Ska Jocke sluta med Youtube?

I lördags hade Ben Mitkus en livestream och under sändningen gick han in på facebook där man kunde se hans konversation med Jocke. 
 
Jocke skriver att han tagit ett beslut och kommer att sluta med youtube eftersom han känner sig redo för nästa steg i livet. 
 
Han berättar också att han skrivit 5 låtar och vill troligen satsa på sin musikkarriär. 
 
#1 - Anonym

Jocke e inte ett dug bra, när han sjunger då sjunger han falskt o jag tror att han mimar till låtarna

#2 - Alviseen

Bullshit, Jocke och Jonna skulle aldrig skuta med youtube, dem har sagt de typ 8 gånger nu så atte nej

#3 - Alviseen

Dem har sagt att de ska sluta 8 gånger*

#4 - Lol

Haha roligt att ben länkade till just den flashbacktråden och dessutom kallade det för källa.

Men lycka till Jocke! Youtube kommer nog bli mycket lugnare utan dig så hoppas din musik går bra.

#5 - Anonym

#4 vilken tråd e de?

#6 - Lol

#4 den handlar om svenskayoutubers.se

https://www.flashback.org/t2816297

#7 - Anonym

tre inlägg på raken om jocke

#8 - Anonym

Hur många gånger har han inte sagt det innan? Hahahahahahahaha

#9 - Anonym

Jag tror att allt bara är ett pr trick och att det var planerat att ben skulle visa konversationen

#10 - Anonym

Jag tror att allt bara är ett pr trick och att det var planerat att ben skulle visa konversationen

#11 - Anonym

Slutar dom med youtube lär dom sluta på gatan, jockes kanal drivs av ett gäng 8-åringar.

#12 - Anonym

Då kommer iaf det inte gå lika bra för denna bloggen som i princip bara har med 1 youtuber att göra...

#13 - J&J <3

Sjukt starkt par J&J som fixar allt hat. Finns INGA Youtubes som får möta detta hat. Även fast Jocke säger att flera stora Youtubes namn som dagligen blir utsatta av samma hat som dem. NEJ de är inte så!!!! De får hat kommentarer på sina kommentarsfält. Men inte på den nivå som J&J får stå ut med. Andra Youtubes nämns i nyhetskanaler på Youtube och skvallerbloggar (de kanske man som kändis får räkna med?). MEN det finns en ENORM skillnad mellan J&J och andra Youtubes. De finns inte flera hundra inspelade Youtube klipp med deras namn frontade som för J&J av privatpersoner. Smaklösa nedriga videos med innehåll vars enda syfte är att göra dessa två till åtlöjen. De hånas så grovt i alla nivåer och valörer. De slutar inte där. De finns skadligt många fejk konton på Twitter, instagram å fler ställen som på flaschback detta par hamnat på.
Sarkastisk, hånfulla, blottande elakheter dagligen som förökar sig som en löpeld. Personer som tar sig friheten att söka upp dem för att sabotera deras privata ägodelar. Andra Youtubes får hemskickat vidriga saker och även saboterande ägodelar, men detta par får hatet mot sig på högre nivå.
Tror aldrig detta kommer sluta. :(
Styrkekramar till J&J

#14 - ebba

men guuud snälla detta är BARA ett pr-trick, kan vi snälla inte gå på det?

#15 - Amanda

, det lär bli lugnare på youtube utan allt drama jockiboi hamnar i gång på gång.

#16 - Anonym

nej han kommer inte att sluta med Youtube hur många gånger har han sagt det? han vill bara att vi ska tycka synd om honom.

#17 - Anonym

nej han kommer inte att sluta med Youtube hur många gånger har han sagt det? han vill bara att vi ska tycka synd om honom.

#18 - Anonym

men herregud, visst har han sagt att han aldrig kommer sluta med Youtube men tror ni själv att han kommer sitta som 70 åring och göra videos?

#19 - Anonym

Att vara stor på Youtube har sin nackdel. De ställs högre krav på dem som förebilder, oavsett man vill eller inte. De blir mer granskad.
De kommer vända på varje sten för att dra fram skit. Har man då mycket smaskiga misstag i sitt CV då blir uppförsbacken ett bestående hinder. Tragiskt såklart. Media kommer minnas och snappa upp alla impulsiva uttalanden/utlägg man gjort.
Krävs mogenhet att vara stor och offentlig. ta rätt beslut. Eller få hjälp med offentliga uttalanden. En balanserad person som utger trygghet. Håller en jämn personlig bild av sig själv och som lever som den lär.
Såklart skit svårt. Ingen är perfekt. Men kanske man inte ska släppa in människor så hårt med uppdateringar 24/7 varje timme å minut. Hitta sig själv utanför andras tyck och tänk om sig. Kunna få vara människa med misstag och fel bakom kulisserna. Man behöver inte vara uppdaterad på nätet hela dagarna.
Dela allt. Vet ingen stor stjärna som har detta Youtube hysteri att vara på allas näthinna hela tiden. Blir nästan påtvingat. Man vet om man är bra och de räcker att visa en del av de man producerar.

