jag vet även vem personen är, kommer givetvis inte säga namnet men sluta gå på denna blogg, för det är 100% sant innehåll.

#11 - Anonym

Vem är de

#12 - Elin


Nämen seriöst, detta är en sida som SKA lägga ut skvaller och nyheter om youtubers. Tycker ni inte om innehållet? Klicka då förfan i krysset i högra hörnet istället för att skriva "lägg ner bloggen Ida" m.m i varje inlääg. När ni skriver sånna kommentarer vill ju Ida bara skriva här mer, det provocerar ju. Samma sak om det finns en knapp där det står "Tryck inte här", ni kommer vilja trycka där big time.
Så, acceptera nu detta, att denna hemsida SKA och KOMMER lägga ut smaskigt skvaller. Som Bente säger "Take it or leave it!!"
Mvh
Elin

#13 - Anonym

#3 Tubecon kunde ju inte förutspå att han skulle våldta någon. Och eftersom de portat honom från att komma tillbaka har de ju tagit sitt ansvar.
-
Och ni som tycker han ska hängas ut, jag håller med till viss del. Har man våldtagit någon så bör andra få veta det. DOCK (och det här är viktigt) skulle Ida bryta emot lagen om hon skrev ut hans namn innan han var dömd. Det räknas som förtal. Tänk på det. Förhoppningsvis blir den här mannen dömd. Polisanmälan verkar ju ha gjorts väldigt fort och det ger goda förutsättningar.

Starkt av den som utsattes att orka anmäla så snabbt. Jag hoppas hon läker från det här så fort det går och att hon har ett bra skyddsnät omkring sig. <3

#14 - Sara

"Undvik spekulationer"??? Det är ju du som skapar och sprider rykten som gör att onödiga spekulationer görs. Tänk dig för innan du publicerar något som du inte vet om det är sant eller inte. Är det verkligen värt att sprida en massa skit som inte ens är bekräftat bara för att få läsare och klick??? Syftar inte enbart på detta inlägget nu, utan hela din blogg. Lägg ner.

#15 - Ano

Najs om någon sagt vem det va ahahhaha varför inte liksom, om han är skyldig är det rätt åt honom och om inte så har han ju faktiskt inte gjort något så plzzz bara säg..

#16 - Anonym

Vem fan gör ens nått sånt, vilken idiot

#17 - Anonym

Förstår inte varför Jocke sitter och är arg på bloggen på snapchat över att detta har publicerats?? Liksom vad är det för fel att skriva detta när hon ändå inte skriver ut något namn? Det borde ju vara någon Jocke känner och vill försvara (även om han inte riktigt vill påstå det), annars förstår jag inte varför han agerar som han gör.

#18 - Johanna

Varför fokusera så mycket på gärningsmannen? Skänk istället kärlek och omtanke till offret!

#19 - Syster kaos

Okok!
Vet att alla är fett upphetsade över detta men ändå alla skvaller bloggar behöver vell inte skriva om detta ( säger inte att jag inte är emot sånt, alla tankar till offret) jag menar liksom, låt polisen ta tag i det istället för att hela Sverige ska blanda sig i. Tack

#20 - anonym

kan någon snälla ge en hint

#21 - Anonym

Och jockiboi ska självklart leka duktig och klaga på innehållet på denna blogg, som alltid. Tror inte han vet hur man stänger ner en sida som man inte tycker om ://

#22 - Anonym

Inser inte jockiboi att han sprider det vidare ännu mer när han lägger ut på snap eller? :)) smart

#23 - Anonym

Kan någon säga vem det är??! Blev fett nyfiken

#24 - Anonym

Vilka var youtubers var där?

#25 - Anonym

Vilka var där?

#26 - Angryyyyy

Men förihelvete ni som bah "jag vet vem det är" MEN SÄG DET DÅ FÖRFAN ISTÄLLET FÖR ATT HÅLLA KÄFTEN OM DET O TALA I FK GÅTOR. Tack o hej. Förresten detta inlägg borde inte ens vara med på bloggen Ida , väldigt lågt asså. Adjö

#27 - Anonym

Man kan ju gissa vilka barn som kommer från Jockes snapchat.

#28 - Anonym

Berätta för mig

#29 - Anonym

Säg vem det är nu!

#30 - Anonym

Undrar vem

#31 - Isabelle

#13, Aa absolut om en person var våldtagit någon så ska folk få veta det. Fast i detta fall har personen släppts fri och är endast misstänkt (försvarar inte en brottsling), så en person ses inte som officiellt skyldig förrän en dom kommit. Om alla som var misstänkta för ett brott blev uthängda direkt hade det varit livsfarligt. Läs på

#32 - Anonym

Varför leker jockiboi viktig? Det är väl mycket bättre att få veta vad som hänt, står dessutom inte vem detta handlar om så varför lackar han. Han är en man, varför ska män alltid tysta ner våldtäkter???? LÄS DETTA JOCKE

#33 - Anna

Haha alltså jocke/ logik, är arg över att detta uppmärksammas innan någon blivit dömt och tycker att man inte ska lägga sig i och låta polisen sköta saken.
Hans lösning? Att uppmärksamma det ännu mer haha gråter över kontraproduktiviteten

#34 - Anonym

Det är antagligen en man, men det är ju inte säkert. Så ni behöver inte skriva det.

