Helen Torsgården pikar Therese

Helen berättar i sin senaste vlogg att hon fått frågor om varför hon köper produkter från The Body Shop som ägs av  Loreal (som testar på djur). I hennes svar säger hon att om man väljer att inte stödja The Body Shop av veganska skäl då tycker hon inte heller att man kan gå in på Kicks, H&M, Lindex och köpa djurvänliga produkter. Hon tycker inte heller att man som youtuber kan samarbeta med företag som tex Cocopanda eftersom dom har produkter i sitt företag som är djurtestade. Dessutom tycker hon inte att man kan köpa en fejk-skinnväska från ett företag som i vanliga fall har skinnväskor. Det är tydligt att Helen pikar Therese då Helen nämner butiker som Therese gjort en budgetjaket på, Therese har gjort samarbeten med Cocopanda och Therese visade rätt nyligen upp sin fejk-skinnväska på snapchat som hon köpte begagnad. nnn Skärmavbild 2016-09-02 kl. 19.45.34Skärmavbild 2016-09-02 kl. 19.47.11 bf Faksimil: Instagram // Thereselindgren & hiilen_makeup
#1 - Anonym

Känns som om de flesta youtubers stör sig och klagar på Therese?

Svar: Kanske för att hon har en skara fans som ger sig på andra Youtubers som inte är veganer eller de som köper smink från ex Mac.
Tycker att det finns ett visst ansvar man måste ta som Youtuber och som har flera tusen säljare. Minsta hon kunde ha gjort va att göra en video och säga till sina fans att sluta med det beteendet, precis som många Youtubers stöttade henne när de ringde hennes mamma.
Veritas

#2 - Anonym

Skrev en kommentar på videon om detta men hon berättade att det var inte mot Therese, utan till alla som gör så. Men själv tycker jag verkligen att hon pikar.

#3 - À

Fast hon sa ju då efter, att hon tycker det är bra att köpa en låtsats skinnväska ist för en riktig, för då ser industrierna att ingen vill ha äkta skinn och att dom då kommer förmodligen kommer sluta använda dom, om man lyssnar på allt hon säger.

#4 - Saga

Lol, Queen Therese.

#5 - Anonym

Therese har inte ens köpt en väska från ett företag. Hon köpte den beggad. Tror inte Helen pikar.

#6 - :)

Börjar tröttna på denna blogg. detta är inte "fakta"? Hur i helvete kan ni skriva att Helen pikar på therese? Jag gillar båda två, faktiskt therese mer. Men HELEN PIKAR INTE? HON HAR INTE NÄMNT THERESE. Hon kan mena vem som helst. eller så gav hon bara exempel. NI KAN INTE SKRIVA ATT HON PIKAR PÅ THERESE FÖR DET GÖR HON INTE. DÅ SKULLE HON NÄMNT THERESE. DETTA ÄR BARA FALSK JÄVLA ÄCKLIG SKIT. Och om det är den nya som skriver denna blogg nu och inte Ida, AVGÅ. Detta är kasst!!!!

Svar: Att pika är att man inte skriver någons namn
Johanna

#7 - Anonym

Har hört förut att någon klagat på att hon köpte väskan osv, minns dock inte vart jag hört/läst det. Så inte bara Heléne som tycker så, och hon sa ju inte ens att hon menade Therese?

#8 - Diskborste

Haha nej Helen pikade inte alls? Herregud ska ingen youtuber få säga någonting längre eller?

#9 - Anonym

Men Gud. Bara för att Helen berätta ngt så är de inte ovänner. Ni kanske borde kolla med Therese först? Hon kanske inte alls tog åt sig.

