#1 - Petra

Ida snälla ta bort bilden på kvinnans instagram konto. Hon ska inte få mer hat.

#2 - Petra

Kan man ta bort sin kommentar här?

#3 - Anonym

Fyfan hur kan du visa hennes namn?

#4 - Anonym

Ida du är ju sinnesjuk? Ta bort hennes bild!

#5 - Anonym

Wtf?! Varför länkar du till hennes Instagram? Du spär ju bara på elden!

#6 - Anonym

hon förtjänar hatet hon är lika korkad som Raed, hon e över 18 o bestämmer själv, ställer hon upp på att låta en kille på yt som äe mest hatad, så får hon ta skiten. elr kunde hon ba inte gjort de så hade hon aldrig fått hat;)

#7 - Läs

#6 men det är hennes liv och hon borde få ställa upp i en sån video UTAN ATT FÅ HAT! Liksom vart fan kommer man genom att hata? Om du hatar någon SKIT I PERSONEN! Liksom om du hatar henne ignorera detta, om du hatar Jocke ignorera hans videos och allt med han, om du hatar Therese ignorera henne också osv. Man kommer ingen vart av att hata så om du tycker att det är okej att hata kan du lika gärna stänga av ditt internet och läsa i en bok om hur man beter sig.

#8 - Anonym

"Det har lett till en stor hatstorm mot kvinnan på instagram där hon möts av kommentarer som:" - och ändå väljer du att ta med en screenshot på hennes instagramnamn? Så att ännu fler hittar till hennes konto och så att hatstormen kan bli ännu värre? Schysst! :)

#9 - Sofia

Håller med de andra kommentarerna om att bloggägaren inte borde lägga ut namnet på instagramkontot... Men om någon ville veta vem det var kan de ENKELT gå in på videoklippet och kolla slälv.

Och btw, om man inte är insatt i youtube och en snubbe med massa följare erbjuder dig något så enkelt som en massage, för att få lite fler följare hade nog många med drömmar om bli igenkänd/känd.

Ni vet att det finns många människor som lever utanför youtubebubblan än vad ni anar va?

Annars finns det en sak många går igång på vilket är 15 minuter i rampljuset eller "det finns ingen dålig publicitet".

#10 - Jen

Men kära någon.. hon skulle kunna vara naken utan att bli påhoppad. Ge er! Detta är varför småbarn inte ska vara ute på internet...

#11 - .

ingen förtjänar hat, speciellt inte denna tjej då hon själv inte är ansvarig till att det uppstod. Visst, hon var med i Raed's video, men det var ändå han (och även nu denna bloggen) som spred hennes instagram och bidrog till hatet från första början.

#12 - Anonym

denhär bloggen har inte spridit nåt som inte redan låg ute .. Sluta va så butthurt o lägg er i vad Ida publicerar o inte, då kan ni ju ba skita i o läsa de om ni ska störa et så mkt

#13 - Anonym

Jävla idioter. Ni vet redan att Raed har redan sagt vad hennes IG heter. Det gör väll fan inget om bloggägaren visar tjejens namn. Snälla ge er.

#14 - Emma

Raed........försvinn från internet någon gång.

#15 - E.

kolla på videon med daniel riley och johanna, och sen kolla kommentarerna. trodde jag var den enda först som tycker johanna har mer "glitter i ögonen" när hon tittar på riley än gustav.

#16 - Anonym

Vem skulle inte falla för Riley:) Titta får man.
Han har DET!!! Riley.
För många vuxna karlar rent åldersmässigt på YT som är mentalt i en fjortiskris. Uppmärksamhetskåta. Nu säger jag inte Gustav är det, de tycker jag verkligen inte.
Men skönt med stabila trygga karlar på YT.
Man märker vad som är äkta och inte och varför man gör saker. Genuint eller av sin egen besatthet av bekräftelse.

#17 - Corina

Men så typiskt när en kvinna gör nåt. Känns inte som hon e nån golddigger heller. Alltihop känns bara så 1800 tal. Men om en man gör nåt inte ett knyst. Fy...

#18 - Anonym

Usch, låt henne vara

#19 - Anonym

#16 Vilken video ser man det?

#20 - Anonym

Om en kille hade fått massage av en kvinna och lagt ut det på Youtube, då kan jag nästan garantera att han hade inte fått en sådan hatstorm. Det hade GARANTERAD blivit så, att kvinnan som masserar skulle få hat. Varenda gang det kommer till nåntingsom kan vare ens det minsta med kropp att göra, då är det kvinnan som får höra hatet. Varför??????

