#1 - Anonym

Roligt deras tidigare serier är bra

#2 - Anonym

Jonna är 165 och Jocke säger att han är 174, haha driver han? På denna bild när dom står bredvid varann ser man tydligt att han som mest är 168-169

#3 - Anonym

Om han verkligen är 174 så måste han på nåt vis göra så han ser BRA mkt kortare ut hela tiden, linn Ahlborg är 175 och man ser tydligt på alla hennes videos, bilder osv där hon står bredvid andra hur lång hon är så jag fattar inte?

#4 - Anonym

Att du ens orkar bry dig om deras längder haha sorgligt

#5 - Anonym

Vem bryr sig om hans längd

#6 - Julia

#2 Kanske Jonna har klackskor på sig

#7 - Anon

#2
Det ser ju precis ut som att Jocke skulle vara 10 cm längre än Jonna??? Dessutom sträcker de inte på sig, så man hade inte kunnat avgöra det helt i vilket fall. Ser dock inte varför deras längd har någon betydelse?

#8 - Anonym

Förstår inte vad folk ser i Jocke och Jonna.

#9 - Anonym

Gick förbi Jocke i Stockholm en gång, han kan inte varit 174. Jag är 167/168 och han kan max ha varit 170, om ens det. Varför ljuga om sin längd tho?

#10 - Anonym

Men Gud vad patetiska ni är snälla det är inte som att han ljuger om sin ålder längre.. shit asså vad händer med svenska folket som reagerar på hur långa youtubers är o diskuterar deras längder asså kom igen gå och lägg er

#11 - Anonym

Nu kan alla sluta skriva att Ida bara skriver dåliga om Jocke.

#12 - Anonym

Förvånar mig inte om Jocke ljuger om hans längd lol

#13 - Anonym

RMM och Let's feast har med serier på viafree....

#14 - Tröttsamt

När ska ni lära er att Jockiboi förskönar allt......?

#15 - Anonym

Äsch, NO BIG DEAL. Jocke är säkert 1.75. Han ser mindre ut p.g.a. att han är så smal och späd. Men de är för att han jobbar hårt. De var mer roligt med Draw my Life jag är född 1987, vilket var 1985. Men skit i samma. Lite får man fabla med sanningen. Så länge ingen annan tar skada.
Trevlig valborg

#16 - Andra

Märkt att flera Youtubers går ut och ber sina följare att INTE nominera dom till guldtuben och många Youtubers kommer även bojkotta årets guldtuben p.g.a att det förekommer så mycket skitsnack mellan youtubers på galan och avundsjuka och falska ryktesspridning samt p.g.a det är splay som äger galan och att dom favoriserar sina youtubers på galan med highlights samt det var bara dom som va med i splay som fick dela utfler röster på guldtuben till and

#17 - Anonym

Märkt att flera Youtubers går ut och ber sina följare att INTE nominera dom till guldtuben och många Youtubers kommer även bojkotta årets guldtuben p.g.a det som hände förra året då det förekommer så mycket skitsnack mellan youtubers på galan "att youtubers inte va värd sina priser dom vann med mera.. " och det var avundsjuka och falska ryktesspridning mellan youtubers. bland annat sprang vissa youtubers runt och klantade ner på andra youtubers och en del youtubers blev utfrysta på galan och rent ut sagt mobbade. Samt en del i detta ligger hos splay som äger galan hört att Youtubers klagat över att splay favoriserar sina youtubers på galan med highlights m.m

#18 - Anonym

Guldtuben är redan ett faktum att Jocke och Jonna vinner rubb och stubb. Resten av Youtube är bara statister. (förutom Therese) J och J följare är dubbelt så många än sina konkurrenter. De sopar mattan med sina motståndare i år. De röstar sönder alla tävlingar detta par ställer upp i. Lojala till 110 procent. Så kommer de vara och förbli en lång tid framöver. Och med den nerlagda ekonomi dygnet runt jobb 24/7 uppoffring av sina liv blir alla andra chanslösa. Jocke och Jonna lever och andas Youtube och publicitet. De har varandra och sina närmaste inpå sitt liv "all the time". De hinner ses och ta vara på nära och kära och ändå bedriva arbete under tiden. Detta är deras passion och de liv de valt. De älskar offentligheten. Då kan de inte bli annat än bra då man lever genom sitt jobb och älskar de. Vill att alla ska se varje detalj i deras liv. För och nackdelar. Hälsan kanske alla gånger inte blir så bra. men vilken glöd de har för jobb.
Kommer inte titta i år. Man vet vilka som vinner. Och de förtjänar vinst. Men galan i sig ger noll spänning i år. Man vet redan vilka som går upp och tar pris av de nominerade i kategorier där detta par tävlar i. Stort grattis till J och J. Hoppas dock Therese vinner något pris som lägger ner mycket tid och kämpar själv. Otroligt duktig kvinna.

