#1 - Anonym

Jag finner inget konstigt med det?

#2 - Anonym

Finner du inget konstigt med det? Att han har random bilder på kvinliga modeller på datorn? Har du glömt att han är gift? Vad ska han med den bilden till undrar jag

#3 - E

Kan vara inspiration till kommande fotograferingas/musikvideor. Eller för att hotta upp i sänghalmen. Jonna är ju förtjust i Justin Bieber, kanske hon sparar bilder på honom? Allt behöver inte vara skumt :)

#4 - Anonym

förlåt men du som skrev in det tipset eller om det är du ida som valt att lägga upp detta, ni har ett fett tråkigt liv jag svär.

#5 - Anonym

vill inte veta vad jockiboi har sparat på sin data, kan lova det är sjuka grejer hohohooho

#6 - Tuva

Vem fan bryr sig? Herregud

#7 - Sombromesa

Inte konstigt alls. Förmodligen ej han som döpt bilden; utan den som lade upp den från första början. Antagligen bara en bild på en tjej; kan vara vem som helst.

#8 - Anonym

Att folk ens orkar bry sig? Låt Jocke spara vad han vill..?

#9 - Anonym

Jaha, denna nyhet var ju "nödvändig"

#10 - Lorissa Lovebomb

jag reagerar mer på läsarna som har reagerat på det. Vad är det som är konstigt med det?

#11 - Ok

Okej ska vi hata på honom nu eller? Är förvirrad vad du ville komma till på detta inlägg.

#12 - Anon

#9 Det är ingen nyhetssida din jävla pantade individ. Hon lägger upp vad fan hon vill. Fortsätt med bloggen Ida, den är succé!

#13 - Anonym

O de konstiga är??? Hallå de är en bild på en människa han antagligen inte har en aning om vem hon är.
El så kan de va en av tjejerna som ska vara med i hans nya musik.
Ser inget konstigt i detta fast han är gift så har han väl ändå rätt o tycka en annan kvinna är snygg/vacker o är de dessutom så oskyldigt som en bild fattar ja ej vad folk gnäller om?
Små barn antagligen

#14 - Anonym

#9 det är ingen nyhet. det är skvaller! lär dig skillnaden :)

#15 - Anonym

Tänker mer hur sött det sett ut med Lill-Jocke jämte denna långa modell, så sött...;)
Finns fler än Jocke som har bilder på datorn.

#16 - Lottie Lundell

Det här inlägget säger mer om dig/er än om Jocke.

#17 - Anonym

Det är antagligen en duschbild på Jonna från när hon var med på scandalbeauties bara

#18 - Anonym

Snapchatfilter borde vara de perfekta verktyget för personer med
låg självkänsla och åldersnoja. Där kan de föryngra sig själv och vara vuxet barn på nätet med alla andra småttingar som fastnat i JAG stadiet.
Mixtra med sitt alter ego i timmar, mer filter på.
Nu ska alla få se mig. Undra vad de tycker om resultatet jag skapat.
Ett två tre....
Nu lägger jag ut, FÄRDIG !!!!! Jag har fått kanin öron och är 30-40+...

Skoja men tycker de är gulligt då barn använder detta filter..men vuxna..som ska lägga ut dessutom..nä..mellan förälder och barn, helt okej..Trevlig helg...

#19 - Anonym

Ja noshit är du dum. Det är ju jonna, hon e ju modell för micheal o frisörena -.-

#20 - E'

Det kan väl vara vad vad som helst! Kankske de letar efter inspiration till musikvideo eller någon photoshoot! Kan vara vad som helst! Och vad skulle det nu göra OM han spara den bara för det var en snygg tjej?

#21 - Anonym

Åh herregud får han inte ha ett privatliv?

#22 - Marit Heléne Aláki

#19, du är verkligen smart, du kommer gå långt, du tänker mycket längre än många andra!

#23 - Anonym

Manfred tjänar pengar på terrorism. Sjukt osmakligt att släppa en video en timme efter dådet hände. Det finns det INGEN anledning till och det hjälper ingen, den skapar rädsla.. många kommentarer är barn som vill ha uppmärksamhet och hittar på lögner med. Folk har dött, det är inte okej.

