Manfred rasar i visningar

Manfred berättar i sin senaste video att han i flera månader tänkt på varför folk förlorat intresse för hans kanal. Han har under 3 månader successivt förlorat visningar och har tidigare snittat 1,5 miljoner visningar i månaden men snittar nu 700 tusen visningar. Detta har gjort honom stressad och han känner att måste prestera bättre material. Varför tror ni att han förlorat visningar? ska%cc%88rmavbild-2016-09-10-kl-13-43-37
#1 - E

Jag själv slutade kolla på han därför han clickbaitar (stav) så överdrivet mycket.

#2 - Anonymen

Själv tittar jag inte på honom eftersom jag inte tycker om hans personlighet så idk.

#3 - Anonym

Hans videos är för fake om ni förstår vad jag menar? Han har manus tillexempel. Och det gör bara videorna så opersonliga. Om han ej hade manus skulle jag lätt kunnat titta på han.

#4 - Anonym

Har kollat på några videos han har gjort, men det tilltalar mig inte. Hans videos känns bara tråkigt att kolla på.

#5 - Plutten

Jag gillar inte Manfreds videos särskilt mycket. Han har manus i varje video och det känns bara tillgjort och tråkigt när han aldrig gör något personligt och annat.

#6 - Anonym

Han tilltalar inte mig, hans personlighet alltså, samt så tittar jag aldrig på folk som använder clickbait numera:)

#7 - Anonym

1. Han har CLICKBAIT
2. Han känns fejk (manus)
3. Tycker han leker sig lite överdrivet mycket.

#8 - amanda

Jag tittar inte på han för jag tycker han är så överdriven, pratar fort och hetsigt. Samt som tidigare skrev - känns inte så äkta när videos går efter manus till punkt och pricka istället för som ett hjälpmedel.

#9 - Linda

Tycker ni borde skriva ut om att Jockiboi skryter så mycket över hur mycket han tjänar på sin youtube kanal på sin facebook.. ganska irriterande...

Svar: Håller med dig till 100 %!
Sa det till min syster häromdagen att jag aldrig sett en människa som skryter så som han gör:
- I en vlogg berättar han att han ville köpa en TV för 119 000 kronor, men inte fick... varför var det en nödvändig information om det ändå inte är något han tänker göra?
- Han la ut bilder på dyra bilar på Facebook och frågade vilken han sulle välja, som om han för 5 öre skulle bry sig om vad vi tycker när det handlar om en så stor investering som en bil.
- Han la upp en bild på snapchat av en video där någon visar att han är den rikaste på youtube och hänvisade till sina hatare, vad har det med hans hatare att göra? Det är i så att folk kommer sluta hata bara för att han är den som drar in mest av de svensak youtubersarna...
Anonym

#10 - Jgggh

För mycket clickbait, alldeles för hype och fejk i sina videos och han skriver och agerar som att han är typ 45? Han känns inte som en spontan utåtgående tonåring

#11 - Felicia

Hans röst känns så tillgjord och fake, gillar inte att lyssna på den. Sedan har han ingen personlighet utan alla videos är väl planerade och kanske inte riktigt som han.

#12 - Sofia

Han känns så opersonlig, det han säger går efter ett manus.
Han pratar otydligt och snabbt, om han pratade lita saktare skulle han få fram sitt budskap lättare. Ingen hinner med att skratta åt det roliga han säger innan det är något nytt roligt som man ska förstå och skratta åt.
Det skulle vara roligare att kolla på honom om han testade något nytt. Tex. kanske ett prank mot någon annan youtuber.
Förut var YouTube sååååå hypat, vilket det inte är längre. Det var unikt och det var inte så många som hade kanaler och la ut videos. Nu för tiden finns det hur många kanaler som hellst och det är inte på samma sätt längre. Alla gör likadana videos och har börjat clickbaita (stav?). Det som skulle kunna få YouTube att bli mer som det var förut är att göra mer personliga videos, något som ingen annan har.
Videos som jag personligen tycker är roligast är sketcher (typ som Keyyos), prank, storytimes, collabs osv.
Det är olika från person till person vad man tycker om för videos men det som de flesta vill se är roliga unika videos som ingen annan har.

