Helens uttalande var inte riktat mot Therese

Igår skrev jag ett inlägg om att Helen pikade Therese men nu berättar Helen i sin senaste vlogg att det inte stämmer.

Helen förklarar att hon syftade på sig själv då hon använder samarbetar med Cocopanda, köper smink från H&M och köper fejk-skinnväskor. I inlägget jag skrev igår kommenterade flera stycken att Helen sagt i sin kompis video att Therese inte förtjänar sitt pris i Guldtuben vilket hon säger inte heller stämmer. Jag vill också passa på att be om ursäkt till Helen och tar till mig din kritik. Skärmavbild 2016-09-04 kl. 13.48.38 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=UzIAjVAdT40]
#1 - Anonym

Bra att du ber om ursäkt! :)

#2 - Älska helen

Bra att du ber om ursäkt❤️

#3 - Anonym'

👍

Svar: Vad har Therese med saken att göra?
Jag reagerade bara på att det stod i kommentaren "Men får väl se om där kommer upp videos som hon gör själv med smink/kläder osv." och jag skrev bara att hon nyligen har lagt ut en egen video, men då räknades ju inte det för att det var ett samarbete, men alla hennes smink/klädvideos är ju det. Vet inte hur jag ska förklara för att folk ska fatta..
Anonym

#4 - Anonym

Älskar hur det är "jockiboishop" och inte "Jocke&Jonnashop" osv.. Samma med prankkanalen "jockiboi" och Jonnas gamla kanal blev till "JOCKE & Jonna" tråkigt att Jonna hamnar i skuggan hela tiden.

Brukar inte vara den som kommenterar, och speciellt inte i inlägg om helt andra saker, men läste nyss på svenska bloggare om jockibois shop och blev bara lite smått arg.

Svar: Jag håller verkligen med!
Kirsten

#5 - Helen torsgården

Bra att du ber om ursäkt!

#6 - Eh

Haha fast det där är ju en sanning med modefikation att hon inte sagt att Therese inte förtjänar sitt pris. I vloggen sa hennes kompis att "vissa" inte förtjänade sitt pris och när Helen frågade vadå så sa han "det vet du ju" och att Helen höll med. Helen svarade att hon måste vara snäll inför kameran i princip.
För alla som var med i hela diskussionen kring Therese innan och sminkkaregorin känner jag att det är lite väl uppenbart vem de syftade på.
Vilket som är det inte schysst av dem att säga att någon ej är värd det!

Svar: De finns flera YouTubes som får guldtuben, det är mycket större chans att hon IT bryr sig ett skit om Therese
Anonym

#7 - Anonym

Det är lätt att säga i efterhand för att slippa få skit.

Svar: Men snälla rara. Jag förstår inte varför man VILL att hon ska ha menat det som en pik till Therese?
Säger hon att det inte var menat så är jag säker på att hon inte menade det på det sättet. Helen är verkligen ingen drama-tjej. Samtidigt förstår jag att folk har uppfattat det som en pik till Therese, men nu har hon ju faktiskt förklarat hur läget är, så varför kan ni bittra människor inte bara släppa det?
Anon

#8 - Cornelia

Skäms... Hoppas din ursäkt kommer fram till Helen också!

#9 - Y

Efterkonstruktion från Helenes sida. Pinsamt.

#10 - Tonkam

Det stämmer att Helen och Stylebymattis pratade om att Therese inte var värd sitt pris på guldtuben. Det gjorde dom i hans video på hotellrummet efter galan. Det var mer Mattias som inte ansåg det och Helen sa inte så mycket, men då sa han till henne "Men det tyckte du ju du med, så försök inte". man märkte att hon blev besvärad. Denna video såg jag direkt den kom ut, men den försvann sen i några timmar. När den kom upp igen så hade han redigerat om den och tagit bort just det partiet. På den tiden hade han inte mkt tittare alls så misstänker att Helen har bett honom göra det.

Svar: Nej, det stämmer inte att vi pratade om eller menade Therese över huvud taget.. Helen har förklarat detta flera gånger på hennes kanal & har även kommenterat här hur det ligger till. Och jag har pratat med Therese själv & berättat allt & hur det ligga till & hon förstår & vet sanningen.. Vet man inte hur det ligger till ska man inte tro & uttala sig om det heller. Ja, det var fel av oss ( mig ) att säga som jag gjorde & det ångrar jag & kan be om ursäkt för det. Det var riktigt klumpigt, men det var verkligen inte Therese jag menade.. Men oavsett vem vi menade, så va det fel.. För alla är värd sitt pris för alla kämpar & är super duktiga. Men ja det var fel & jag ber om ursäkt för det!
Anonym

#11 - Helen

Tack snälla! <3