Jocke och Jonna gör om samma misstag

Jocke och Jonna fick mycket kritik när de badade med delfiner men de bad om ursäkt samt lovade att aldrig mer stödja en sådan bransch.
 
Nu har de fått kritik eftersom de gått emot vad de tidigare sagt och besökt Skansen där djuren utsätts för djurplågeri för att roa Skansens besökare.
 
På snapchat möter Jocke kritikerna och skriver att de ska ha fakta innan de kastar ut sig något.  
 
#1 - Q

Är väl inte direkt förvånad om man säger så.

#2 - Anonym

Herregud, kolla videon Johanna och Gustav la ut från Skansen innan ni yttrar er....

#3 - Anonym

han är SAME

#4 - Anonym

förstår inte

#5 - Anonym

förstår icke

#6 - Anonym

förstår ej

#7 - Anonym

Han var på en intervju med Paulina Danielsson för en serie på TV3 och kanalen hade bestämt att den skulle vara på skansen och Jocke och Jonna har kontrakt dom måste följa!
Sen är skansen artbevarande och inte på något sätt ett dåligt ställe för djur.
Hatar ni Jocke så mycket att det enbart är smutskastning nu för tiden?
Börjar på allvar tro att jocke kommer bli en världartist och tror nog många andra här känner samma sak och agerar i panik för att försöka dra ner honom ständigt!

#8 - Anonym

Var en INTERVJU din dumma jävel! SNÄLLA LÅT JOCKE VARA EN JÄVLA DAG!

#9 - Anonym

förstår inte

#10 - Anonym


չեն հասկանում, թե

#11 - Anonym

orka bry sig

#12 - Mixu

mes manipulerande bloggen jag besökt!

#13 - Anonym

Det räcker emot Jocke nu, Han är en MÄNNISKA!!!!

#14 - Mary

Joakim gör fel ibland, men denna bloggen gör allt för att lyfta fram saker han inte ens borde få skulden för.

#15 - Anonym

Man märker verkligen hur mycket Ida hatar Joakim.

#16 - Anonym

#10
Exakt så!! Håller med till 100

#17 - Bror

Bra Ida. Du är den enda som vågar skriva som det är!

#18 - Anonym

Har för mig att Therese berättade detta: att dem på Skansen har ihjäl djur när dom blir för gamla och inte fyller någon funktion. Och att det föds "nya" djur som är mycket sötare och besökarna tycker om dom små söta Djur ungarna mer.

#19 - Anonym

Jag tror att många har varit på Skansen... blir så trött på alla som försöker hitta fel på Jocke. Han är en människa, glöm inte det -.-

#20 - Anonym

Fast det här är ju annorlunda? Det gm

#21 - Anonym

Så om han var på en interjuv, varför har han en orm runt sin hals? Inte bara interjuv va

#22 - Anonym

jag gillar inte jocke men aså bara för att han är känd behöver inte han göra allt rätt som att ni gör rätt.

#23 - Anonym

Han måste kunna va på en tv inspelning utan att bli kallad djurplågare... detta är löjligt

#24 - W

fattar inte varför ni försvarar RUNKBLOGGAREN ahah. Alltså really, ibland undrar jag hur det kommer bli med dagens generation när dom ser upp till en moralbefriad idiot som jocke sorry not sorry.

#25 - Anonym

Man gör fel ibland... Det felet jag hittar är att DU inte läst på om Skansen. Dom tar inn utrotnings hotade djur och ger dom en chans att sprida sig, som denna blogg har gjort❤️

Gillar bloggen bara att du smutskastar Jocke

#26 - Anonym

vad är skansen

#27 - Anonym

Hoppas jocke polisanmäler dig snart

#28 - Anonym

Alla har ett val dock. Och om dom nu var tvunga att pka dit pga kontrakr hade väll det ändå stått i kontraktet och då kunde dom tacka nej? Omgggg

#29 - B

Självklart ska han försvara sig.....kan han inte bara stå för sin handling. Han kan faktiskt bara sagt nej till att ha en intervju på Skansen! Och valt ett annat ställe.

#30 - Anonym

jag gillar inte svenska youtube längre

#31 - B

Man kanske ska till att se vad som står på kontrakt innan man skriver på!
Det är faktiskt person ifrågan och skyldig till att göra, så det är inte TV3 som gjort fel!

#32 - Anonym

Varför ska han tacka nej när skansen inte sysslar med djurplågeri? TA REDA PÅ FAKTA!

#33 - Anonym

Säger bara ALLSÅNG PÅ SKANSEN, sen kan alla här skämmas rejält!
Glöm inte om ni någon gång sätt programmet på plats eller tv så har ni medverkat till att skansen får in mer pengar och kan fortsätta sitt "djurplågeri" ;) ;) ;) ;) ;)

#34 - Anonym

Vem är förvånad ens. Han bad ju endast om ursäkt för delfingrejen för att rädda sitt eget skinn. Han bryr sig ingenting om någonting annat än sig själv typ och ALLT han gör gör han antingen för att rädda sig själv eller för att se bättre ut än vad han är. Synd att hans unga följare sväljer allt med hull och hår bara för att han är så sinnessjukt bra på att manipulera.

