Misslisibell går ut skolan i förtid

Misslisibell har tidigare gått ut med att hon inte ska gå gymnasiet eftersom hon har massa problem med skolan.
 
Hon har sagt att så fort hon går ut skolan så ska hon göra en video och berätta om alla problem i skolan. 
 
Nu berättar hon att hon gått ut grundskolan i förtid vilket hennes skola och kommun gått med på men hon kommer inte att lägga upp videon och vill istället gå vidare.
 
#1 - Stå på dig

Finaste Lisa. Önskar man kunde berätta för henne face to face hur stark hon är..

#2 - Anonym

fine att hon inte vill berätta om hennes problem i skolan, det är liksom hennes ensak, men känns bara sjukt onödigt att hon har pratat SÅ MYCKET om den här videon "jag mår jättedåligt just nu, jag kan inte berätta varför, men ni kommer förstå när jag gått ur nian". känns som hon hållt på att säga så minst en gång i veckan i flera månaders tid. förstår att det är hennes liv att välja dela med sig av eller inte dela med sig av men känns lite oschysst mot hennes fans som stått ut med hennes gnällande utan att veta vad som är fel och sen aldrig få en förklaring.

förövrigt verkar hon inte leva särskilt produktivt nu efter hon slutat skolan, trodde hon skulle göra många fler videos nu när hon har all tid i världen. men men hon kanske förbättrar sig och behandlar hennes youtube mer som ett jobb än som en hobby nu när det är det enda hon har.

#3 - wtf

vilka problem skulle hon ha haft i skolan?

#4 - Anonym

#3 hon är eller var mobbad

#5 - Anonym

När hon säger att hon ska berätta o sen inte gör de, då betyder de att hon e så falsk

#6 - Anonym

Sluta skriv så elaka kommentarer. Hon får själv välja vad hon vill berätta öppet så alla kan se. Hon har tidigare pratat om mobbning och det hon behöver är stöttning och positivitet inte skit från haters. You go girl!!!!

#7 - Gruskorn

Kanske hennes kommun och skola lät henne sluta i förtid i utbyte mot att hon inte la ut videon?

#8 - Rebecca

Jag är rätt säker på att Lisa förr eller senare kommer göra en video avgående detta. Men det måste få lov att ta sin tid. När det är färskt är det svårt att ta in allt och prata om det. Speciellt om det är ett kapitel man gärna vill avsluta och gå vidare ifrån. Hon kommer prata om det när hon själv känner sig redo, även om det tar ett par år.

Och om hon nu inte gör det - då är det hennes beslut. Lisas privatliv är ingen rättighet för hennes tittare.

#9 - Japp

Smart.

Uppmärksammar kommentaren

Kanske hennes kommun och skola lät henne sluta i förtid i utbyte mot att hon inte la ut videon??????????

#10 - Anonym

OMFG nyheten om att bente Schramm vill förstora brösten har verkligen blivit en nyhet nu.. Nyheter24 har skrivit om det 😂😂😂 http://nyheter24.se/noje/kandissverige/883204-youtube-thebentish-vill-forstora-brosten-maste-ta-ett-lan

#11 - Anonym

Hur orkar folk kommentera som dom gör? Stark Lisa!

#12 - Anonym

Asså hon är så dum i huvudet, att ens hennes mamma låter henne sluta skolan i förtid och DESSUTOM inte gå till gymnasiet är ju helt sjukt. INGEN människa kan försörja sig stabilt från youtube tills man är 65. Hon är en ren och skär idiot. Spyr på henne

#13 - Anonym

Hela denna youtubegeneration... dvs alla tonåringar som tror att de kan skippa gymnasiet eftersom de ändå ska bli "stora på youtube". Det är så himla dumt. Gå i gymnasiet gott folk! Det är jättenaivt att förlita sig på en karriär inom youtube för det är så få som lyckas.

#14 - O

#12 hon kan ju plugga när som hellst? Man har inte samma jobb tills man är 65 oftast?

#15 - Anonym

Man får bara gå i gymnasiet fram till man är 20. Efter det blir det isåfall komvux, men tanken är att det så småningom ska avvecklas. Ser dock ett mönster hos många ungdomar som skiter i gymnasiet och det är att de aldrig går tillbaka och slutför skolan.

