Ingen Jury på Guldtuben

Förra månaden avslöjade Ben Mitkus att alla splaymedlemmar med över 50 tusen prenumeranter hamnar i en jurygrupp för Guldtuben. 
 
Varje jury får rösta på samtliga kategorier och deras röst är värd mellan 15-20 tusen röster vilket innebär att tittarna inte har all makt. 
 
Nu går Splay ut med att det i år inte ska finnas någon jury och att det är helt och hållet upp till tittarna vem som blir nominerade.
 
#1 - Anonym

Undra om det är bullskit :/

#2 - Anonym

Splay skev väl ut det förra året så ett avslöjande vet jag inte om det var? Att en jury av youtubers stod för 50% och publiken för 50%?

#3 - Mm

Lol skitsnack

#4 - Sur

Okej allihopa. Källkritik is a thing. Jag är en av dem som ingick i juryn förra året. Vi fick nominera fem kanaler/klipp i varje kategori istället för en, genom en separat sida. Våra röster var alltså INTE motsvarande 15-20 TUSEN röster. Vad fan är det för bullshit, Ben? Och att hans följare sväljer detta med hull och hår? Herregud.

#5 - Anonym

#4 Splay sade ju att det var så.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com