Måste youtubers gråta framför kameran för att få många visningar?

I Annica Englunds senaste video förklarar hon den långa processen för ett blogginlägg och en youtubevideo. Hon berättar också att hon är personlig på youtube men vill inte vara privat då hon inte är en person som kan gråta framför kameran. Hon fortsätter berätta att om det är sådana klipp som får mycket visningar är youtube inte rätt branch för henne. Skulle hon prata ut om sina problem på youtube anser hon att problemet förvärras eftersom det då finns många som vet om det och kan påverka henne. Vad tycker ni? ska%cc%88rmavbild-2016-09-13-kl-17-13-42 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=DQuZsH2kC8s]
#1 - Anonymen

Jag tycker det är jättebra att folk vågar gråta framför kameran. Ju mer vi normaliserar att alla människor har svagheter och känslor (!!), desto mer accepterat kommer det bli att vara ledsen och må dåligt i allmänhet.

Svar: Håller med!
##

#2 - Anonym

I Therese senaste youtube vlogg såg man att hon höll i en korthållare från Gucci. Gucci gör nog inte saker av plast och Therese ska vara vegan? Kan du inte kolla upp detta?

Svar: Folk hittar då saker att klaga på jämt. Att va vegan är bättre än ingenting tycker jag. Va glad för någonting. Therese gör mer för djur än många andra, kan ni inte glädjas åt det istället för att hitta fel? :)
Anonym

#3 - Anonym som själv mår dåligt

Man kan ju int rå för att man gråter? Hon får acca att om man gråter så gör man det ,har hon tänkt på att man ksk mår fett dåligt? Idiot.

#4 - E

Alla som har ett jobb får mail... Att blogga är väl även det ett jobb som vilket annat, och en arbetsdag är ju lång för alla? Förstår hetsen att se "snygg" ut och hat men att blogga skulle vara stressigare än något annat jobb? come on

#5 - ninja

men den där tjejen är ju så jävla besatt av uppmärksamhet

#6 - Hej

Skev anledning till att folk får visningar. Det handlar ju mest om att nå ut till sina tittare, och att visa känslor är ett bra sätt att göra det på.

#7 - I❤Therese

Asså har alla nåt problem med Therese eller? Therese är min favorit youtuber hon vågar vara sig själv fast hon ibland mår dåligt, det gör vi alla😐 Så sluta skriva hat åt henne och alla andra youtubers!

#8 - Anonym

Det är mänskligt att vara ledsen ibland och jag tycker det är bra att youtubers vågar gråta, det visar att de e ok. ☺😊

#9 - Anonym

Är jag den enda som inte försår meningen med videon? Alltså...
1. Hon snackar om att hon inte vill grina och säga sina problem MEN hon lägger ut en 10 min lång video att klaga om sitt jobb????
2. Wtf hon pratar om sitt jobb som om det är enda jobbet i världen som är svårt, jobbigt. Alla jobb & yrken är inte så himla lätt och alltid det bästa. Det är samma sak med skolan alla blir stressade och pressade över det??
Nä men orkar inte mer byeee

Svar: Håller med. Hur många gånger har annica inte sagt hon älskar sin tillvaro o lever drömliv. Sen då denna video. Hon mår ju inte bra. O får oss läsare o må dåligt. Jag tycker hon inte är äkta. O besviken på henne. Nej Hej då till denna blogg hon verkar aldrig bli nöjd.
anonym

#10 - Anonym

Alltså, folk kanske är mer intresserad av någon som lägger ut 1 gång i veckan, men gråter och vågar visa känslor framför kameran, än någon som laddar upp en video varje dag och visar inte sina känslor.

#11 - Det är OKEJ!

Det känns som att hon pikar lite på Therese eller Felicia där faktist. Nu är det ju så att de tänker ju inte liksom " Jag ska gråta i den här videon, för då får den fler visningar". Jag tror de tänker att vi också ska veta, att allt är inte ett liv dansandes på rosor hela tiden, de kan också ha dåliga dagar. Och jag tror det blir en 100 gånger bättre video om man visar sina känslor, är man glad, ledsen eller ngt. Än att försöka fejka ett leende. Jag tror även att det är skönt att prata ut, diskutera och inte bara visa sig när de är glada, någon gång har alla en hemsk dag, vissa har det oftare än andra, men man får gråta, det gör inget. Det visar bara att man har en bra relation med sina fans, att man kan lita på dem, och att fansen finns där och stöttar.

#12 - Priivat

Kan vi bara ta ett moment till att Therese lämmnade Anders eller va de va på Snapchat men i hennes vloggar som är inspelade 1 dag innan så säger hon hela tiden att hon ska träffa sin Crush?

Svar: Det är ju omöjligt att hänga med i svängarna med hennes crush. Vet inte riktigt vad man ska tycka, verkar ju som att han har sårat henne rätt rejält men ändå går hon tillbaka?
L

#13 - Tilde

Asså bars jag som tycker att uppdateringen e ganska dålig

#14 - A

Tycker det är bra att youtubers gråter framför kameran och visar att man inte alltid mår bra. Men tycker att det gått till en överdrift då de flesta gråter för det minsta lilla. Så det är väl både taktiskt för att man får många visningar av det och så visar de att det är okej att gråta.
MEN något som gått till en överdrift av oss tittare är att många har börjat ta åt sig av det minsta lilla som en youtuber säger, t.ex det med när Therese tyckte att hennes ben såg döda ut då hon var såpass vit/grå då hon haft BUS på armar/ansikte. Förstår inte varför folk ska ta åt sig av något sådant när hon pratar om hennes egna kropp. Sedan finns det massvis med andra exempel men tycker att folk som tittar på youtube ska sluta ta åt sig saker som inte rör dem?

Svar: För det spär på kroppsideal. Man kan tycka att att folk inte borde ta åt sig, men om en tolvårig tjej, som känner sig lite osäker pga att hon inte är lika brun som modellerna i tidningarna, får höra att hennes idol Therese Lindgren säger att det är äckligt och pinsamt att vara blek så tar hon åt sig, oavsett om det är logiskt eller inte.
...

#15 - Elin

Lite konstig video att göra faktiskt där man klagar på sin branch och sitt jobb. Hon verkar ju veta vad det handlar om och om hon mår så dåligt över att lägga ut inlägg kanske hon ska välja ett annat yrke eller annan väg? Eller så får hon kämpa på ändå, men förstår då inte riktigt syftet med videon. Visst, den är antagligen mer riktad mot haters och sånna gillar ingen, men det är som om hon vill ha medlidande för att ha valt en väldigt utseendefixerad branch som ibland kan vara tuff.. :o

Kan vara bra säkert för de som inte riktigt vet vad det egentligen handlar om eller för de yngre. Dessutom finns det många olika vägar att gå på yt. Att gråta ut framför kameran är ju absolut inte det vanligaste man ser, snarare positiva och energiska inlägg. Vill hon satsa på yt är det ju bara att hitta något sätt som passar henne...