Ljuger Ben? Clueless Swede visar upp nya bevis

Igår la Ben upp en video där han försvarar sig mot anklagelserna och han säger bland annat att Clueless Swede redigerat skärmdumparna. 
 
I hans video visar han upp sin facebookkonversation med Vlad där vi kan se att Vlad blivit ledsen av vad Ben skrivit. 
 
Efter Bens video så la Clueless upp ett klipp som han snabbt tog ner men den finns sparad på youtube. 
 
I klippet visar Clueless upp chatten med Ben och det verkar som att skrämdumparna är äkta vilket en annan youtuber som var med i samma chatt också bekräftar. 
 
Clueless visar också upp ett gammalt instagramkonto där Ben ska ha lagt upp nakenbilder på My. 
 
 
#1 - Anonym

haha. Tänk om dessa Youtubes haft vanliga svensson jobb. sicka lirare...vilka cv...och fina erfarenheter som hela världen kan ta del av...deras drama på nätet och "misstag" oh blottande liv...som ligger kvar i all oändlighet...hahaha....usch så pinsamt...

#2 - Momme

Lite uppenbart att clueless ljuger när han säger att "jag kommer inte ta bort videos jag står för" han tog bort videosarna om Ben eftersom han inte kunde stå för dem

#3 - Anonym

Gäller det Joakim Lundell också. Att han ljuger konstant?. Med tanke på hur många vide osar han plockat ner, inlägg med mera? Ingen vet vad som är sant och inte. Bara sorgligt hur Youtube blivit en stor sandlåda. Ett vuxendagis för vuxna människor söker bekräftelser allt mer än ger sevärt innehåll. Bråk och drama.

#4 - Anonym

Clueless ljuger inte. Anledningen att han raderade sina videor e för att han inte ville skapa massa drama

#5 - Anonym

Detta e anlendningen varför jag typ slutat helt kolla på svenska youtubers.

#6 - Julia

Förstår inte varför Clueless behövde gå på Ben från början

#7 - Freia

#6 Håller med!

#8 - Anonym

faan va patistisk du är ida har du inget bättre o komma med

#9 - Anonym

Sluta hoppa på Ida. Hon påstår inget, hon tycker inget. Hon redovisar bara vad andra har sagt och skrivit. Sen får läsaren själv avgöra vad som är sant eller inte.

#10 - Anonym

Undrar vem ben är

#11 - Emma

#5 Vilka utländska youtubers följer du??

#12 - Anonym

Lmao ni som fortfarande tror på ben är helt dumma i huvudet ni har all bevis i denna video😂??¿¿

#13 - Anonym

Den där Ben är en riktig lögnerska

#14 - K

Då skall vi ta upp något ang Joakim Lundell också har sagt tusen gånger är att han skall sluta med Youtube. Och det är inget han kommer göra utan han kommer bara med tomma hot. Så vissa saker som han säger tar man inte ta på allvar längre för han har sagt det så många gånger!

#15 - Anonym

WhiteTrash Wars 2017

#16 - Anonym

#14 Men gud har du något problem eller ??

#17 - Anonym

Sluta ge massa hat på ben!!

#18 - K

#18 Tar du åt dig? Det är ju sant han har ju sagt massa gånger att han skall sluta med youtube. Så hur kan man då ta det på allvar? Jag tar det inte på allvar för han har sagt det för många gånger! Dessutom är det ju bara tomma hot han kommer med när det fäller att han skall sluta med youtube.

#19 - Anonym

Svenska youtube är så dramatiskt... Varför kunde inte clueless skriva till Ben från början hur han kände? Så jävla omogna

#20 - Anonym

Bra att du har bevisen mot falske-Ben uppe. Jag har oxå sett hans privatintsta. Clueless talar sannaing.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com