#24 - Stina Arvidsson

Du ljuger det är inte sant du kan har redigerat videon.
Jag hatar din skvaller blogg precis som Joakim Lundell

#25 - Stina Arvidsson

Du ljuger det är inte sant du kan har redigerat videon.
Jag hatar din skvaller blogg precis som Joakim Lundell

#26 - Sluta sprid hat

Att du orkar... Sluta hata på Jocke, helt utan avdelning.

#27 - Evelina

Så bara för att man är gift så får man aldrig kolla på andra vackra/snygga kvinnor? Herregud, det är en oskyldig bild på en kvinna. Det är inget naket, ingen porr. Helt enkelt en vacker kvinna!

#28 - Anonym

Va snälla och titta på vad jocke lägger upp sin story. Asså jag blir så trött på honom, större en justin bieber. Det kan han glömma, blir så trött på personer som är så självupptagna och söker bekräftelse på allt. Är så jävla trött på att han skryter så jävla mycket. Istället för att visa respekt för det som har hänt i stockholm så väljer att lägga ut en video på hans sunkinga låt. Jävla självupptagna människa.

#29 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#30 - Ella

Lägg er inte i andras liv hela tiden låt honom va

#31 - BELIEBER

SKRIV OM ATT HAN JÄMFÖRDE SIG MED JUSTIN BIEBER ASSÅ HAHAHAHAHHAHA JAG SPYR PÅ HONOM

#32 - Anonym

Du som har dendär bloggen måste ju vara väldigt desperat snälla kan du inte bara mogna till dig och ta hand om ditt egna liv eller iaf ta o skaffa ett liv

#33 - Malva

Lägg av med att hata på bloggägaren, hon la ut detta skvaller eftersom att många hade reagerat på detta och för att hon hade fått tips om det. Hon skriver ingenting i inlägget om vad som är rätt och fel, bara ren fakta!!
Tycker denna blogg är jättebra, eftersom att det inte är någonting förutom fakta i inläggen. Hatet står de som kommenterar på inläggen för. Bloggägaren gör inget fel...

#34 - Anonym

Ok... vi har fattat, bara sluta förstöra för andra nu tack

#35 - Anonym

De var nog bara du som tänkte på de

#36 - Anonym

Finns inget att skriva om divan Jocke. Har han ingen självinsikt är det inte andras uppgift att avslöja de för honom. De som är bra är att han inte sjunger själv och erkände han var ton döv tidigare och klev åt sidan som "artist". Att han sedan får meruppmärksamhet än sångerskorna är totalt galet. Men så är världen orättvis och mycket får mer. Hans ego är för stort och uppblåst av unga fans tjänst av framgång. Låt han vara självupptagen och ta all ära. Han kommer alltid vara den han är och fortsätta konstatera han är bäst på allt. Tycker tjejerna är grymt duktiga.

#37 - Anonym

Du vet att låtarna är jockes liv och hans musik och text som han valt ut dessa tjejer för att sjunga va? Och varför skulle han glömma att bli större än Bieber? Man ska ha drömmar och hopp om att allt kan lyckas! Verkar som många här saknar egna drömmar och därför vill krossa andras!

#38 - Anonym

det bästa med jockeponken är att han hatar hat. Men älskar att provocera människor för att få hat. Kul gubbe på 31 år med dubbelmoral. Men han lyckas ändå trollbinda barn. Så något gör han rätt. Grattis!

#39 - Anonym

Jocke är nog världens smartaste mediastrateg haha, Han får igång alla här som barn inför julafton som inte klarar av en person som tror på sig själv och människorna han jobbar med!

#40 - Anonym

hahahaha...sant...#39 Enligt Jocke jobbar han själv med allt. Han gör allt själv. Länkar sällan andra inblandade. Tar all uppmärksamhet själv. Och det funkar. Ska man komma någonstans måste man vara en stor egoist. De är framgångsrikt.

#41 - Anonym

Det roligaste e ju att ingen skulle brytt sig om Jonna spara en bild på Justin Bieber t.ex. Eftersom hon e tjej men för att Jocke är kille så ska d bli värsta grejen?

#42 - Anonym

Och vrf ska man bry sig om vad nån annan har på sin dator d angår ju inte er🤔

#43 - Anonym

Har binahoney varit med i paradise? går rykten om att det spelas in en allstarsäsong som spelas in och hon la ut sin första bild på länge samtidigt som haidar och alla dom. sen såg jag nån kommentar där nån frågade om det går bra i ph...