#16 - Anonym

#15 -
Nej, man för SÖKA till gymnasiet fram till man är 20. Är man 19 det året man söker får man gå kvar tills man tar studenten vid 22 (om man gör det) :) Hade en klasskamrat i gymnasiet som är 94a, alltså 19 när vi gick första året.

#17 - Sandra

Men herregud vad hon ska grina hela tiden. I hennes senaste gång hon berättade om henne skolgång så hade hon det så jobbigt bara för hennes kompisar slutade umgås med henne och yada yada. Inte är det en anledning att inte gå i gymnasiet??? Jag själv blev brutalt mobbad, inte bara med skällsord utan slagen också av flertals killar som var så pass omogna och dumma att de inte förstod vart gränsen gick. Men sen började jag gymnasiet och mådde så mycket bättre. Nu pluggar jag i högskola till mitt drömyrke och det som hände i högstadiet ligger nu bakom mig och kunde inte bry mig mindre om det.

#18 - Anonym

#17 du har ingen aning om vad hon mer gått igenom? Sluta förminska hennes känslor

#19 - Anonym

#17 Folk tar saker olika hårt. Och vad vet du om hur mobbad Lisa har varit? Om hon fått tillåtelse av skolan att sluta tidigare kanske det var ganska brutalt. Snälla, lägg dig inte i personers känslor och VERKLIGEN inte när du inte ens vet vad den gått igenom.

#20 - Nana

Grundskolan var piss men att strunta i gymnasiet är sjukt. Det blir mycket bättre när man väl börjar det och människor är mycket mer mogna och om någon står bakom mobbning kommer det inte gillas alls, för människor är mer öppna och mogna samt att alla är lika nervösa när dem börjar.
Menmen hennes val.. youtube har redan börjar dö ut. Och det kommer blir svårare och svårare att skaffa jobb utan gymnasial utbildning.

#21 - Anonym

Tycker hon borde berätta om detta någon gång. Behöver ju inte vara nu men jag tycker att hon ska göra det när hon är redo.

#22 - Anonym

Tycker hon borde berätta om detta någon gång. Behöver ju inte vara nu men jag tycker att hon ska göra det när hon är redo.

#23 - Anonym

Tycker lisas kanal har börjat gå ganska dåligt, hon får knappt några visningar på sina videos längre... Jag tyckte mycket mer om hennes kanal innan... Detta är inget hat utan bara min åsikt. Innan gjorde hon mer sin egna grej och nu har hon typ blivit som alla andra youtobers. Jag hoppas verkligen för hennes skull att hon kommer klara sig utan gymnasiet och att hennes kanal kommer att gå bra. Och till er som sitter och förminskar hennes känslor: Snälla sluta ni vet inte vad hon har varit med om.

#24 - Anonym

hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och börjar gymnasiet nästa år, hon verkade ju inte helt negativ till att gå hotell och resturang i hennes senaste vlogg i alla fall så det kanske finns hopp. hennes kanal håller redan på att dö ut och det kommer inte va kul för henne att försöka skaffa ett riktigt jobb senare i livet när youtube inte funkar längre om hon inte gått gymnasiet. folk är mycket mognare på gymnasiet, mobbning accepteras inte och folk är mycket mer öppna så jag tror hon skulle trivas om hon gav det en chans.

#25 - Anonymi

Lögn som alltid då med andra ord .... svenska youtubers är ju kända för att ljuga om kommande videos...

#26 - Anonym

Hon kommer ångra sig väldigt mycket jag menar hur länge kan hon leva på youtube dessutom är de inte lika många som kollar på henne längre aså om hon hade jätte bra utväkling som jockeboi då kan man säg att man kan leva på youtube men att hoppa AV skola kommer ångra för den dagen som hon inte kan leva på youtube måste hon börja gymnasium hur gammal är hon då? Så hon kommer ångra sig väldigt mycket

#27 - Anonym

#24 lisa på resturang linjen!? hahhahahahahahaha hon är så jävla kräsen och äter fan ingenting haha

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com