#21 - Anonym

Älskar att chrille callar out grannen Alex och dom på snap avlider hahha

#22 - Anonym

Haha...chrille är störtskön. Makten Jocke hade på honom från älskad till hatad över en natt. Men nu är han en legend. Underbart. 75 tusen brosan...haha..Älskar honom...

#23 - Anonym

Den där tjejen tar hans parti istället för tovas, säger att hon ljuger och att han är världens finaste. Visst det är absolut inte rätt att skriva sådär till henne men alltså komigen tjejen är ju blåst som försvarar en kille som behandlat en tjej på ett sånt äcklig sätt.

#24 - Raed är en fitta

Fyfan. Jag hatar Raed. Han och Chrille är små vesslor. Ska kastrerara de båda med rstiga kvinnar insmorda i etanol och t-röd.

#25 - Lottie Lundell

Din blogg ska handla om "Sveriges största youtubers", Ida? Har tjejen du hänger ut här ens en" stor youtubekanal?" Att hon är uthängd "överallt" tidigare (jag har inte sett det dock, så överallt kan det knappast vara) är väl inget försvar för att hänga ut henne på ännu ett ställe!?

Om du vill skriva om detta för att Raed är med, varför då inte vinkla det hela mot honom då? Fy fan så osmakligt av dig!

Mvh
Lottie 48, som härmed riktar mig till (och kritiserar) bloggägaren, trots att hon är yngre).

#26 - Anonym

Sluta hata på denna tjejen, hon gör som hon vill och ni behöver inte lägga er i. Och ida ta bort detta inlägget! Du gör bara så att hon får ännu mer hat

#27 - Elin

Det är ju Raed som är sjuk i huvudet inte tjejen, låt henne vara!

#28 - Anonym

Jocke på snapchat snackade ju om att Crille fortfarande får hat osv och att folk ska sluta. Kanske något värt att ta upp och skriva om? Inte minst för att sprida det han vill ha sagt Jocke. Kanske inte så kul att bli mordhotad dagarna i ända..


(Även om det var rätt så dumt av Jocke att från första början lägga upp allt på sociala medier... Jaja)

#29 - Anonym

Hur raderar man sina kommentarer?

#30 - Anonym

Hat är ett ord som missbrukas hårt!!!! Man kan tycka hon gör fel mm men de är inte hat.
Hon är 18 o bestämmer över sitt liv o val ingen har med de o göra.
O Du som driver denna bloggen måste ta ett varv till o fundera.
Du länkar hennes instagarm de gör knappast saken bättre
Du är en mor va???? Svårt o tro efter många inlägg du väljer lägga upp här.
Dax o bli vuxen

#31 - Louise

Manfred har släppt en låt

#32 - Anonym

Chrilles liv blev verkligen förstört. Livsfarligt att inte tänka sig för då hatet varit ett faktum förut. Tror minst en till eller fler kommer få sina liv förstörda innan detta års slut.

Mer kärlek till alla. Gräv ner stridsyxan. Man behöver inte jämt ha sista ordet.

#33 - Anonym

Är du dum som visar hennes Instagram ta bort din jävla Idot!!! Tack vare dej kommer många mer gå in på hennes Instagram!!! Ida nuuuu

#34 - Anonym

VARFÖR SÄGER JOCKE OCH JONNA ATT DOM ÄR MED OCH "TÄVLAR" I GULDTUBEN IÅR? DET ÄR INGEN FKN TÄVLING

#35 - Anonym

#35
Är du dum? Haha klart som fan det är en tävling? Det är ju olika kategorier där folk blir nominerade och tävlar om priset i kategorierna? Eller du kanske bara stör dig för dom har stora chanser att vinna? :)

#36 - Anna

Vad är det som händer mellan Chrille och grannen Alex på snap??

#37 - Anonym

Till dig där uppe , Nej det är ingen tävling, det är en gala med utmärkelser. Tror du dom som får jerringpriset tävla om att få jerringpriset eller? Nej det är en utmärkelse stolpskott

#38 - Anonym

#22 vi fattar ju att det är du som skrev kommentaren Chrille hahahhahaa, pinsamt

#39 - Anonym

Tror nog hon visste vad hon gav sig in på (bli uppmärksammad)

#40 - Anonym

Helvete vad skit Krille fått tagit & fortfarande får vakna till. Jävla samhälle. Hur ska de gå då boken släpps. Blåser allt hat upp igen då. Styrkekramar till Chrille & hans nära & kära.

