#1 - Sluta hata

Undrar hur mycket hat han kommer få nu. Sluta hata och låt att också få dröma.

#2 - E

hahahha jo, drömma kan han ju allt. :,)

#3 - Anonym

Han e duktig oså men lite svårt när Justin Bieber har nästan 84 miljoner följare och jockiboi 802 tusen! Men Kul att han sätter höga mål iaf :)

#4 - Anonym

Sorgligt att krossa hans drömmar.. han verkar fått fnatt på musiken.. hade han börjat som Justin med en bra sångröst o bra skriva låtar som intr bara handlar om att han ska va bäst bäst bäst o jobbig uppväxt o att han e stark osv så hade de varit mer fair.. men nu har jocke skn armé med småungar som lyssnar sönder hans låtar ba för pengarnas skull lol

#5 - Anonym

Jocke kom ner på jorden igen. Någon som har storhetsvansinne elr vadå....

#6 - Anonym

Jocke kom ner på jorden igen. Någon som har storhetsvansinne elr vadå....

#7 - Anonym

Vänta va? "Jag är unik" på vilket sätt då? 😂

#8 - Linn

"Jag är unik" ja alla är vi unika, men "all i need" är långt ifrån unik när droppet är identiskt med en annan låt.. suck alltid ska man försöka hävda sig bäst... var tog de jordnära youtebersarna vägen?

#9 - Anonym

Ska vi kolla på liknader mellan Justin och Jocke? Ja men då börjar vi, båda växte upp utan pappa, båda blev stora via Youtube, båda har någon gång fuckat upp sitt kändisskap, båda har gjort olika illegala saker, båda har tror att de är bäst i världen. Nu kollar vi skillnaderna: Justin är snygg och ung, ljuger inte om sin ålder och är känd över hela världen. Justin "ville" inte bli känd och Justin bor just nu USA, alltså har han större chans än en medioker 31-åring som tror att han kan är bäst

#10 - HAHA

förlåt men asså han kan drömma om det :') kommer nog inte hända

#11 - HAHA

förlåt men asså han kan drömma om det :') kommer nog inte hända

#12 - copycat

wow han kommer komma så långt när han härmar allt och alla

#13 - Hej

Tyvärr tror jag han kommer att jobba ihjäl sig långt innan han ens blir i närheten av så stor som justin. Man ser de ju bara på sättet han jobbar. Och man kan inte kalla sig unik när man gjort en låt som låter exakt som flera andra som en känd artist har gjord. Ledsen att säga de men de blir svårt.

#14 - Anonym

Drömma kan han ju alltid få göra, dock ett sjukt högt mål och inte ens inom samma typ av musik?

#15 - Anonym

Låt killen ha drömmar, hallå.

#16 - B

Haha vadå fått hybris!? Asså snälla....det märks ju att allt handlar om pengar och bli rik.

#17 - K

en grej till Jocke har inte gjort sin låt själv utan han har också folk bakom säg presic som alla andra artister(dom stora) men han skryter om att han gör allt själv men det gör han inte!

#18 - Anonym

Haha alla bah "kommer inte hända honom" "dröm vidare" osv. Är det något fel med att drömma stort? Min pappa drömde om sen han var liten att flytta till Sverige, han var fattig och kunde inte äta sig mätt varje dag som vi i Sverige kan. Nu lever han med väldens bästa familj, I SVERIGE, är relativt rik och ett framgångsrikt jobb och kan försörja hela familjen själv. Har man drömmar måste man jobba för dom. Så sluta sitt och skriv bakom en skärm att han inte kommer klara det. Fyfan på er, som om ni ens kommer bli kända. Trodde det väl, Jocke är iaf känd jämfört med er jävlar som sitter bakom skärmar och skriver hat för att det är det enda ni är kapabla till.

#19 - Anonym

tyvärr kommer man nog inte långt på att vara en tvångsmässig mytoman/lögnare och leva på bekräftelse

#20 - Anonym

#18 "Jocke är iafl känd" NEWSFLASH: Alla säljer inte ut sig själva för att bli en d-kändis och få lite fakekläder hemskickat gratis

#21 - Anonym

ee okej

#22 - Anonym

det kommer aldrig hända Justin han har typ 90 miljoner följare och Jocke 800 tusen

#23 - Anonym

Ahahahahahah eh va

#24 - Anonym

Han sjunger väll inte ens sina egna låtar? Eller?