#13 - Anonym

Han gör helt enkelt dåliga videor

#14 - K

Folk som tycker att han är opersonlig som om det är ett problem,herregud man ska inte tvinga någon att berätta personliga saker.
Sen så är det ju så att jag förstår att YouTubes får mindre tittare.
Manfred har varit en jättestor youtuber rätt länge endå och folk tröttnar väldigt lätt och samma sak kommer hända Tova,Felicia jockiboi och anty tex
Det är då man börjar om nästan kan man säga det är då alla dom hängivna fansen syns.
Folk ändras och det kan Manfred tyvär inte styra över.
Han är otroligt begåvad och bra på det han gör.
Men som sagt alla YouTubes är först jättehypad och det går bara upp och upp och uppåt sen stannar det bara för att folk vänjer sig

#15 - Ebba

Vet inte varför, men dras inte till "splay"-youtubersarna. T.ex 2chips1cola, lakidoris, daniel h, manfred, felicia bergström etc.... Tycker de leker alldeles för mycket, de verkar ibland tycka de är bättre än alla andra, har storhetsvansinne, gnäller på sina tittare (speciellt Felicia) och tänker alldeles för noggrant på vad de säger.

Svar: Håller med till 100%!
Anonym

#16 - Ketchup

För Manfred är Manfred.
Samma videos hela tiden.
Man behöver ej gå in på hans kanal för man vet vad han gör ändå.
Så man missar inget.

#17 - Holly

Han är en bra youtuber men han lägger nästan aldrig upp videos

#18 - Anonym

Han gör knappt några personliga videor vilket många andra gör. Det känns också som att han gör samma saker hela tiden, andra youtubers experimenterar mer

#19 - Anonym

Folk börjar tröttna på youtube

#20 - Hej

Ni som stör er på Manfred p.g.a. att han använder manus; Clara Henry, Therese Lindgren och många fler har sagt eller nämnt att de använder manus/stödord. Då kan det väl inte vara så himla farligt att Manfred gör det?

Svar: Det är skillnad på att använda ett manus och få det att se naturligt ut, men det gör inte Manfred.
Louise

#21 - Anonym

Jag älskade manfred förut för 1 eller 2 år sedan. Det var då jag gillade the fooo conspiracy och då tyckte jag videorna han pratade om dom var bra men när jag slutade gilla tfc så slutade jag gilla honom. Känns lite som att kändisskapet har tagit över honom. Han är ju typ bara kompis med folk som har namn som kan hjälpa honom med sånt. Sen dras jag inte till hans typ av videos, gillar mest internationella youtubers och gillar inte så mycket clickbait.

Detta är lite besides the point men Johannes har blivit känd för att vara manfreds kompis (bara det är löjligt) och så blir han verfierad på twitter för det. Och när jag var på tubecon i januari så fick han också en m&g????? Han är ju inte ens en youtuber wtf gjorde han ens där.

#22 - Malin

För att han är så dryg..

#23 - M

Jo, jag älskade honom för 1-2 år sen och var en av hans första tittare. Nu känns det som att han bara gör youtube för pengar och att bli känd. Han har fått sån hybris nu när han blivit veriferad på twitter, Han tweetar bara kända engelska personer t.ex Alfie osv. Han kanske ska börja bli mer personligt, sluta clickbaita så mycket och sluta leka känd. Såklart, att ha manus ksk inte blir så roligt heller. Men tex Clara Henry och Keyyo dom är ju personliga i sina videos. Keyyo har alltid varit Keyyo och Clara alltid Clara.

#24 - M

plus att det känns som att alla i splay (youtubers) börjar tröttna på yt och de har ingen inspiration. Inga nya ideer. Går man in på youtube ser man bara: vloggar, 100 lager videos, storytimes osv. Kanske är det nu en ny ´youtube generation` huh?

#25 - jessica

Den enda svensktalande youtubern jag kollar på är Linn Ahlborg, annars kollar jag vara på utlänska kanaler som Caspar, ThatcherJoe, Sup3rfruit, Joey Graceffa osv. Slutade kolla på svenska youtubers för länge sen då alla fick för mycket hybris och var tråkiga. Brukade älska att kolla på manfred men han pratar för snabbt för att hänga med och känns bara tråkig. Clickbaits är faktiskt inte något jag bryr mig jättemycket om. Gillar jag en youtuber kollar jag på alla videorna den lägger upp och lägger inte fokus på titeln. DÄREMOT om jag bara slöscrollar runt på youtube är ju inte clickbait lika kul men som sagt får inte clickbaits mig att sluta kolla på en youtuber då det inte är titeln som avgör om jag kollar på videon eller inte.
Manus är okej om man använder det som ett hjälpmedel vilket han tyvärr inte gör. Det är som i skolan, du får bättre betyg om du endast använder stödord än om du läser innantill.