#35 - Anonym

Jag fattar att folk tycker det är spännande och intressant men detta är allvarligt detta är it ngt man går och lägger up på en jävla blogg tänk på tjej hon mår it bra just nu hon vill bara glömma allt och så kommer du där och bara.

-Oj ngn har blivit våldtagen nu ska jag skriva det i min blogg för jag vill ha mer tittare.

Kan du bara sluta du pratar bara skit om andra och alla du borde it ha denna bloggen om du bara ska prata skit om andra kan du it använda bloggen till att skriva ngt vettigt som hur YouTubers bra grejer jag blir så jävla arg på dig och bloggare som it vet ngt alls så bara sluta.

#36 - Anonym

Jag fattar att folk tycker det är spännande och intressant men detta är allvarligt detta är it ngt man går och lägger up på en jävla blogg tänk på tjej hon mår it bra just nu hon vill bara glömma allt och så kommer du där och bara.

-Oj ngn har blivit våldtagen nu ska jag skriva det i min blogg för jag vill ha mer tittare.

Kan du bara sluta du pratar bara skit om andra och alla du borde it ha denna bloggen om du bara ska prata skit om andra kan du it använda bloggen till att skriva ngt vettigt som hur YouTubers bra grejer jag blir så jävla arg på dig och bloggare som it vet ngt alls så bara sluta.

#37 - Anonym

Jocke är så omogen. Haha. Man skäms.

#38 - Anonym

Ser då fånigt ut då Jocke inte behagar ha byxor på sig. Kalsonger och solbrillpr verkar vara hans klädsel.

#39 - Anonym

Jocke om du ser detta:
Jag har varit ett fan av dig men nu börjar jag verkligen tröttna. Lägg dig inte i andras val. Låt Ida skriva och uppmärksamma om vad som faktiskt kan hända, detta visar ju bara folk verkligheten och berättar om att man alltid måste vara försiktig. Jag vet inte vart jag har dig längre Jocke, du har sagt så många gånger stt du ska stänga ner din youtubekanal att jag valde att bara unsubscriba o avfölja dig på slla sociala medier för jag orkar inte med allt drama. Du är en fin person. Men snälla. Om du har dyslexi, prata inte ut om massa som kan tolkas fel (exempelvis när du skrev att det var tjejers fel att de blev våldtagna), rädda dig själv. Du förtjänar inte hatet men att uttrycka så mycket hat på internet är varken okej för dig som någon annan. Kan vi bara låta Ida skriva o berätta om skvaller? Om man inte gillar det, läs det inte!

#40 - Anonym

Sluta häng ut Jocke. Han är äldre än oss alla här och han vet mer om detta än oss. Tänk lite på situationen i detta fall. Skulle ni vilja att nån hängde ut er för att ni skriver fakta på Snap eller andra sociala medier? Använd det ni har innan för skallen!!

#41 - Anonym

Jocke är ju tappad på riktigt. Tycker att det är fel att bloggaren skriver om händelsen -> Uppmärksammar bloggen (igen och igen) på sin snap inför typ flera 100 000. Han verkar dessutom inte ha koll på vad förtal faktiskt innebär, trots att han själv har ägnat sig åt det själv många gånger? Inlägget nämner inga namn, över 50 youtubers närvarade på eventet. Alltså suck.

#42 - Anonym

Sluta hata på Jocke han har inte gjort er något. Hamberg kanske mer än oss. Men han kanske inte vill säga vem det är heller. Så snälla kan alla sluta hata på honom.

#43 - W

youtubervärlden är ju helt efterbliven ärligt talat, blir inte ens förvånad att en våldtäkt äger rum under just ett youtube-evenemang. Hela rörelsen är fylld av likehunters och fejkfeminister, usch.....

#44 - Polly

Hahaha #40, Jocke kanske är äldre på papper men i huvudet är han tamigfan inte äldre än en högstadieelev. Han ligger på samma nivå som sina fans, haha.

#45 - Anna

Det är en fucking skvallerblogg varför blir alla så butthurt?

#46 - Julia

Lyssna nu, det är jätteviktigt.
Ida kan inte lägga ut vem det är innan hen har blivit dömd, annars kan Ida bli dömd för förtal.

#47 - iseedee

Usch vad hemskt! :(

#48 - E

Hur kommer det sig att varje inlägg, oavsett vad det handlar om, ska sluta med kritik och hat mot Joakim?
Detta inlägget handlar inte om Joakim utan om en förmodad våldtäkt på ett Youtube-event. Kan man för en gångs skull ge fan i att dra in honom!

#49 - Ariana Grande

Fy vad hemskt!

#50 - Justin Bieber

Oj :(

#51 - Namn

Vart är källan?

#52 -

Vad spelar det för roll att tjejen som blev våldtagen var berusad? Tycker att det absolut inte har någonting med själva våldtäckten att göra och jag tycker att det är extremt onödigt att skriva ut då det bidrar till att unga personer som läser den här bloggen tror att det är offrets fel om hen är berusad.