#25 - Anonym

Sluta hata, låt honom drömma

#26 - Anonym

Sluta hata, låt honom drömma

#27 - Anonym

Sluta hata, låt honom drömma

#28 - anonym

det är kull att ha satcar högre mål än alla dom andra... Men mål kan också förendra pers. om han nu blir sturst så kan han flytta ifrån Sverige, men kul mål anars!

#29 - Anonym

Dröm vidare Joakim ;)

#30 - Honsomlåsasvet

Om han nu ska bli större än justin kanske han ska satsa på att göra samma typ av musik. Jag menar man kan inte gämföra sig med andra som inte har samma typ av genre av musik. Eller har jag helt fel? Han borde istälöet säga att han ska bli större än alan walker, som faktiskt gör samma typ av musik (jocke erkänner ju själv att insperationen kommer därifrån) eller jämföra sig med calvin harris som också nästan bara skriver och produserar musik.
Nu vet jag inte hur mycket justin skriver av sin egen musik. M3n jocke skryter ju hela tiden om att han gör allt själv.
Och de hr är inte hat.

#31 - Trött människa

Men kan alla hållakäften påriktigt kan säga en sak dröm vidare att ni ens kommer ha någon framtid om ni ska sitta och hata.

#32 - Anonym

Storhetsvansinne....

#33 - Anonym

Den osunda jakten på bekräftelse för att få höra du är duktig, snygg, bäst med mera.
Inse hur tragisk det är då en människa måste bekräfta sig själv genom andra och inför hundratusentals unga följare. Att behöva övertyga sig själv och alla okända följare sin talang. Rätt blottande och vilset ensamt beteende. Att man i en högre ålder inte kan känna detta från nära och kära. Eller inifrån sig själv. Och vara nöjd och lycklig.
Vilken kamp det måste vara att känna flera ggr/per dag behöva uppdatera med övertygande printar på alla sociala medier sådär.
Beundransvärt samtidigt hur man orkar denna kamp att söka beröm, bekräftelse på alla steg man tar i livet. Sorgligt att ens existens ska avgöras av andra. Hur näringsintaget per dag är andras gullande och beröm.
??????

#34 - BELIEBER

FÖRLÅT MEN ASSÅ HAHAHAHAHAHAHJA

#35 - Anonym

same

#36 - Triggered

Ni som skriver "det kommer aldrig gå "på vilket sätt är han unik?" "Han kan drömma vidare"
Hoppas ni aldrig når era drömmar :)

#37 - Anonym

Kan vi inte döpa bloggen till Jocke nyheter & sedan några andra nyheter? Jocke skrev senare att han ksk inte blir större men att han aldrig kommer ge upp. Jocke har kommit så långt, låt honom vara ifred..

#38 - Anonym

Good fuc*ing luck

#39 - Anonym

Har tänkt på en sak angående Therese. Jag undrar om Anders är rädd för att göra fel i deras förhållande eftersom hon verkar ta upp varje gång de bråkar osv i vloggar? Det känns som att han är lite rädd typ.

#40 - Lol

Hahhahahaha vilken sopa

#41 - Anonym

#39 Har också märkt det. Känns som att Therese gillar honom mer än han gillar henne. Nästan som att hon typ är besatt av honom...han kan ju knappt umgås med sina vänninor. Jag vet att hon har sagt att hon har haft problem med svartsjuka, men det är ändå ganska obehagligt hur obekväm Anders verkar.

#42 - Maria (;

"INGA MÅL ÄR FÖR STORA"
Come on, hur jävla dum i huvudet får man vara?
"Han är inte unik" "han kommer aldrig nå den drömmen" Förlåt men VAFAN? Är ni helt fucking störda? Sitter o kränker ner någons dröm. Han får sikta hur högt han vill. Hur orkar ens folk sitta o skriva att man inte är unik? Det är så jävla respektlöst och du som äger denna blogg, jag hoppas du fattar att just din blogg har kommit med så sjuktmycket hat.

Man får sikta hur högt man vill oavsett vad och ALLA är unika på sitt sätt.

