Mikael upprörd över att det spekuleras om honom och Jens

Idag la Jens upp en bild på sig själv och Mikael med caption "honey". I samma veva bad Lakidoris sina snapchat-följare att kommentera "Mikens" under bilder.  Detta skapade många spekulationer vilket gjort Mikael upprörd. På snapchat och instagram skriver han att han är less på att hans följare antar grejer om hans privatliv. ska%cc%88rmavbild-2016-09-11-kl-18-52-21 nd
ska%cc%88rmavbild-2016-09-11-kl-18-46-41 ska%cc%88rmavbild-2016-09-11-kl-18-46-22

Honeeeyy 💕

Ett foto publicerat av Jens Norell (@jensnorell) Sep 11, 2016 kl. 7:21 PDT

 
#1 - Anonym

Varför sa lakki så för? Kunde hon inte kollat me Mikael först. Respektlöst av henne

Svar: Lakki saknar mentala spärrar, ett annat bevis på det är ju hennes och Thomas våldtäkts-snaps...
K

#2 - T

Med tanke på att det las upp videos öppet på snap när Mikael och Jens kysser varann rätt intensivt så är det ju inte konstigt att typ 10-12 åringar undrar om dom är ett par. Även om dom inte har med det att göra. Vill någon att det ska hållas privat kanske man ska tala om det för sina vänner så att dom inte filmar det o lägger ut för sina tusentals följare.

#3 - Anonym

Haha se Milaels nya snaps.

#4 - Naddis

Du eller rättare sagt alla borde kolla Mikaels nyaste snap där han förklarar ett och annat om vad detta egentligen handlade hom puss på er!😘

#5 - Valentina

Snälla nån! Sluta skriva falska saker!! Snälla! Kolla Mikaels nya snap!

Svar: Vad är det som är "falskt"? Han är ju upprörd över något och i samma stund har det vart något oklart mellan honom och Jens?
M

#6 - Anonym

Kolla på Mikaels senaste snaps!💞

#7 - alllleeexxx

hon och thomas hade sagt att dem lät som en våldtäcksman bara i snaps med gubbfilter, ingen biiggie

Svar: Ingen biggie? Skämtar du med mig? De skojade och drev om våldtäktsämnet, gör man det har man något allvarligt fel i huvudet. Det är en jävligt stor ''biggie''
Ebba

#8 - SannyL

På hejainternets snaps (som han nu tagit bort) såg man att Jens hånglade upp Micke när de var ute igår. Så vad är det vi inte vet till 100%?

Svar: ja???? såg den med
soy

#9 - Dora

Bahahaha, han får väl skylla sig själv om han la ut bilden? "Så trött på allt drama. Det kallas privatliv" osv. Snälla nån, vad gör det om folk spekulerar? Om det nu är så privat, kanske han inte ska lägga ut det inför alla hans tittare? Herregud..

#10 - Anonym

Är det bara jag eller har han tagit bort hela sin story?

Tycker han är lite väl dramaqueen om detta. "Får panik" jaha ok för att folk frågar om de är tillsammans för att de kysser varandra öppet?

#11 - Anonym

Mikael berättade på Snapchat att han ville att ni skulle ta bort inlägget, ni har själva sagt i ett inlägg att ni tar bort inlägg som handlar någon som inte vill vara med.
Ta bort inlägget nu tack.

#12 - Anonym

vad tycker du om lovisakawaii dansar på scen för första gången från tubecon i västerås och youtubers ?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com