#10 - Sarah

Tycker inte alls att hon pikade Therese? Dessutom är Helen och Therese vänner

Svar: Nej dem verkligen inte vänner, Jockiboi och helen är däremot vänner
em

#11 - Rebecka

Helen refererar ju till sig själv eftersom hon samarbetar med cocopanda tex. Therese själv köper ju saker från the body shop så det kan ju inte vara riktat mot Therese när de är i samma båt

#12 - FUCK HELEN

Usch för Helen, vilken vidrig dubbelmoral till människan

Svar: It Helen som säger att hon är vegan men använder djurtestade eller icke veganska produkter
FUCKTherese

#13 - Amanda

Det är inte första gången jag fått såna här vibes av Helen. I en video som hennes killkompis, som har en youtubekanal minns ej namnet, så sa han efter guldtuben "jag tyckte alla förutom en förtjänade sitt pris", nåt i den stilen. Helen agerade oskyldig och sa typ "mäh!" och då sa han "ja men du sa ju också det haha" o då blev hon tyst. Så det är ju ganska uppenbart att inrpincip alla de större kanalerna på guldtuben, med tanke på allt drama det var angående årets youtuber priset, inte uppskattade att Therese vann. :/

Svar: Vad jag vet så är de fler som vinner på guldtuben och inte BARA Therese, så varför tror ni att det var mot Therese när de var så många andra som vann? Herregud alltså alla får väl tycka vad dom vill?
Och ja, Helen kanske inte ville säga de framför kameran men tycker ni det är så konstigt när en YouTuber säger något så går hela världen under för vissa och det enda dom sätter sig och gör är att skriva oändligt mycket hat mot just den personen.
Vem fasen säger att hon står och snackar så mycket skit som ni påstår att hon gör? Usch blir så sur. Jag själv gillar både Therese och Helen men det gör mig riktigt irriterad när Therese följare tar åt sig mer av saker som rör Therese än var Therese själv gör, vilket har hänt många gånger.

Tycker inte alls Therese ska ta åt sig av det här. Om man läser Helens svar på detta så förstår man att det inte alls var något mot Therese.
E

#14 - Hej

Som vanligt så är det aldrig Therese fel. Stackars lilla tjej när alla andra är så elaka mot henne, Hahaha jag dööör😂😂 fattar inte hur du som har denna blogg kan vara en "vuxen" människa och ställa dig på folks sida 24/7 det är pinsamt vännen

Svar: Haha...De är 31 årig Jockiboi som skriver igen med sina smaile gubbar...Ingen kommer någonsin sjunka så lågt som dig å jonna och visa er nakna å porr. De är inte youtuber...
Anonym

#15 - Linn

Kan ni inte skriva mer om rackartygarna?

Svar: Fan skulle man skriva om dom?
Anonym

#16 - Ida

Nu får ni ge er bara för att hon nämner företag som Therese har samarbete med betyder inte det att hon pikar henne fina en massa anadra youtuber som har samarbeten med just dom företagen. Sluta nu! Nu är du bara fåning du vill ju uppe barligen skappa bråk mellan youtuber....

#17 - Laura

Okej, vi fattar att du som driver bloggen älskar Therese. Men detta?? Att läsa mellan raderna och hitta på eget skvaller? "Det är uppenbart att" my ass. Förstår du hur mycket hat Helen kommer få av detta inlägg? Skärp dig. Väx upp. Be om ursäkt.

Svar: Håller med til 100%
Moa

#18 - Anonym

Jag älskar Therese. Men jag tycker verkligen inte Helen pikar på Therese i sitt svar. Fattar inte varför alla blir så upprörda över det?

#19 - Anonym

Helen kan omöjligt ha "pikat" Therese eftersom att hon sa att hon själv handlar därifrån. Hon tog det bara som ett exempel. Besviken att det inte stog med i blogginlägget!

Svar: Håller med, väldigt vinklad sida av historien.
Anonym

#20 - ...