Sen finns det enligt mig inget i hans videos som lockar mig att kolla på dom. Jag lever för utlänska youtubers helt enkelt (säger dock inte att alla svenska youtubers är dåliga men aa)

#26 - -

Jag ser fortförande på hans videos o dom äger.☺👍

#27 - CRSTHDRST

Fattar inte varför han blivit populär överhuvudtaget faktiskt. Finns många mindre uppmärksammade vloggare som gör ett mycket bättre jobb än Manfred.

#28 - jessica00segerlind@gmail.com

en annan sak jag också kom att tänka på efter att jag postat förra kommentaren var att jag tycker youtube har blivit alldeles för mycket barnkanal. Det känns som att videorna på många svenska youtubers kanaler är anpassade för 10-åringar som inte ens borde vara på youtube (1. 80% omogna kommentarer krm från typ 10-åringar 2. för att ha ett youtubekonto behöver du vara 13 år, likaså instagram, Facebook och snapchat).
Man kan göra videos anpassade för alla åldrar även barn utan att det ligger en "barnkanalen-anda" över det. T ex Joe Sugg eller Zoella. Videorna är anpassade till alla åldrar utan att dom är "barnsliga" medan många svenska youtubers videos är rena barnkanalen. Det är iaf min åsikt.

Svar: skrev fel namn i rutorna, snälla ta bort kommentaren
jessica

#29 - H

Han har inte nåra bra videoideér längre

#30 - Smulan

Känns som att han använder sig av större YouTubers för att få mer tittare. Tycker om de som kämpat mer för sina följare. Sen så skriker han och är jobbig. ):

#31 - Diabetes

Manfreds flöde:
Sketch
Sketch
Sketch
Sketch
Sketch
Collab
Sketch
Sketch
osv. Bara sketcher i princip. Han pratar för snabbt också. Hans senaste video var bra, då pratade han lite långsamt så man hinner lyssna. Och clickbaits! (Stav) Han skriver 'Jag har fått en hund!' som rubrik. Han pratar om det i typ en halv minut om det. Dessutom uppdaterar han sällan. Han lägger upp typ 1 video i veckan på huvudkanalen. Och typ 3 på sidokanalen. Enligt mig borde han lägga ner mer tid på huvudkanalen. Och mer varierat flöde! Kanske typ:
Challenge
Sketch
Collab
Follow me around
Vlogg (alltså pratar om ett speciellt ämne)
Sketch
Challenge
Collab
osv. Och kanske 2 videos i veckan :)

#32 - Julia

Dras inte heller så mycket till splay kanalerna dom ända jag kollar på är Linn Ahlborg, Therese Lindgren och kammi

#33 - Stella

Själv tittar jag bara på engelska youtubers, Bente, Jocke och Jonna.
Tycker själv att Manfred är ganska tråkig att titta på.
Tror att han börjar få slut på video idéer :)

#34 - Ellie

Han är tråkig och allmänt jobbig

#35 - Anonym

Inte för att vara den som hatar men tycker hans kanal är alllmänt tråkig aldrig gillar manfreds videos, kanske kollar jag in när jag har tråkigt.

#36 - Anonym

han har alltid clickbait

#37 - Anonym

Jag är en av de som slutat titta på honom, inte för att jag har något emot honom, men videorna som han publicerar har på den senaste tiden inte fallit mig i intresse... Simple as that. Skulle kunna ge honom en ny chans, men om inte hans thumbnails är tillräckligt tilltalande, så trycker folk inte på det

#38 - Ayse

Finns inget intressant i honom, känns som att han inte har någon videoide.....

#39 - ......

Han börjar faktist att bli tråkig

#40 - :)

ae har ba tappat intresset

#41 - Julia

Gillade verkligen hans videor i början. Men nu efter han gick med i Splay så tycker jag inte om honom lika mycket. Är det bara jag, men känns det som att alla Splay youtubers typ gör samma videor? Alla är typ likadana

#42 - T14

Han gör alltid likadan videos. Har man sett en har man sätt alla.