Och ni som säger att Skansen är ett bra ställe - HUR kan ett ställe som håller djur instängda och i små burar vara bra? Och ja, de tar in utrotningshotade djur etcetc men de är ändock djur i bur och det är många djur de har i fångenskap som inte är utrotningshotade.

#35 - Anonym

"Samma misstag", men komigen! Vem skriver ens så?

#36 - maria

Förlåt Men FYFAN vad folk bryr sig så JÄÄÄVLA mycket om jocke. Asså kan inte alla ba göra något bättre me sin fritid, fine jag sitter o skriver detta men seriöst.

Ta reda på fakta först o sen ta inte upp det förflutna. VI ÄR FUCKING MÄNNISKOR. Inga jävla aliens. Alla gör misstag. Take it or leave it, varför ska svenskar alltid göra ALLT så komplicerat?

#37 - :)

alltså jag förstår inte varför folk blir arga när det skrivs om jocke på den här bloggen? Han är en av dom största på youtube och han gör konstant dumma eller provocerande saker? Klarar ni inte av det kanske ni borde fråga er själva först varför ni är ett fan av en sådan person? eller?

#38 - :)

Asså anledning till att det skrivs mest om jocke på den här bloggen är för att han är den dom fuckar upp mest, är det så svårt att fatta? Det är ingen annan YouTube som gör så många "snedsteg" som honom. Slutar han göra dumma saker slutas det automatiskt att skriva om honom, det är inte svårare än så.

#39 - Anonym

Säger bara ALLSÅNG PÅ SKANSEN, sen kan alla här skämmas rejält!
Glöm inte om ni någon gång sätt programmet på plats eller tv så har ni medverkat till att skansen får in mer pengar och kan fortsätta sitt "djurplågeri" ;) ;) ;) ;) ;)

#40 - Anonym

Säger bara ALLSÅNG PÅ SKANSEN, sen kan alla här skämmas rejält!
Glöm inte om ni någon gång sätt programmet på plats eller tv så har ni medverkat till att skansen får in mer pengar och kan fortsätta sitt "djurplågeri" ;) ;) ;) ;) ;)

#41 - Gillar gamla hus

Till sig som ropar Allsång på Skansen, Skansen är stort, det är inte bara en djurpark. Hade alla som gick till skansen börjar bojkotta djurparken så kanske den med tiden skulle avvecklas. :)

#42 - Anonym

Fast alltså det är ju inte samma sak?

#43 - Anonym

Till #7 Hej Jocke! Ville bara hälsa till dig att du är patetisk som är inne och läser här och försvarar dig anonymt hela tiden. Mvh :)

#44 - Anonym

Vad förväntar ni er

#45 - Anonym

Vad förväntar ni er

#46 - Pacman

Fattar inte varför han måste kalla sig själv för djurvän?
Jag älskar personligen djur men skulle aldrig kalla mig själv djurvän. Och det är för att jag äter kött och köper djurtestat smink för att jag inte pallar bry mig. :S

#47 - Sämst

Men hur dumma är dem inte

#48 - Jen

"Han gör fel ibland" - JÄVLAR vilken skillnad de är på om en man gör "fel" till skillnad mot en kvinna. Sjukt...

#49 - Jen

HAHA, har ni läst på om skansen?? Gör de först.. sen kan vi snacka. Tips , gå in på djurens rätt och läs! Puss!!

#50 - Anonym

Vad är ni för vidriga as som FÖRSVARAR honom??? Ni är helt jävla brainwashed pga jockiboi, det är FEL att besöka ett zoo oavsett vad. Djuren som lever på ett zoo lever fan inte ett vanligt och normalt liv, dom tvingas leva där och har inget annat val än att utnyttjas för att tjänas pengar av. "Ida hatar verkligen honom, ida skriver bara negativa saker om honom" nej hon skriver SANNINGEN, lär er att inse sanningen skitungar.

#51 - Suck för männskligheten

#50, tack där sa du det;)

#52 - Amanda

Men wtf du var ju fortfarande där och stödjer det ju??

#53 - Amanda

Jocke måste jobba på sitt selfie game, detta går bara inte längre.

#54 - W

Jag håller faktiskt med om att Jocke är en manipulativ idiot. Ni sitter helt blinda och försvarar en annan människas tecken på bristande moral. Det är mer synd om er fans än om honom. Förstår inte hur man kan se upp till en människa som ständigt skuldbelägger sina egna fans. Så fort något inte går som han vill skuldbelägger han fansen och påstår att allt är ert fel. Bra idol eller?

#55 - W

Dessutom lägger han press på sina fans och säger att han mår dåligt och tänker sluta med youtube pga dom. Det är också weird hur ni kan se upp till en sån manipulativ människa, alla har haters men sättet att hantera dom på är mer eller mindre bra. Han kommer inte komma någon vart genom att skuldbelägga "äkta fans" pga haters. Lol.........

#56 - W

Jag hatar inte Jocke men jag tycker synd om hans "fans" ärligt talat