#slutahata#

#41 - Anonym

Varför skriver du så fett mkt hat till Jocke som inte ens e sant

#42 - Anonym katt

Det är idiotiskt att folk har mage nog att säga att hon förtjänar hatet...
Hon är myndig och bestämmer själv!
Vill hon göra detta får hon väl det!

#43 - Anonym

document.write ("HelloX")

#44 - Anonym

#42 sen när har bloggägaren någonsin skrivit hat om Jocke?
Kritik är inte samma som hat, och det är inte heller att skriva inlägg som hon blivit tipsad om. Då hon skriver ut det som påståenden eller att läsare/fans/följare har uppmärksammat eller spekulerar över något.

Läs inläggen utan förutfattade meningar istället.

#45 - Anonym

Folk tror denna blogg bedriver hat. Se alla youurbers intstagram, youtube kommentarsfält m.m. tar de bort hat. NEJ. Ger de klockrena inlägg på sociala medier, nej. objektiva, eller slump impulsiva triggande inlägg ja. Vinklar ja. skapar medvetet drama ja. ibland är de youtubers som skapar ställningstagande som skapar hat då många små prenumeranter. skyll inte på tittarna då youtuber söker bekräftelse. och inte är mogen mer än söka bland underåriga fans på snapchat. barnsligt speciellt över 30 år.

#46 - Anonym

Åldersgräns på snap chat 25. Övriga är mer för att fixa till sitt åldrande. Pinsamt. sök samma lika ålder blan er åldergrupp.pinsamt. sök föräldrar på dagis dr ni lämnar era barn. eller barn barn.

#47 - Anonym

Ligg inte hemma i sängen och fördriv tid på sociala medier och käfta med ungdomar. De finns jobb för alla.

#48 - anonym

skulle inte tomas sekelius sluta röka?? 03:49 i amir aktoutis vlogg ser d ut som tomas håller en cigg, dubbelmoral muchhh

#49 - Anonym

#48 , fast nej. ser inte alls ut som det (har kollat om flera gånger med slowmotion o allt)

#50 - eh

vad är grejen, hon är inte ens en ytber

#51 - Anonym

En kul fråga. Hur många youtubers bor fortfarande hemma hos sina föräldrar. Och vad är deras ålder som bor hemma?.

#52 - .

I AMIRS SENASTE VLOGG SÅ SER MAN ATT THOMAS HÅLLER I EN CIGG (3.50) men slänger den när amir börjar filma. https://www.youtube.com/watch?v=emEbvsKb9vQ

#53 - Anonym

#48,#52 fast nej, han visar fuckyou till antagligen snön.
sen om han skulle börja röka igen, vad har ni med det att göra?

#54 - Amanda

Känns som att Chrille å Jockes bråk var en aningens uppgjort nu.

#55 - K

54: klart att det är uppgjort, men Jocke fixa ju tom så hans bröder fick jättemycket hat. Och det kommer blåsa upp igen efter jocke har släppt sin bok. Och där kommer han återigen hänga ut folk som kommer få en massa hat, mordhot mm.

#56 - Hej

Haha, lite läskigt att ni tror Thomas håller i en cigarett. Eran syn verkar inte kunna ta snabba frekvenser.
Trodde först det också dom 3 första gångerna jag kollade men sedan trillade polletten ner, han visar fingret mot snön i samband med en vlogg, då han har kameran i högsta hugg. Så nej, i detta fall så håller han inte i en cigg :)
Go Thomas!

#57 - bläääöö

spydde nyss bokstavligen talat. kollade på Jocke o Jonnas porrfilm usch kommer aldrig kolla på deras videos igen

#58 - Anonym

Åh Tova har tagit körkort!

#59 - Anonym

Fyfan. Jag hatar Raed. Han och Chrille är små vesslor. Ska kastrerara de båda med rstiga kvinnar insmorda i etanol och t-röd.