#20 - Anonym

de va planerat att han skulle visa de

#21 - Anonym

Tröttsamt om de är så Pr-trick. Känns lite uttjatat. Men verkar funka. Ingen annan youtuber går ut med samma konstaterande jag ska sluta flera gånger. Varför gör man så. Antingen slutar man eller inte. Valet är ens eget.

#22 - Anonym

Happ

#23 - Anonym

Happ

#24 - Anonym

Varför gnäller folk för att bloggen skriver mycket om jockiboi? Det finns en bra förklaring.
1. Jockiboi hamnar ofta i drama
2. Han är typ störst på svenska youtube

#25 - Anonym

jonna jag vill ha sex med dig snälla

#26 - Anonym

Hur många gånger har han inte sagt och hotat om det då? Pr trick eller inte, börjar bli tröttsamt.

#27 - jaaaa

tycker att det är bra att han lägger ner youtube, men tror dock inte att han kommer långt med den musiken han gör just nu

#28 - Anonym

Omstart är bra och nyttigt för Jocke. Han är så pass gammal nu...och inte blir han yngre.
Youtube är en bra plattform för yngre. Eller dem som använder forumet anpassat i innehåll pararellt med sin ålder och fas i livet. Göra bad, zombie videos och prank på barns nivå och challanger med mera känns lite sandlåde nivå. Tror han gör rätt i att ta bort sina kanaler. Låta musiken ta vid och ta bort fjanterierna med snapchat. Renodla sin framtid. Hålla klass och stil. Visa vem han är och står för. Säger vad han menar och gör de han säger. Tror han når ut till en äldre publik då om han är redo för vuxen livet. Blir balanserad och seriös, med mindre drama och fjanterier. Sluta printa ut till barn vad tycker ni och snyfta i läkning. ta det bakom stängda dörrar. Nä sträck på dig och sluta sök bekräftelse dagarna igenom och skrävla på sociala medier, de impar enbart på småttingar som ser vad du kan köpa för dyra saker. De vill också kunna vara ekonomisk oberoende genom att sitta på Youtube och leka. Viktigt att våga förändras. Hoppas verkligen de kommer gå bra för Jocke utan Youtube nu. Bra beslut av honom. Hejja Jocke<3 Du fixar detta Jocke.

#29 - Anonym

Har Therese slutat me sin vloggmånad?
Den gick ju väldigt snabbt isåfall

#30 - Anonym

http://nyheter24.se/noje/881726-joakim-lundells-fans-snalla-lagg-inte-ned-youtubekanalen

#31 - Anonym

#28 klass kan inte köpas för pengar :)

#32 - Anonym

Men aera dumma jävlar!!! En dag som denna slutar det, och den dagen är kommen tack vare allt detta och denna blogg

#33 - Anonym

Jättetråkigt men stöttar de

#34 - Nils

Att han ens jämför sig med Bieber! Ser ut som en 40-årig alkis med tunnt hår. Bieber ser bra ut. Obefintlig sångröst utan att kunna hålla en ton. Bieber sjunger jävligt bra. Han kanske kan ge sig på att producera men att jämföra sig med en världsartist? Snälla du, kom ner på jorden!

#35 - Anonym

Jag ska vara väldigt källkritiskt nu, hur har du fått den exakta konversationen med text och allt?
Såg man verkligen såhär mycket? Varför skulle Ben visa de? Jocke kanske hade en dålig dag och kände så just då?
Jocke hade väl sagt något på Snapchat eller sina egna sociala medier om det var så?

#36 - Anonym

Jag ska vara väldigt källkritiskt nu, hur har du fått den exakta konversationen med text och allt?
Såg man verkligen såhär mycket? Varför skulle Ben visa de? Jocke kanske hade en dålig dag och kände så just då?
Jocke hade väl sagt något på Snapchat eller sina egna sociala medier om det var så?

#37 - Anonym

Sök på Twitter sökfält. Skriv Joakim Lundell. Klicka på senaste. Scrolla ner. Där finns tips till DuVetFlax.

#38 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

De känns ju snart om han ska satsa på musiken istället men lär ju kanske inte hända imorgon..

#39 - Anonym

Tror aldrig Jocke fixar ta bort YT. Alla små följare som ger han hjärtan varje dag och är upp över öronen kär i sin idol. Tror komplimanger av dagliga intag har blivit ett beroende. Bekräftelse som blir svår att vara utan. På hans instagram svämmar de över med små följares bedjande böner om att inte sluta med YT. De tycker ett par veckor ledigt räcker:) sött.
Tror äldre säger tänk på hälsan och familjen. Fokusera på viktigare saker. Livet går inte under utan YT. Tror de får ett lyckligare liv.

