Anty om oönskade dick pics

Anty är med i ett inslag i programmet 200 sekunder där hon berättar om sina upplevelser av sexuella trakasserier.
 
Hon berättar att hon ofta får bilder på mäns könsorgan och att det inte beror på att hon är en offentlig person då det är ett problem för många kvinnor.
 
HÄR kan ni se programmet. 
 
#1 - Anonym

Usch

#2 - Anonym

Detta börjar bli väldigt vanligt, och väldigt vidrigt att få. Hur fan tänker ni som skickar dickpics, att vi ska uppskatta det?

#3 - Anonym

Fick en oönskad dickpic en gång på snapchat, och sen skrev den här killen och ville att jag skulle skicka nakenbild. När jag frågade varför jag skulle göra det sa han att han ''hade ju visat''. Försökte förklara att jag inte bad om att få se hans könsorgan och att jag inte är ''skyldig'' honom någonting som han verkade tro, men det var som att prata med en vägg. Så blockade honom och ber till gud att han inte gjorde något liknande mot någon annan tjej och tog till sig det jag sa..

#4 - Anonym

TOVA HAR FÅTT KÖRKORT

#5 - Anonym

Nån som vet varför Gustav och Johanna typ aldrig är med Jocke o Jonna längre?

#6 - Anonym

Kul att Tova klarade körkortet på första försöket, bättre födelsedagspresent gick nog inte att få så hårt som hon har jobbat :)

#7 - Anonym

Är 13 år och har fått 8 st oönskade Dick pics

#8 - Anonym

#5 dom har sökert gjort det men inte visat och Johanna var nyss med i en video

#9 - Anonym

Undra hur många dickpicks jockibooi har skickat haha

#10 - ...

#9 Jävlar vad rolig du var HAHAHAHAHA APPLÅDER HAHAHAHAHA! Eller inte.

#11 - Majsen

Själv är jag en tjej som är bara 15 år gammal fyllde nyss. Men har fått dickpics sen jag var 13 år. Har pratat med lärare,föräldrar,almält det och har pratar med polisen. Men polisen själva har inte gjort nåt inte ens har fått tag på dom.Det är fett obehagligt att få gammla gubbars kukar på bild dom har ingen respekt!! #stopakukbild🙌🏽

#12 - Elli

#11 Är inte du för ung för att ha sociala medier överhuvudtaget (kommer inte ihåg alla åldersgränser)? Jo jag vet att det inte spelar nån roll, kukbilder ska inte skickas till andra alls och speciellt inte till barn! Och det är verkligen inte ditt fel, så du ska inte ta det som att jag skäller på dig eller så, det gör jag verkligen inte (har barn som är lite yngre än vad du är och livrädd för att de ska få för sig att skaffa konton på Instagram/Snapchat/etc. och råka ut för samma sak).
Men jag tänker mest på att det finns en åldersgräns, av en anledning. Just av den anledningen att det tyvärr finns idioter och pedofiler som håller till på dessa plattformer för att söka offer/blotta sig själva för en kicks.
Har för mig att det finns nätpoliser som har som uppgift att skanna igenom olika sociala medier för att hitta såna här äckel som inte kan hålla sig i skinnet, tråkigt att du inte fick hjälp vid polisen. Skulle ju tro att de uppskattar att få tag i dessa äckel, vem vet vad de gör annat än "bara skickar kukbilder"?

#13 - Elli

Alltså jag menade såklart att för ung när du var 13 inte 15 :) Och ni andra som fått redan i 13 års åldern eller tidigare.

#14 - Anonym

#5 dom har förklarat det i en vlogg dom la upp ganska så nyligen :)

#15 - Anonym

Dickpicks är ett av mäns alla sätt att beslagta kvinnors och unga tjejers sexualitet. Fy fan för det.
Önskar att det fanns en kvinnoseparatistisk ö någonstans runt ekvatorn där vi tjejer skulle kunna leva i ett harmoniskt samhälle tillsammans. Vilka är med mig?

#16 - E

#15 Jag!

#17 - Anonym

#15 ja e påväg, låter som ett fantastiskt ställe

#18 - Anonym

Har läst på en hemsida angående dickpics. Där stod det att anledningen till varför killar skickar dickpics, kan dels vara för att de själv skulle uppskatta att få en nakenbild, men också för att skrämma kvinnor med sina dicks för att då känner de sig manliga att de skrämt en kvinna med sitt könsorgan :)

#19 - Anonym

Ok tack #8 o #14 tror det var dom :)

#20 - Anonym

Jag håller verkligen med Anty att detta är vanligt för tjejer. Själv har jag hållit på med sociala medier sen tidig ålder och under tre års tid ungefär har jag fått dickpics från ofta okända män. När jag var 14 år gammal fick jag till och med en dickpic från en ca 30 årig man vilket känns helt absurt. Jag förstår verkligen inte grejen med det.

#21 - JB

Vad förväntar hon sig när hon hänger på tinder? haha alla slisk är ju där!

#22 - Anonym

Är 16 och har tack och lov än så länge inte fått några dickpics, men sen har jag inget socialt liv och i princip inga kontakter med killar.. Oh well!🤷🏻‍♀️🙈 men känner dock de som fått såna.

#23 - M

Någon som vet om hennes resa till Coachella är sponsrad eller hur ligger det till egentligen? Har hon nämnt att det är spons i sådana fall? Jag menar det är fult om hon inte har det.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com