Älskar helen, älskade therese... efter att både jocke och nu helen wtf blir kallade för att vara dumma, ljuga (jocke) och pika therese... come on jag fattar kanske jocke men helen NEJ

Svar: Jocke förblir mytoman. Och är ingen som kan identifiera sig som youtuber. Snusk
Anonym

#21 - sela

Helen kommer få massa hat för detta "therese queen" inlägg... Tyckte denna blogg var bra och man kunde hänga med i youtube världen, men de värkar bara handla om att alla hatar på therese bland annat då men detta är en teori och du vet inte att det är sant!

Svar: Jag håller verkligen med. Jag trodde när jag kom in på bloggen att man skulle kunna hänga med i youtube världen. Men tycker denna sida bara startar bråk i youtube världen bland annat om therese och jocke.
R

#22 - Nej

Nej det är inte therese ansvar. Hon ska inte behöva lära X-antal tusen människor vett och etikett, dom har la föräldrar till de.

#23 - ebba

Jag såg vloggen och tänkte verkligen inte på att hon pikade Therese personligen. Och, oavsett så uttrycker ju Helen bara sin åsikt utan att på något sätt vara elak, kränkande eller hånande...det måste man väl för i helvete få göra?

Däremot har jag märkt att Lakidoris pikat Therese på ett mer personligt sätt. Typ härmade hennes "överglada" intro, kommenterade att hon faktiskt ÄTER sin mat (i mukbangen med Sam) till skillnad från Therese osv.

Svar: Håller med, gillade Laki först men nu tycker jag hon bara är dryg och elak.
Ja

#24 - Ah

Helen verkar vara en sån som leker vuxen duktig och aldrig menar något illa om någon, men så fort kameran stängs av så snackas det lätt massa skit. Exempel de med guldtuben, hon va en av dom som sa att therese inte förtjänade sitt pris.

Svar: Ja asså man vet ju ej om det var Therese hon menade. Men det var ju iaf någon hon höll med angående som ej förtjänade sitt pris, även om hon ej vågade erkänna framför kameran vem det var (var i en killes vlogg).
Amanda

#25 - Lak

Bara jag som börjar tycka att Laki är dryg och elak ? Hon gör narr av Therese väldigt ofta, skojar om våldtäkt och pratar som en bäbis när hon gör till sig för att verka rolig.. gillade henne förr men nu är hon mest elak tycker jag :/

Svar: Tycker oxå att lakidoris har blivit skit dryg. Jätte tråkigt. Finner ej det roligt att titta på hennes videos längre så jag har avprenumererat
Sandra

#26 - Jadu

Helene är avundsjuk, för att Therese lyckats bättre inom skönhetsindustrin än henne. Vad är Helene känd för ens? Linda Hallberg var en väldigt duktig skönhetsbloggare på Veckorevyn, sedan valde hon att gå vidare. Varpå hon ersattes av Helene Torsgården. Jag som är lite äldre och har hängt med i leken, tyckte aldrig att Helene kunde ersätta Linda. Under alla blogawards etc så vann Linda sminkprisen, trots att hon slutat. Linda är mer känd på youtube och instagram också, vilket är klart. Då Linda är en av Sveriges mest framgångsrika och duktigaste makeup-artister.

Gällande Therese Lindgren, så har hon aldrig gjort Helene något. Men Helen avundas Therese.

Var ganska tydligt, när Jonna sade i kommentarerna innan guldtuben att Therese inte förtjänade att vinna, varpå Helene också tyckte så. Kommentarerna ifrån både Jonna och Helene var mycket dryga! Vad har Therese gjort de ens?! När Jonna började med Youtube så kommenterade Therese att hon var så spänd och exalterad av Jonnas nya sminkskanal?!

Sen det att hon inte var värd sitt pris som Helene sagt och nu detta. Nejtack, aldrig tittat på Helens videos, och kommer aldrig göra det heller.

Helene är full av skit och avund. Önskar henne mycket karma.

Är dessutom less på allt folk här som inte kan analysera saker och ting. Denna bloggen är inte PRO-Therese någonstans, den är väldigt objektiv.

