Linn Ahlborgs underklädesbild får hård kritik

Igår publicerade Linn Ahlborg en bild på instagram där hon har på sig underkläder och bland kommentarerna får hon mycket kritik.
 
Bloggbevakning har också kritiserat Linn och hennes föräldrar och tycker att Linn har ett ansvar då barns kroppar sexuliseras nedåt i åldrarna. 
 
Bloggbevakning menar att Linns yngre följare kommer att ta efter och lägga ut liknande bilder för att få likes och följare.  
#1 - hej

håller delvis med om att kvinnor sexualiseras och att bilder som denna bidrar, men ärligt varför får inte kvinnor vara bekväma med sina kroppar?

#2 - Anonym

Men herregud? Hon visar ju mindre än vad hon gjorde på en bikinibild från Barcelona? Måste hon få kritik bara för att det är gjort i ett annat material? Blir så trött på detta. Var är kritiken när manliga youtuber,bloggare osv lägger upp en bild i kalsonger?

#3 - Anonym

Oj nej Berty filtret är tillbaka på sc

#4 - Anonym

Vem bryr sig, det är hennes kropp så låt henne göra vad hon vill med den.

#5 - Anonym

Vem bryr sig, det är hennes kropp så låt henne göra vad hon vill med den.

#6 - Anonym

Alltså tycker inte folk ska bry sig, det är inte läsarnas barn det ha handlar om. Om Linns föräldrar nt gillar det så säger dem till det inte läsarna!! Tycker Linn är stark som visar att hon kan lägga upp "vad hon själv vill"

#7 - Anonym

Väldigt lätt att passa över ansvaret på offentliga personer. Kan inte föräldrar bara lära sina barn vad som är rätt o fel, exempelvis att lära sina pojkar att inte våldta

#8 - Bullshit

Om det var en kille som la upp en bild i sina underkläder hade det inte varit något problem. Hon visar mindre på denna bilden än på en vanlig bikini bild. Småbarnens föräldrar har ett ansvar isåfall med att titta på vad deras barn lägger upp så de inte lägger upp bilder i badkläder eller underkläder. Men det är inte Linns fel eller hennes föräldrar. Linn är snart vuxen och har rätt att lägga ut vad hon vill om hennes föräldrar "godkänner" det eftersom hon inte är myndig. Linn kan inte anpassa sig till alla åldrar, bullshit ör det.

#9 - W

Intressant att en del Youtubers tar med sig kameran in på toaletten när de kissar, bajsar, duschar osv. Inga problem.
En del lägger upp bilder på sig själva i bikinis/minimala Speedos. Inga problem.
HERREGUD NÄR EN TJEJ LÄGGER UPP EN BILD PÅ SIG SJÄLV I UNDERKLÄDER!!! KAOS!

#10 - Hatar samhället

Lol. Det är väl ändå mer att sexualisera hennes kropp av att skriva det där inlägget? Om de inte vill att deras barn ska lägga ut sånna bilder så är det upp till dem att se till att deras barn inte gör det! Inte upp till Linn och hennes föräldrar!! Linn bär inte ansvaret för hur hennes följare beter sig!

#11 - E

Som förälder kan jag förstå att det blir problem när väldigt unga barn tar efter dessa underklädestrender, men samtidigt kan jag tycka att det är något fel i huvudet på vuxna om vi blir upphetsade eller tycker det är sexigt när en 11-åring tar en BH-bild. Varför alltid skylla på de som tar efter trenden, skyll istället på alla creeps som sitter å går igång på dessa bilder eller som tror att en 12-åring är lovligt byte bara för att hen har BH. Det är vuxna som sexualiserar barn, barn vet inte nödvändigtvis ens om att det som de tar efter är meningen att vara sexigt, förföriskt etc. Föräldrar, prata med era barn, varna om sociala medier och vad som kan hända där ute och håll koll på era barns telefoner etc.

#12 - Anonym

killar lägger fan upp bilder när hela jävla pungen syns är de nån som bryr sig då? låt henne lägga ut vad fan hon vill YPU GO GIRL

#13 - Anonym

Ja, kvinnokropparna sexualiseras mycket och ofta i median men är inte att ta up att det händer att själv sexualisera Linns kropp? Hon ser skit bra ut och det är absolut inget fel på att hon väljer att lägga ut en sådan här bild. Kan tro att kommentarerna hade varit annorlunda om det var en bikini bild från poolen eller stranden.

#14 - :)

Det är ju ni som sexualierar hennes kropp inte hon själv?