#43 - Anonym

Jocke sa i en intervju att han var några gator ifrån där terrordådet hände, på hans snapchat exakt då satt han hemma och gjorde musik och sa att han skulle bli större än Justin. Hmm

#44 - Han kan ju försöka

Hahah dröm vidare

#45 - B

#43 fast dom var i Stockholm

#46 - A

Jättebra att ha ett mål/dröm, men det kan vara lite högt men om han kämpar kan han klara det

#47 - Anonym

Okej, så folk klarar på att Manfred har gjort en video angående det fruktansvärda som hände i fredags.. men både Sabina och Therese har pratat om det i videos men ingen nämner det och tycker det är ok? Logiken i det???

#48 - Anonym

Fuock u

#49 - Anonym

Fuock u

#50 - Anonym

#47 Skillnaden är att Manfred försöker få fler tittare genom att nämna det som hände i titeln. Therese och Sabina skyltar inte med att de pratar om det i videon och därför påpekar nog folk att Manfred gör videon.

#51 - Anonym

all i need är ju inte unikt hahah

#52 - Anonym

Heja Jocke du e bäst nu kanske fler haters kommer in i bilden men du e stark Jocke har klarat sig igenom många haters men vem vet tillslut kanske han inte orkar mer e det det ni haters vill att mångas storaförebild ska lägga ner va han har ju redan tagit bort namnet Jockeboi asså inland tror jag att vissa inte har något hjärta alls

#53 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=KK9hK28NSSs
Är detta sant?

#54 - Anonym

Skulle vart spännande att se om han klarar sig utan Youtube och vågar satsa enbart på musiken. Ganska modigt faktiskt, om han törs. Men tror inte han slutar med Youtube, då han sagt de för många gånger nu.

#55 - anonym

landa bruur

#56 - K

53: han kommer aldrig sluta med Youtube för då kommer han inte tjäna någrar pengar på det. Så tror inte på allt!!

#57 - Anonym

Gick in och lysande på hans nya singel då jag inte hade gjort de och han sjunger ju inte enes i låten? Är han låtskrivaren elr vadå? Någon som vill förklara vad det är han gjort i låten? För va så konstigt och lyssna på hans låt utan honom i den ....

#58 - Anonym

#50
Evelina forsell har ju de i titeln också men hon får inget hat?

#59 - Anonym

#58 Vet inte ens vem hon är :). /#50

#60 - Anonym

#59 svensk youtuber med ca 400 000 följare.. vad spelar det förr roll då? Så bara för att du inte vet vem hon är så betyder hennes video ingenting eller? Hon och Manfred har gjort liknade videos, han får hat men inte hon. Jag tycker det är konstigt.

#61 - Anonym

#60 För att jag sa mitt perspektiv och en fundering på varför han får hat och du tar upp en youtuber jag inte ens vet vem det är ? Varför skulle jag diskutera hennes video från första början när jag inte ens vet ve, det är? /59

#62 - Jdjdj

INTE FÖR ATT VA SÅN MEN JOCKE KAN ALLDRIG SLÅ JUSTUN BIEBER FÖR JOXKE HAR GLLMT ATT HAN BARA SKRIVER LÅTARMA NÄR MAN LYSDNAR PÅ JUSTIN SÅ SKITER MAN I VEM SOM GJORT LÅTARNA MAN LYSSNAR BARA PÅ ARTISTEN DE ÄR SOM MED FILMER MAN KOLLAR FILMEN O SKÅDESPELARNA MAN DKITTER I REGISÖREN

#63 - Jdjdj

INTE FÖR ATT VA SÅN MEN JOCKE KAN ALLDRIG SLÅ JUSTUN BIEBER FÖR JOXKE HAR GLLMT ATT HAN BARA SKRIVER LÅTARMA NÄR MAN LYSDNAR PÅ JUSTIN SÅ SKITER MAN I VEM SOM GJORT LÅTARNA MAN LYSSNAR BARA PÅ ARTISTEN DE ÄR SOM MED FILMER MAN KOLLAR FILMEN O SKÅDESPELARNA MAN DKITTER I REGISÖREN

#64 - Anonym

#62 Därför kommer han inte fixa musiken utan sitt stöd från barnskaran om han slutar på Youtube. Han vet om detta och kommer inte sluta. Trots att Expressen nu gått ut med det.
Tur det inte var Nyheter24 han ogillar, då hade de vart Luffartidning, hobby journalister som skrivit.:)