Sascha talar ut om sin anorexi

Sascha berättar i sin senaste video att hon i flera år lidit av ätstörningen anorexi. 
 
Redan som liten skämdes hon över sin kropp eftersom hon hade breda höfter och ansågs som större än sin storasyster. 
 
Just nu får hon hjälp för sin ätstörning och hon mår bättre och håller på att acceptera sin kropp. 
 
#1 - Emma

Någon som vet om hon gör svenska eller engelska videos??

#2 - Anonym

Vad har hänt Helen? Såg hennes snap precis :(

#3 - K

2# Det kanske har något med hennes bebis i magen och göra. Eller hennes djur. Eller vad vart det för snap?

#4 - Ida

Har inte kollat jättemycket på Sasha på senaste tiden då hennes videos helt enkelt inte fallit mig i smaken och jag stört mig lite på hennes appearance (och då har jag gjort som man bör - sluta titta), men jävlar vad jag blev tagen av denna video. Hon är så mänsklig, vilket verkligen berörde mig. Har tyckte att det känts som att mycket av henne varit som "påklistrat" innan men den videon är så ärlig och öppen och naken. Jag känner verkligen med henne och jag vill bara krossa alla jävla normer och ideal som gör att tjejer hamnar där hon är och har varit.

Fina Sascha. Önskar verkligen att det blir bra för henne till slut och att hon finner lycka och ro i livet och tillvaron och sin kropp. Hon är så himla stark, både som gått igenom detta och som pratar om det så öppet. Önskar att jag kunde ge henne en kram och berätta för henne hur fantastisk hon är, precis som hon är.

Kärlek <3

#5 - Anonym

Kissie har ny pojkvän

#6 - Anonym

Någon mer än jag som tycker att Emil Holmqvist verkar "se ner" lite på folk med piercingar/som har den stilen? Tänker inte bara på senaste videon då han pratat nedlåtande om det i tigrar videos med, inte ok om det är så, bara en fråga.. inget hat.

#7 - Anonym

Tycker det är fantastiskt att folk börjar bli mer öppna kring psykisk ohälsa, ätstörningar, diagnoser etc. Många lider i det tysta och en sån här video kan hjälpa så otroligt många!
Väldigt modigt av Sascha att ta upp detta, och härligt att hon verkar börja acceptera sin kropp mer och mer. INGEN ska känna att ens kropp inte duger som den är, oavsett kön, ålder osv. Vissa har tjockare lår, andra har smalare. Vissa har små bröst, andra har större. Vissa har större mage, andra har mindre mage. Vissa har större näsa, andra har mindre näsa. Men allt är exakt lika fint!

#8 - Elin

#2
Kanske hände ngt med hennes katt Sören. För om jag minns rätt la hon upp att Sören var sjuk eller ngt. :(

#9 - Anonym

Ang. Helen så känns det inte som att det är något med barnet? Mestadels pga sättet hon formulerade sig på i sin snap... Känns som att det kan vara någon familjemedlem, förälder eller mor/farförälder till henne eller Oskar...
Självklart supertråkigt oavsett vad som hänt, men hoppas verkligen att barnet mår bra och att hon har det stöd hon behöver...

Ogillar dock när youtubers lägger upp kryptiska meddelanden och lämnar sina fans oroliga. Bättre att vara tyst jag jag tycka... Men bara min åsikt.

#10 - Anonym

De är Heléns lamm som har dött tror jag 😩

#11 - Emma

Inget svar

#12 - Anonym

Heléns lamm har varit död länge nu. Tror nog det handlar om Sören :/

#13 - Sofia

Men vad fan är det för fel på folk? Inser ni, som skriver att hon är ful och konstig, inte att det är en av anledningarna till att hon mår dåligt?
Vet ni vad som är konstigt och fult? Att skriva sådana hemska kommentarer. Usch.

#14 - J

Ursäkta #13 och #14 men det där vara bara otroligt onödiga komentarer.

#15 - moa

#1 Uppenbarligen gör hon enegelska videos och gjort det i ca 1 år??? :-)

#16 - Anonym

Någon som ser Jockibois cigarr i videon på snap?

#17 - Anonym

Ang. Helen så skrev hon ju också att det är något slm kommer vara svårt för oss alla (el liknande) så varför skulle de typ vara Oskars mormor som gått bort då? Det såklart jättetråkigt om så är fallet men tror ni förstår vad jag menar.

#18 - Anonym

16-
Skärp dig, Jocke och Jonna har själva berättat att de röker, så ingen idé att försöka rikta hat mot honom angående det.

#19 - Cleria

Måste helt ärligt få tillgång till att uttrycka mig om detta. Jag har aldrig prenumererat på Joakim, videor som faller i min smak är mera bl.a. Helen Torsgården. Joakims senaste video kom upp i mitt flöde. Jag vet int mycket om honom, till mitt försvar så är jag ju faktiskt från de lite äldre generationerna. Fann denna bloggen via närstående och vet inte så mycket mer än att det är en skvallerblogg. Ja, nu skall jag komma till saken. Denna Joakims video tillsammans med hans fru angående tragedin som hela svenska folket sörjer, inser att alla förstår vad jag syftar på. Joakims video var verkligen rörande, medlidande och kändes verkligen i hjärtat. Den var riktigt fin. Jag hoppas faktiskt allt jag kan att alla har den respekten att inte skämta om detta eller hata. Det är så respektlöst att alla dessa hatare klankar ner på videon som om de inte inser allvaret och sorgen i detta. Insamlingen är verkligen från hjärtat. Vila i frid.

#20 - Vardagskrönikören

Det krävs mod att våga utelämna sig på det viset i sociala medier. Starkt!
Mvh,
Vardagskrönikören

#21 - Anonym

Vad var det Helen la IT på sin snap? Hann bara se hennes förklaring verkar som hon raderat det?

#22 - #21

Ut*

#23 - Anonym

#21 Helen skrev bara att något hade hänt som hon var lessen över, hon filmade det i en vlogg som hon sedan ska lägga upp när hon orkar gå igenom det igen. Hon ville berätta de men inte få massa följdfrågor om vad de handlar om för det kommer när hon orkar :) hoppas du fick svar på din fråga!