#15 - Anonym

Hur mycket hat skulle en kille få om han la upp en bild på sig själv i underkläder och posade framför spegeln? Absolut inget. Men när en tjej gör det tvingas hon ta emot hat och elaka kommentarer. Fyfan rent ut sagt.

#16 - Linnea

Det skulle lika gärna kunna vara en baddräkt? Vrf är det konstigt att hon lägger ut den bilden? Då borde de vara helt GALET av någon att lägga ut en bild i bikini eftersom de är ännu mera exposed då? Och om detta var en bikini skulle ingen bry sig men nu råkar detta vara underkläder och då är de helt och hållet förbjudet och lägga ut det. YOU GO LINN!

#17 - anonym unge

Jag tycker faktiskt att det inte var så bra gjort av Linn, för hon har en fin kropp och är nöjd med den, men det är ju inte alla, så det jag vill säga är att hon kan göra sina följare missnöjde med sina kroppar, Linn suger ibland med sin lilla hjärna, hon borde tänka först och sen publicera saker:)

#18 - Chilla

Här kan vi snacka lättkränkta. Det är en kropp ok? Hade en kille laggt upp en bild där magen syntes hade ingen jävel brytt sig.

#19 - Anonym

Fuck this shit. Skulle det varit annorlunda om en kille la ut en bild på när han har på sig underkläder. Fyfan blir trött på samhället. Alla försöker bara hitta fel på tjejer. En tjej får aldrig bli nöjd med sin kropp utan att få hat. Låt Linn få ha det hon vill

#20 - B

Snälla....hennes kropp! När hon lägger ut i bikini så blir det inget jävla stå hej....men själv klart blir det de så fort man ser tjejer i underkläder. Vad är skillnaden? Det där är som en baddräkt men lite mer synligare på magen....men även baddräkter har synliga partier på själva baddräkten som magen exempelvis!

#21 - HHAHHAHAHAHHAA

HAHAHHAHAHA ÄR DETTA ETT SKÄMT?!!!??!?! MEN KILLAR FÅR VISA SIG I BARA KALLINGAR??? ASSÅ SERIÖST DET ÄR 2017

#22 - Anonym

Det var ju bra jobbat av Jocke att göra om samma misstag och besöka instängda djur ännu en gång, lärde han sig inte någonting sen han simmade med delfiner? Fyfan

#23 - Anonym

Varför kollar Jocke på instängda krokodiler och stödjer den branschen när han efter Egyptenresan sa att det med delfinerna var fel, att han skulle slänga sin jacka som var från djur och blablabla? Tycker det är så sjukt att han verkligen aldrig lär sig av sina misstag, oavsett vad det gäller

#24 - Anonym

ingen reagerar när hon lägger upp bikinibilder eller hur?

#25 - ":-)"

Bästa Jocke lägger upp story på krokodil på akvarium eller liknande. Var de inte han som skulle läsa på och bojkotta djur i fångenskap?

#26 - Amanda

Låt henne, låt henne, låt henne.
GIRL POWER. Handlar det om. Tjejer ska vara bekväma med sina kroppar och det är NI som sexualiserat bilden.
Hon ska få ta en bild UTAN bh om hon vill igentligen.
Det är NI som ska sluta sexualisera allt!

#27 - Anonym

Vad ÄCKLIGT av Jocke att kolla på instängda krokodiler som inte kan prata och säga att dom mår skit och vill ut därifrån.

#28 - Anonym

Kan snapchat snälla ta bort berty filtret?? Seriöst snälla

#29 - Ella

Låt henne va, det är okej att ha bikini men så fort det är ett annat tyg då är det inte okej? Har barn och ungdomar aldrig sett en kropp förr eller?

#30 - Anonym

Dör så jävla cringe att du änns kommenterar bilden

#31 - Anonym

Ser typ ingen kritik på IG men de kke e jag som har dålig syn

#32 - Anonym

Att Paow och Jocke är kompisar igen är ju ett skämt???

#33 - Anonym

#23 Varför andas Jocke? Han slösar faktiskt på våran koldioxid och stödjer därför växthuseffekten. Detta leder ju till att koldioxiden stannar och att det blir varmare på jorden, vilket i sin tur leder till att isen smälter och att djuren inte har någonstans att leva. Hemskt!

#34 - Trött

Skulle inte Jocke ''verkligen inte stödja djurplågeri nu när han förstått hur illa djuren har det?'' Tomma ord som vanligt

#35 - Louise

#33
Varför skriver då spara skrivandet till nåt positiv.

#36 - Anonym

Photoshoppen på armen tho...