#44 - Anthony

Hej,

Alltså denna bild kan inte riktigt betyda allting om man liksom talar om att han är gift med Jonna Lundell. Jocke älskar Jonna Lundell och de gör det oavsett vad, samt att jag tror aldrig att Jocke skulle ladda ner en bild och tänka att han vill ha henne istället för Jonna. Däremot är detta bara lögn för vad du tror är sant och att det redan är falskt med falskt information om saker och ting runt svenska Youtube Communityn. Sluta upp med detta bara.

#45 - Sanna

Han har ju sökt modeller till inspelning osv, var ju med i en vlogg för inte så länge sedan när jonna och grannen alex tittade igenom modellerna.

#46 - Anonym

Asså han och Jonna letar ju efter modeller till sina andra musikvideor i framtiden (det finns en Vlogg dom lagt ull där dom letar kläder till då modellerna) och då är det vårl inte konstigt ifall han har bilder på sin dator på eventuella modeller som kanske ska vara med i en kommande musikvideo????

#47 - Anonym

Asså han och Jonna letar ju efter modeller till sina andra musikvideor i framtiden (det finns en Vlogg dom lagt ull där dom letar kläder till då modellerna) och då är det vårl inte konstigt ifall han har bilder på sin dator på eventuella modeller som kanske ska vara med i en kommande musikvideo????

#48 - Anonym

Alltså varför är bloggägaren dum eller korkad när det står att LÄSARE noterade något de tyckte var underligt? Antagligen var det såpass många som "tipsade" om detta så bloggägaren ville ta upp det. Tagga ner lite va?

#49 - Anonym

Lite sjukt att jocke sa att han var klar med all drama & inte skulle ge "haters" uppmärksamhet på hans sociala medier. Ändå är den här bloggen med i typ 10 snaps var & varannan dag + att han lyckas klämma in "haters" i typ varje vlogg. Dubbelmoral

#50 - Lottie Lundell

I hate you so much oh hatar det här

#51 - Lottie Lundell

I hate you so much oh hatar det här

#52 - Anonym

Har binahoney varit med i paradise? går rykten om att det spelas in en allstarsäsong som spelas in och hon la ut sin första bild på länge samtidigt som haidar och alla dom. sen såg jag nån kommentar där nån frågade om det går bra i ph...

#53 - Anonym

!!! TIPS !!!

Joackim la ut snaps idag på ett instagramkonto med bilder på nakna rumpor och skriver att konstiga personer har börjat följa honom på instagram. Därefter snapar han på en person som lagt ut poetiskt liknande texter på persiska på instagram och har ett utländskt namn. På den snapen skriver han att "som sagt skumma personer följer mig" men varför skulle det vara skumt och konstigt att en person som är iranie och inte lägger ut bilder på sig själv följer honom? Det såg också ut son att det var lika konstigt att en porrsida följer honom som det är att en person med en annan bakgrund och "annorlunda" bilder följer honom?

#54 - Manna

Fy fan vad äckligt av Manfred att göra en video om det som hände igår. Skaffa views på så känsligt ämne. Har han någonting bakom pannbenet så tar han bort videon.

#55 - Anonym

Det är till Musiken
Finner inte häller något konstigt med det

#56 - Anonym

skaffa dig ett liv och skit i vad andra gör

#57 - Anonym

Den osunda jakten på bekräftelse för att få höra du är duktig, snygg, bäst med mera.
Inse hur tragisk det är då en människa måste bekräfta sig själv genom andra och inför hundratusentals unga följare. Att behöva övertyga sig själv och alla okända följare sin talang. Rätt blottande och vilset ensamt beteende. Att man i en högre ålder inte kan känna detta från nära och kära. Eller inifrån sig själv. Och vara nöjd och lycklig.
Vilken kamp det måste vara att känna flera ggr/per dag behöva uppdatera med övertygande printar på alla sociala medier sådär.
Beundransvärt samtidigt hur man orkar denna kamp att söka beröm, bekräftelse på alla steg man tar i livet. Sorgligt att ens existens ska avgöras av andra. Hur näringsintaget per dag är andras gullande och beröm.
??????

#58 - Anonym

.... Och? Vem fan bryr sig?