Svar: Är du less på att folk inte analyserar någonting? Precis samma känsla när jag läste din kommentar.
Allt du skriver att Helen är "avundsjuk" är exakt samma intryck jag får av dig.
Jag tycker Helen har en poäng i det hon säger.
Linn

#27 - Elli

Uppfattade inte alls att Helén pikade Therese! Båda två verkar vara underbara människor och jag älskar deras kanaler! Tror inte alls att hon menade något illa mot någon.

Svar: Håller med
Anonym

#28 - hiilen

Skriver du ett inlägg om detta så hade du ju iaf kunnat lägga ut videon kan man tycka :) Så får folk faktiskt skapa sin egen uppfattning! Vad jag har sett, så använder Therese The body shop? Så, detta är absolut ingen pik mot henne! :) Jag använder mig själv som exempel i hela uttalandet.. då, som jag säger i videon... JAG använder the body shop, JAG samarbetar med cocopanda, JAG köper fejkskinn väskor från företag som säljer skinnväskor. Skulle nog kalla det att hålla med henne isf? Nu har du tyvärr vinklat detta så att det låter värre än vad det faktiskt är :)
Ha de bra!

Svar: Helen varför höll du med att therese inte förtjänade sitt pris på guldtuben? :/
Anonym

#29 - Anonym

Jag trodde att denna blogg var skapad för att människor skall kunna hänga med i youtube världen. Men det var det verkligen inte. Denna blogg skapar mycket drama och bråk. Du skriver elaka saker till dem du inte gillar t.ex. Jockiboi. Tänker inte komma tillbaka och läsa på denna blogg. Gillar verkligen inte den.

Svar: Jockiboi är sitt eget fall. Hon citerar de han valt att lägga ut. Vill du inte läsa sanningen så gör du helt rätt att inte gå in på denna sida. Förstår fans blir besviken då Jockiboi är en stor bluff.
Anonym

#30 - Maja

Och så ännu en gång så favoriserar denna blogg Therese Lindgren (Jag tycker INTE illa om Therese alls, tycker dock mindre om denna blogg)

Svar: Håller med. Tror det var ett medvetet taktiskt drag av Therese att i en av sina videos nämna att hon "verkligen gillar svenskayoutubers" osv... Smart att ge en komplimang eftersom det gör det SY mindre benägen att lyfta fram någon negativt om Therese!
ebba

#31 - Johanna

Älskar Helene och älskar Therese, tror nog inte att det var hennes mening att pika någon!

#32 - Ne

Förstår inte folk som blir sur om man exempel år vegetarian men köper smink på ex kicks, visst ja fattar att de känns fel men, att inte äta kött osv är ju fortfarande bättre än ingenting iallafall.

#33 - Anon

Får jag fråga en sak? Jag vet att många säger att youtubers inte tycker att Therese förtjänade sitt pris. men VARFÖR? Vad är deras argument för det? Någon som har koll? Är det bara för att hon inte finns på plats att hämta ut eventuella priser?

Svar: Skulle tippa på att det är för att många tog illa upp när hon sa att man inte förtjänar att vinna årets style om man använder djurtestat smink.
Ja

#34 - T

Även om hon hade syftat på Therese så betyder inte det att hon menar nått illa mot Therese. Men många som kommenterar och kritiserar youtubers ang denna fråga har ofta Therese som sin största förebild och utgår från att allt Therese gör är rätt och alla youtubers som inte gör som Therese gör fel, och därför är det relevant att ta upp Therese och nämna de sakerna som Helene har gjort, och peka på att även den som anses göra rätt i sammahang i vissa aspekter kan ses stödja fel saker osv. Tycker Helene hade en väldigt bra poäng faktiskt, det är så otroligt svårt att göra rätt i alla sammanhang, så man får helt enkelt bestämma för sig vad man tycker är rätt eller fel för sig själv, och ingen har riktigt rätt att kritisera någon, för det är omöjligt att agera fullkomligt rätt i frågor som denna.