#60 - Anonym

Ursäkta men vad är Linn Ahlborg känd för? Att bara lägga ut sin shopping och skryta? Ingen annan youtuber beter sig sådär? Therese är extremt duktig kämpar för djurens rätt och inspirerar, Jocke och Jonna lägger ner väldigt mycket arbete i sitt då dom gör stora produktioner TV osv. Men Linn? Hon tjänar över 100 tusen i månaden är hon verkligen värd dom? Kolla på poliser som har medellön 24 tusen innan skatt och kirurger tex, sjukt hur prioriteringarna ser ut och att de som räddar liv typ får 5 ggr mindre?

#61 - Anonym

#60 Kolla inte på henne om du inte gillar henne? Hon gör inte det för att skryta och hon får handla hur mycket hon vill för SINA pengar. Folk gillar att kolla på henne för att hon är den enda som gör roligare vloggar och hon bjuder mycket på sig själv. Det är tråkigt att polisen och såna jobb tjänar dåligt men det är ju inte Linns fel att hon tjänar bra och att hennes föräldrar tjänar bra.

#62 - haha

#57 Sex är naturligt :) Och om du tänker döma dom över något som är gammalt så har ju du grova problem.

#63 - Maja

#61
Vadå den enda som gör roliga vloggar?? Thereses är 1000 ggr bättre, och jo hon skryter mycket haha. Dom bor dessutom i Gävle där priserna är extremt låga, deras hus kanske är värt 1,5 miljoner typ, så nej hennes familj är ingen direkt överklassfamilj heller då hade dom bott typ i Sthlm eller vid vattnet, större osv.

Men hennes pengar, såklart hon gör exakt vad hon vill med dom och hennes vloggar är bra och underhållande! Vem som helst som hade hennes pengar i den unga åldern hade nog spenderat liknande.

#64 - lol

#63 1,5 var väl ändå en underdrift? Minst 2,5

#65 - Anonym

#63 jag tycker Linn gör roligaste för ser inte det roliga med Therese och NÖR skryter Linn? Hon var en 'b***h' för några år sen men inte alls nu

#66 - Anonym

#61 du får inte ett skit för 1,5 mille i Gävle. Du får en helt okej villa för 3,5 miljoner så en villa som den Linns familj har lär ju ligga på bra mkt mer

#67 - Anonym

#61 Dom åker utomlands 24/7 har städare, köper nästan bara märkessaker och är egna företagare jag tror nog hennes familj har en hel del pengar ;)

#68 - Anonym

#67
Vem gör inte det? Haha alltså alla gör det i dagens samhälle? Städare liksom det är inte ens dyrt och utomlands åker ju dom flesta

#69 - Maja

#66
Där har du fel.. kolla upp istället typ på hemnet och området dom bor i så är medelpriset mellan 1-2 miljoner.

#70 - Ida ta bort

Snälla kvinna ta bort bilden på hennes konto!!! Vissa lite respekt mot henne! Du är ju typ 22 eller kanske mer men du lägger upp lögner och saker men ej ska lägga upp!! Fatta ta bort nuuuuuuuuuu! Ha lite respekt mot människor!

#71 - Anonym

#68 fast dom har åkt 3-4 resor bara i år och kommer göra fler dom flesta åker på 1-3 per år

#72 - Roxana

Hörru.

Ta bort bilden på min vän. Du hänger ut hennes instagram ännu mer. Så ta bort hennes bild och ni andra, snacka inte skit om min vän! Har ni frågor, ställ henne personligen isåfall, era anonyma fegisar.

#73 - Anonym

Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt. Är så trött på detta ständiga jävla kvinnohat. Tjejer blir kallade för horor och att de är billiga och allt möjligt. Det var fkn RAED som masserade henne och visst hon gick med på det men vems idé tror ni det var. Asså jag vet nt ens vad jag ska skriva är så fkn förbannad. Varför är det alltid kvinnor som är horor. Då kan jag ju lika bra säga att RAED är den största jävla idioten ocy hon borde inte fått så mkt hat. KALLA ALDRIG TJEJER FÖR HOROR FÖR HELVETE!!!!! Det är så sjukt jävla låg nivå ni som har skickat hat till den här tjejen är fan kvinnohatare och jag spyr på er rakt i ansiktet.

#74 - Sofie Herdell

Hejsan du!
Vill du ha en intervju också eller?
Haha nej men undrar bara varför du suddar ut alla hararnas namn på kommentarerna? Det är väll ändå dom som ska hängas ut och inte bara jag?

Maila mig om du har frågor: sofieherdell@outlook.com
Ha de! Haha