#37 - Anonym

Kolla in Cluless swede kanal. Nu börjar Youtuber tröttna på Jockes snyft. Börjar bli pinsamt. Att gå ut med att eventuellt sluta titt som tätt. Manipulativt. Undra hur många YouTubers som velat säga Jocke en sanningens ord. Men är rädd. Maktmissbruk. Vill ha åter gamla Youtube.

#38 - Anonym

Gissar på att detta är lägenheten Felicia köpte, kollar man gatuvy på adressen så är det precis där hon visade vart lägenheten låg i sin första flyttvlogg så 3,3 miljoner kostade lägenheten :)
https://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1727945

#39 - Anonym

Blev fel där med lägenheten, denna ska vara rätt http://bojakt.se/bostad/151251

#40 - Anonym

Det handlar inte om att slutshamea, det handlar om att sexualiseringen av kvinnors kroppar kryper nedåt i åldrarna. Hon är 17, har nästan en halv miljon följare och står & poserar i bh & trosor...?

#41 - Emma Elisabeth

Fast föräldrarna har väl också ansvar till de barnen vad de gör på sociala medier och vad de följer

#42 - Anonym

Han var på en intervju på Skansen!

#43 - GO LINN!!!!

Hade Ben Mitkus lagt upp en bild utan tröja så hade ingen reagerat såhär. Usch för sexister

#44 - Anonym

Om ni tycker bilder på yngre barn i bikini eller bodys ens räknas som sexualiserade så ligger felet hos er, då är det ni som har en vidrig syn på barnkroppar och ni borde söka hjälp. Att en tjej på nästan 18 lägger upp en bild i body borde fan inte ens röra någon i ryggen. Sluta sexualisera kvinnokroppen, låt den finnas till och ha på sig vad den vill UTAN att vara sexualiserad någon jävla gång. Vidriga är ni

#45 - anonym

eller så lär vi oss att sluta sexualisera kvinnokroppen och börjar acceptera att kvinnor är stolta och nöjda över sina kroppar! så jävla löjligt

#46 - Inga mer badhus då

Om ni är så jävla rädda attt ert barn har så dåligt självförtroende att ert barn inte klarar av att se en kropp så är det erat ansvar,inte Linns.
Ska ni förbjuda badhus nu också?? Javisst, vi är så himla känsliga så nu förbjuder vi badhus, idrott och allt där man kan råka se en bra kropp.
Dessutom, varför kan killar stå i bara kalsongerna då? Är det bara "de små känsliga flickorna" som behöver skyddas för att se andra kroppar??
Ge er!

#47 - Anna

Det är ju sanhället som sexualiserar kvinnors kroppar konstant. Man ska ha rätt till sin egen kropp och man ska få lägga ut vilken jävla bild som helst.Fyfan vad trött jag blir på trångsynta korkade främst äldre som ska komma och förstöra asså TAKE A SEAT

#48 - Anonym

Jocke försöker försvara sig på snapchat 😂 han fattar väl att så fort han sätter sin fot i skansen så stödjer han det dom gör? Han förstär nog inte att han stödjer djurplågeri när han kollar på alla instängda djuren. Det är ju sorligt att en 30åring (?) inte inser det själv.

#49 - sjukt. .

mår så jävla illa ... varför kan inte tjejer får visa lite mer kropp? utan att alla ska hoppa på en ?tycker i så fall att inte en manlig youtuber ska få lägga upp en bild i kalsonger jag håller helt med #2 och #8 :)

#50 - Anonym

Haha älskar att Jocke försöker försvara sig genom att säga att han var på skansen med TV3 för en intervju, inte direkt som att det blir annorlunda. Han stödjer fortfarande den sortens bransch när han är där. Och ni behöver inte skriva att ''han gör vad han vill'', för det gör han. Men då ska han heller inte säga att han lärt sig från sina misstag och att han ska läsa på om djurplågeri och inte stödja något sådant igen, blir bara skitsnack alltihop.

#51 - Sofia

#38 #39 du som skrev ut vart lägenheten finns borde faktiskt skämmas. Du vet nog som de flesta om att barn och ungdomar tar sig hem till youtubers och knackar på och står utanför etc. Förstår du inte då att när du lägger ut en lägenhet sådär leder till att följare kommer ta sig dit?
Om hon hade velat att folk skulle veta vart hon bor kommer hon säga det. Men tvivlar starkt på det, så låt bli att skriva vart hon MÖJLIGTVIS kommer bo.

#52 - LOL!!!!!

hahaha hon foto shoppa sin arm

#53 - LOL!!!!!

hahaha hon foto shoppa sin arm

#54 - Anonym

Camilla är enbart avundsjuk för att hon är nedgången ...