#43 - M

Personligen slutade jag titta på honom av några anledningar.
1. Han clickbaitar väldigt mycket
2. Tycker han skriker och verkligen är jobbig i sina videos, vilket blir för mycket väldigt ofta
3. Hans kanal består av samma typer av videos
4. Han utgår från manus vilket gör att det blir tråkigt och opersonligt. Vet att många andra youtubers (t.ex Therese och Clara Henry som någon skrev) använder sig av manus men det känns mer personligt. Kan ibland kännas som att han läser rakt av från ett manus istället för att improvisera något. Man får ingen inblick om vilken person Manfred verkligen är.

#44 - Leaaah

Hans videos är typ 3 min långa och är hans videos är väldigt osammanhängande. Han pratar för fort o inga intressanta videos gör han heller

#45 - N

Gillade hans videos förut (när han hade mellan 15k och 70k prenumeranter) nu är dom himmla ointresanta :/

#46 - Anonym Katt

Kortfattat så kan jag säga att

Hans titel och thumbnail lever inte upp till innehållet vilket gör hans videor så ointressanta då alla är lika....

Kort sagt bara

#47 - Alison

Han är bara sjukt dålig om man får vara så ärlig. Tycker hela det där squadet (felicia, pojkendrömmer, hejainternet m.m) är bara sjukt överskattade.

Svar: Agree :/ Felicia och manfred var mycket roligare förut men det hände något
N

#48 - Anonym

Han är en trevlig person men hans videor är inte så roliga längre…

#49 - Miranda

Tror att folk helt enkelt har tappat intresse för honom. Att de har insett att han är för mycket och han är mer för yngre barn (typ tioåringar). Tycker att hela det här squadet (Manfred, Felicia Bergström, Thomas Sekelius, Daniel H, Pojkendrömmer, Sarasongbird osv.) är överskattade och har blivit för mycket. De är helt enkelt jobbiga att kolla på, enligt mig. Jag personligen föredrar mer mognare youtubers, t.ex. Therese Lindgren, Linn Ahlborg.

Svar: Håller helt med här!
Tycker att de Miranda rabblade upp det squadet är lite för mycket.. Och det känns som att de liksom bara försöker vara med i de andras videos. Ser tex hela tiden Felicia försöker synas i de mer mognare youtubernas videos, som yumi och Tomus tex, kammi härmar alla med "nu kör vi".
Tycker dom har sjunkit väldigt mycket överhuvudtaget.

Jag själv följer bara Therese, Linn, Sabina och sen bara amerikanska youtubers
Elin

#50 - Linnea

Tycker nästan alla i splay är så opersonliga. Dom är tråkiga och varje video är som likadan. Dom härmar varandra och andra youtubers med. Sen kammi började med "nu kör vi" har dom flesta andra börjat så också. Jimmie har även fått sitt "sippysippy" från en amerikansk youtuber vid namn grav3yardgirl. Tycker det är tråkigt dom inte kan komma med något eget :(

#51 - VET EJ

Jag tycker som dom flesta att Felicia Bergström och Hejainternet osv är så sjukt tråkiga. Förut ÄLSKADE jag Thomas hans videos va så sjukt roliga speciellt där han spelade starstable men nu när han hänger med ''Splay gänget'' så gör han bara tråkiga videos, antigen collabs eller testar videos eller vloggar blir väldigt tråkigt att se videos som är exakt likadana.

#52 - Anonym

Alla pratar hela tiden illa om splay-youtubers. Men t.ex Clara Henry, ijwtbc, keyyo och misslissibell är fortförande jättebra o dom e me i splay. Tror inte splay är anledningen vrf vissa youtubers har blivit sämre

Svar: Fast alla YouTubes som Du sa va bra är sjukt dåliga nu. Har aldrig gillat Keyyo hon försöker alltid va rolig fast det blir bara pinsamt. Clara kan jag kolla på när jag har extremt tråkigt. Ijwtbc är sådär inte lika bra som dom va förut. Lisa e ju bara tråkig och awkward
N

#53 - Anonym

Hållet med! Tror splay youtubers överlag har börjat få lite motgångar, är nog inte bara Manfred som förlorar visningar..
Själv tittar jag typ inte nästan på någon youtuber spm är med i splay, då jag tycker att deras innehåll är i princip det samma.

#54 - Bea

Ända anledningen till varför jag inte kollar på honom är för att han är väldigt högljud och skrikig. Orkar inte med honom helt enkelt.