Fansen hånar Jockes engelska

Jocke satsar på en internationell musikkarriär och har i några månader tagit lektioner för att bättra sin engelska. 
 
När han la upp sin första video på engelska möttes han av många negativa kommentarer men Jocke berättar att han inte bryr sig. 
 
I videon introducerar han sig själv och vad han gått igenom för sina utländska tittare. 
 
#1 - Maria

Tycker hans engelska är gullig

#2 - Anonym

Ida det är uppenbart vad du vill uppnå med detta inlägg ;)

#3 - Anonym

Ida det är uppenbart vad du vill uppnå med detta inlägg ;)

#4 - Anonym

Jocke skriver i infoboxen under youtubeklippet att HAN har över 1miljon tittare på HANS kanaler o att det blir mer o mer utländska tittare som hittar till HANS kanaler. Vem fan e Jonna liksom? Jocke o Jonna kanalen var faktiskt Jonnas från början .. dessutom har HAN nog inte över 1miljon tittare när de e samma personer som subscribar på båda kanalerna.. :)

#5 - Jakob Mårtensen

Ida, detta är inget hat från min sida, bara det att jag har vissa åsikter om dina inlägg, att driva en skvallerblogg har sina konsekvenser det kan vi antagligen alla hålla med om. Men för att inte behöva lida av alla dessa konsekvenser bör man inte tydligt favorisera youtubers och få andra man egentligen bara vill håna att låta rent ut sagt förjävliga inför läsarna. Alla inlägg om Joakim är egentligen negativa. Som en tidigare läsare kommenterat är det ganska uppenbart vilka du sätter ribban högre åt. Jag har ingen rätt att bedömma vad som är rätt och fel, men däremot bör man som offentlig person vara försiktig med vad man uttrycker sig om, i vissa fall har du generellt vettiga inlägg också just angående Joakim, men sådana inlägg som detta känns bara genomskinande och onödiga, flere läsare än jag har reagerat, jag är varken den första eller knappast heller den sista som ifrågasätter ditt favoriserande, men denna kommentar är nog den sista jag skriver på denna bloggen svenskayoutubers.se. /tack för mig

#6 - Anonym

Riktigt onödigt inlägg

#7 - aaa

han är ju betydligt mycket bättre nu

#8 - aaa

han är ju betydligt mycket bättre nu

#9 - Anonym

"fansen" det är inga fans det är bara haters. Och det är ju bra att han övar och så dålig är han inte? Om han inte skulle gjort en video på engelska skulle säkert hatersana skriva "Varför lär han sig engelska om han ändå inte tänker göra engelska videos"

#10 - Anonym

Är absolut inget fan av jocke men detta är bara omoget

#11 - Anonym

Skrattar. ..Älskar att jonna säger i inledningen av videon, varför har du solglasögon om de inte var sol ute. Jocke har tamme fan jämt solglasögon inne som ute. I mörker som i ljus. Hahaha. .Så säger han..Ja de har du rätt i..hahahaha...Vilken dialog...

#12 - Anonym

Solglasögon och kalsonger de är Jocke de:)

#13 - Anonym

Som svar till Jakobs kommentar (5#)
Det kanske är för att Jocke aldrig gör något som är positivt/bra? Finns därför inget positivt att skriva om honom?

#14 - Anonym

13# Han samlade in 300k till Barncancerfonden, Han samlade in 300k till två tjejer som vart utsatta för grov misshandel av en gärningsman, Han har rätt många videos med väldigt bra budskap, All I Need har rekord för det mesta på svensk mark och har idag 22 miljoner streams, Hans videos håller bäst kvalité på Youtube! Kollar man hans inför musikvideon klippen är kvalitén helt sjukt bra!
Okej han gör mycket dåligt med absolut, men din kommentar var enbart larvig!

#15 - Anonym

13# Okej att du hatar honom, men det du skriver är tamefan ren lögn :D

#16 - Anonym

13# Okej att du hatar honom, men det du skriver är tamefan ren lögn :D

#17 - Anonym

13# Ditt liv måste suga rätt hårt va?

#18 - Anonym

#13 Patetisk är nog rätta ordet för dig!

#19 - Anonym

Bästa Therese <3 som nya trender på yt:) Love that girl ...fina vid osar. Hon är så stark och duktig som fixar så bra kvalité själv. En mycket hårt jobbade kvinna. Bra kvinnor reder sig själv.

#20 - Anonym

En sak jag reflekterade över. Varför behöver Jocke å Jonna gå igenom flera gånger HUR man röstar till Guldtuben och VARFÖR man ska rösta. de får smula sönder rostningsprocessen.
Vet man inte detta om man följer dem? Vet man inte varför man följer dom?.
Eller behövs detta för att de har så låg ålder på sin kanal. Inget hat. De är lojal skara unga som röstar på dem. Och de är ganska uppenbart att de kanske inte ser helheten av priset, vad de innefattar. Självklart ska de få pris i år i flera kategorier. För kvalitén är hög. Frånsett Challenger och utfyllnads material som kommer ibland. Vilket man kan klicka bort.
Lycka till alla som blir nominerade. Och hoppas de är av rätt orsak. Borde vara en professionell jury som bedömer då barn inte alltid röstar av rätt orsak. Sedan kanske ha en ny kategori med tittarnas röst eller följare. Men kvalité osv kanske borde vara en äldre publik som bedömer. INGET HAT!!!!