#19 - Anonym

Fan orolig för paret Lundell. De verkar ha komplex för allt. Mår dåligt av de tuffa klimat offentligheten får ta. Är det värt detta. Vara offentlig och bli granskad och må dåligt till följd. Går det inte minska ner på något. Deras vänner Gustav och Johanna de valde kliva åt sidan. de insåg de inte kunde leva privat då kameran slog av, och allt hat. Jocke och Jonna tar åt sig av de dåliga kommentarerna medans de finns betydligt mer av bra. Hur ska detta sluta. Såg nu om solglasögon och Jocke. Seriöst. Varför bryr han sig. Om de säger de vill blotta sina liv för alla tittare. Visa svagheter och brister. Vad är detta. Stå upp och var stolt. Sluta bry di om kommentarer. Du är 32 i år. Skit i kommentarerna. Våga vara äkta. Ytan är ytan vi bär. Insidan är så mycket mer värt med hjärta på rätt plats. Man ska aldrig dölja saker. De ger en ytlig bild. Att man ska fixa till allt.

#20 - Anonym

fan jocke. man behöver inte bli älskad av alla. huvudsaken din fru älskar ditt utseende. lägg ner operationer runt ögonen. av med bripporna. varför bryr du dig. du är större än så att ta åt dig av sånt skit.

#21 - K

Har kommit ut en ny artikel om de(Jocke och Jonna)på Aftonbladet.

#22 - Elsa

Men ärligt var det inte som för typ 5 månader sedan sa att de aldrig mer skulle göra en serie om de själva?? Förstår inte det hela....

#23 - Anonym

Varför ens bli påverkad? De visar att skönhetsoperationer löser allt. Att inte stå upp för sig själv är nog bra. Man ska och kan fixa till sig med operationer.

#24 - Anonym

Både Jocke och Jonna skönhetsoperera sig. Man duger inte som man är. Övriga har inte deras pengar. <de har en ung publik. de får en fel syn. Har man pengar kan man.

#25 - Elin vehmanen

Alltså fan vad patetiska ni är. Vem fan bryr sig om en längd? Märks att ni verkar vara besatt av Jocke eftersom ni till och med tycker att han är dum i huvudet som säger att han är 175. Och all denna hat dom får ta, märks att ni är avundsjuka på att dom får göra serier och att dom bara blir större & större. Och det är väl fan klart att det är jobbigt för dom att ta hat av precis allt det dom gör. Dom är också människor som vi alla andra, bara för att dom är offentliga så betyder inte det att dom ska få ta hur mycket hat som helst, det finns en gräns. Det var det jag hade och säga, är bara så jävla trött på allt detta hat mot dom.

#26 - Anonym

Inget barn ska blir uppväxt med skönhetsbehandlingar. Att man opererar. fy fan. Finns de förebilder som ger detta intryck, fy fan. inte konstigt de försiggår mobbing. bland alla. Då inget får vara avvikande. Ta ansvar Youtubes. Ni visar att de är dåligt med att ha ärr vid ögon. med mera. sluta. våra barn blir påverkade av er. som kan betala dessa enorma avgiftar för att se ut. Sluta visa er att ni ska åter gärda. ni ger unga fel bild. Prata inte mer om hur alla ska vara. Ni lever inte efter de. Ni betalar dyrt för era utsende. Lägg ner. fatta vad de förstör.

#27 - Anonym

Kan Jocke hålla käften. vad fan sluta ta upp skönhetsfel. fattar han inte vad hans fullarskala underåriga fans hamnar i. De tror de kan fixa allt. Unga som ska operera. injicera likt Jonna,av sin kropp tror de ska vara så. Vad fasen tänket han med. Bli lycklig med pengar och operation. Stackars föräldrar. Som får ta denna mans unga tankar, allt går att laga med operation. Och aldrig behöver försvara sig. Fy fan. att barn ska ångra. tatueringar usch tattare då de blir för mycket. Fy fan vilket samhälle med detta sköninbegrepp.

#28 - Anonym

Nu ska Jocke operera sina ögonen. därav han bär solglasögon. Små barn. bär glasögon. visa aldrig er själva. Jocke visa man ska aldrig via defekter. De opererar man bort.

#29 - Anonym

Fast man är känd och på media. Behöver man inte vara lycklig. Man får fela. Man får vara för mycket. Så länge de inte sårar. Jocke ska operera igen sina ögon. Inget någon normal inkomsttagande förälder kan ge sitt barn. han vill ta bort veck folk reagerar på. Vet mina barn ska veta de duger som de är. Detta blir svårt. Då du och Jonna visar allt missnöje mer skönhets justering , allt blir fel. barn tror de blir finare ,med J&J s operationer..

#30 - Pernilla

They need Jesus....

#31 - Anonym

Tror barnen blir mer missnöjda när dom öser kommentarerna härför dom kanske inte tänkte på det på det sättet.

#32 - Anonym

Copycats J&J. Nemo var före er.

#33 - Anonym

Jocke och Jonna möter. Vidrigt och ryggradslöst. Say no more. Backstabba sin vän. fy. man gör inte så. Ni kan inte ta andras material bara för ni är stora. Jocke har kunnat styrt de till ett annat namn åtminstone. pinsamt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com