#40 - Anonym

Joakim vill få svenskayoutubers som största hat sidan. Personligen tycker jag Youtube ger värre hat och på flaschback om dessa två.

#41 - Anonym

Lär ju bara vara jockes haters i kommentarsfältet!!

#42 - Anonym

#40 hej bloggägaren.. Vi vet ju allt, och efter de med Alex

#43 - Anonym

same

#44 - Anonym

same

#45 - Anonym

Gustav & Johanna sätter YT på Paus(sluta uppdatera). Moget beslut att prioritera rätt. Privatlivet är viktigaste - helt rätt! Kärleken bör få mer tid än jobb och allmänhetens uppmärksamhet. Lycka kan inte köpas. Dagens ungdom och dess sociala mediers uppdateringar är vansinnigt. Man umgås fysiskt men är inte närvarande. Skrämmande. En kamera ska vara i fokus uppkört i fejset. Alltid ska de vara en bra dag. Osund verklighet dagsens ungdomar växer upp till. Exponera sig själv in på bara livet, är som att sanera bort sig själv och sin personlighet. Vuxet beslut av Gustav och Johanna. Stanna upp i tid. Reflektera och omvärdera vad som är viktigast. De som gör en lyckligast är inte alltid vara känd. De medföljer så mycket mer med kändisskap. Svårt att hålla isär alla gånger vad man kan dela med sig och inte. Önskar detta fantastiskt underbara par all kärlek och lycka. Ta vara på varandra. Störst av allt är kärleken. <3

#46 - Anonym

Medelåldern på folk som kommenterar denna blogg måste vara riktigt låg. Skulle vilja se era miner när ni om 5-10 år läser era kommentarer och förstår hur hjärntvättade ni var av Jockiboi 😂😂

#47 - Anonym

#45 Gustav är fan en vidrig person. Jag fattar inte varför Johanna inte lämnade honom när det kom ut att han snackade med tjejer som var minderåriga.

#48 - Anonym

#46 ehm .. kommentarerna här verkar vara mer hatiska till jocke.. va enstaka som är "team jocke" men annars hatar de flesta honom på dehär bloggen så jag tror du har lite fel ;)

#49 - Anonym

#48..... fast nu sa jag ju inget om dom som skriver "hat"kommentarer om Jockiboi. Medelåldern är fortfarande väldigt ung och det är oftast de yngre som är lite blinda till jockibois manipulerande sida. Så, om 5-10 år (förhoppningsvis tidigare) kommer dom inse hur hjärntvättade dom var.

#50 - Luna

Han suger som fan#skaffaettnormaltliv

#51 - Mmas

Älckel jävlen,hela hans liv är fult av lugner#slutaljuga

#52 - Moa

Asså chillaxa han har typ kämpat i 10 år för att bli känd ksk? Han kommer inte plötsligt bara ge upp sin stora youtubekanal för att han har lyckats med en låt. Jag tror inte ens att han är dum nog att tänka så, och jag är definitivt inget fan av den människan.

#53 - Anonym

Kan ngn förklara vrf sångaren i jockes låt inte får nån cred typ? Asfin röst så varfööör liksom

#54 - Anonym

Det är bara en tidsfråga innan dom unga tjejerna inser att dom måste anmäla honom, spyr på grisar som honom!

#55 - Anonym

Han kommer inte sluta med YT. Han har sagt detta allt för många ggr att man kan inte ta de på allvar längre. Tappar innehåll och mening i de han säger han ska göra.
Det skulle varit intressant och se om han är så bra som han påstår sig vara utan YT. Och om musiken och annat skulle fungera. Men tror aldrig han vågar. Tror aldrig han skulle våga ta steget och stänga ner som andra gjort. Kommer aldrig ske. De har blivit en livsstil.
Han klarar sig aldrig utan YT. Även fast han säger de 1000 ggr att han gör och är bäst på allt. Vi får se. Men som alltid är detta bara ett hot utåt. De har sagts för många ggr nu.

#56 - Anonym

http://www.expressen.se/noje/darfor-lagger-jockiboi-ner-sin-youtube-kanal/

#57 - Anonym

Han skrev ju på sin ig att han skulle sluta?

#58 - Jakob Mårtensen

#46, Ändå verkar du både läsa och kommentera denna blogg, känslig fråga, är det ömsesidigt, hur gammal är du själv? /tack för mig.

#59 - Anonym

Har en känsla av att de är samma person som skriver massa kommentarer

#60 - Linnea

Lika bra att han lämnar, hans videos är ju ändå skit:)

#61 - Anonym

De slutar inte. De kör på som om inget sagts eller hänt. Hahahaha. ..Words...hahahha

#62 - Annonym

❤️

#63 - Annonym

❤️