#1 - Någon du inte känner

lol

#2 - falska Therese

ganska smart

#3 - Alicia

om han kan så får han ju, inget mer med det

#4 - Ally Johansson

Kan inte betala Google för att ta bort pinsamma personer från YouTube, som Jocke-fjanten?

#5 - Barnens humor pris

Barnens humor pris. Förbilden Jockiboi vloggar alltså om hur han tillfredställer sig själv. Och hur han använder sin snopp i denna video. Hans följare är barn. Snygg gubbe de där, äcklas

#6 - Anonym

Asså förlåt om jag är heelt ute och cyklar men när jag hittade den här bloggen första gången så tyckte jag att den var bra för att den var objektiv och bra på att informera. Nu känns det som att bloggen handlar om att visa alla vilken "hemsk" människa Jocke är och hur underbar Therese är. Känns inte som att du hade formulerat inläggen om Jocke på samma sätt om det hade handlat om Therese. Tråkigt om det är så då jag tycker att den var bättre när den var objektiv. Tycker att det är fel att alla går emot en person här istället för att hålla det för sig själv. Hata mindre, älska mer!

Svar: Kan det kanske handla om att Jocke fuckar upp gång på gång och Therese inte gör det? Har då aldrig sett denna blogg blanda in egna åsikter...
Tilde

#7 - ..

Han betalar Google för att radera hans förflutna. Men behåller Tylösand Jockiboi och Låt Jockiboi får runka ifred kontona på Facebook där han själv kan radera. Därefter hoppar han på Scandalbeauties chef jobb efter han försökt radera skit. (feminist dessutom) En sexistisk sida män betalar för att se brudar på. Åkte på turné med SB 2015 runt om i landet (i ålder som 30 år). Förvirrat.
Face on Face off

#8 - K

Hur kan han sitta och säga att han betalar Google, när man klickar fram flera äckliga bilder(bajsbilder), och när han har grejer i rumpan och en tjej suger av honom(det är inte Jonna). Och där är bilder på han och Hanna Widerstedt också. Men jag undrar vad som hände med hans kompis Martin som vart med i jockeboi och hans vänner. Har inte sätt han i sågen vlogg, instagram mm. Om det är en som har en massa om Jocke så är det nog Martin. Men Jocke utnyttja han gång på gång och behandla han illa. sen vet man inte hur mycket de spela framför kameran. Så jag tror Martin är en av dom som kan ta upp Jockes förflutna.

Svar: . Det finns så mycket snuskigt där ute på honom som går att söka fram på ett par sekunder, och tänk den dagen ett barn googlar fram det? FyFaan. Vi som är mitt i 20årsåldern var med när han "inte skötte sig" och la ut allt på internet, 10-12åringarna var inte det så majoriteten av dessa barn har nog ingen aning om vad som finns där ute på sin idol.
Verkar som att arrangörerna till barncancergalan inte heller har så stor koll på vad han pysslat med tidigare, för mig är detta helt jävla absurt!
Anonym

#9 - Helen

Herregud

#10 - Anonym

Skrattar varje gång Jonna på 22 år jollrar då hon pratar till sin man på 31 år. Och verkligen behandlar honom som en jätte bäbis. Nu säger han själv sin ålder inte går ihop med den mentala utvecklingsnivån. Så det kanske inte är så konstigt. I videon nämner han ungefär att vid 25 års ålder var han mentalt ca 15 år. Men vid 27 år börja han komma ikapp och mogna. Nu vet alla vad som hände efter 27 års ålder ändå trots mognad.
Lite charmigt blir då hans vilsenhet i födelseår. Då allt är upp och ner.
Inge hat bara en reflektion på uppträdande och förståelse varför 1985 blir 1987 istället.

Svar: Hahha samma här
Anonym

#11 - Herregud

Ber till alla gudar att småpojkar som ser upp till honom åtminstondeninte blir som han.
Blir mörkrädd

#12 - Anonym

Finns kvar på andra sökmotorer med bild sök där även konversationer och inlägg fastnat.
Han har NO LIMITS för att bli känd, vilket går att söka fram i delade konversationen. Man måste våga konstaterar han.

#13 - Josef Boberg

Det Ordnar Sig !

#14 - Anonym

Hahah deras jävla porrfilm. MMM TOMTEMOR

#15 - Linda

Först och främst. Google är en söktjänst, inte något webhotell. Ergo, han kan inte betala Google för att få bort sina gamla synder. Han måste kontakta VARJE ställe där bilderna ligger för att få bort dom, men eftersom ALLT som hamnar på internet finns på tusen och åter tusen ställen, så kommer han ALDRIG att få bort dom. Detta innebär att han som vanligt trollar. Det går inte att få bort något som hamnat här ute i rymden. Man får stå sitt kast.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com