#35 - Anonym

Har du missat att THERESE LINDGREN vann priset för tv-kristallen? 😊😊

#36 - Leaf

Haha. Så fort det är ett inlägg på denna bloggen som kan handla om vad som helst :3 Så handlar alltid kommentarerna om att Therese är bättre än Jockiboi.

#37 - Synd

Vad tröttsamt det är att allting handlar om Therese hela tiden,om hur bra hon. Kan tillägga att jag inte är ett Jocke och Jonna fan överhuvudtaget och jag avgudade Therese och kollade alltid på hennes video och längtade varje dag på ett nytt klipp på hennes kanal.
Jag tycker det är något hon tappat och jag typ stör mig på henne och jag vet inte varför. Jag började följa henne mer när det tog slut mellan henne och Anders, jag tycker hon blev mycket bättre och det var alltid lika kul att se hennes nya videos och nu blir jag bara irriterad.
Jag började tycka detta innan man fick reda på att det är Anders som är hennes crush så vet inte om hon gått tillbaka i samma banor som hon hade innan när dom var tillsammans. Jag tror faktiskt det. Det är synd tycker jag för gillar verkligen vem hon är utan Anders.

#38 - Kirsten

Jag kan hålla med dom flesta som skriver här att denna bloggen handlar mest om Jonna/Jocke och Therese Lindgren. Har faktiskt börjat tröttna på denna bloggen för det enda är bara om Jonna/Jocke och Therese Lindgren. Tycker dessutom att ni som äger bloggen skall stänga ner kommentarfältet för det är bara hat. Och om jag har skrivit något taskigt eller dumt på denna bloggen så ber jag om ursäkt.
Kommer nog dessutom sluta läsa denna bloggen för det är bara hat och otrevligheter hit och dit.

Svar: Sluta läsa den då, ingen bryr sig.
Anonym

#39 - Xoxo gossipgirl

klockrent om en youtuber skulle vara ägaren till denna blogg. Åh vad jag saknar gossipgirl Hahahah

#40 - Västerås

Asså kan alla bara ta o titta på hennes video först innan kommenterar att Helen typ är avudsjuk? När jag såg videon så uppfattade jag absolut inte att hon pikade. och hon sa att hon själv köpte från the body shop, kicks osv. Har blivit så trött på denna blogg.

#41 - Fia

40% handlar om Therese
40% handlar om Jocke
20% om andra

Svar: Inte särskilt konstigt eftersom dom är de populäraste youtubersarna med flest prenumeranter. Därför tycker MAJORITETEN att de är mest intressant att läsa om just dom.
Anonym

#42 - L

Men vars ska man köpa smink om man inte ska köpa på affärerna som Helen nämner? Räcker det inte med att köpa ickedjurtestat?

Svar: hon gjorde en jämförelse
Julia

#43 - Frida

Hon pikade inte ens henne? Alltså ni har missförstått allting, hon säger att OM man som youtuber säger att man inte vill sammarbeta med tbs av veganska skäl så bör man inte heller sammarbeta med cocopanda, köpa fake-skinnväskor från företag som säljer äkta skinn eller köpa på Lindex och hm. Hon menar ju inte att man INTE SKA köpa på Lindex och H&M utan hon menar att man inte ska köpa på Lindex och HM OM MAN INTE KÖPER FRÅN TBS AV VEGANSKA SKÄL. Förstår ni? Hon pikar inte Therese.

Svar: Ja fast vilken annan youtuber stämmer in på alla exempel Helen tog upp förutom Therese? Alltså jag vill börja med att säga att jag inte står på någons sida, men allt hon sa är det Therese sagt/gjort. Therese handlar inte på TBS av veganska skäl. Therese är en youtuber som gör samarbeten med Cocopanda. Therese äger (vad jag vet) två fake-skinnväskor från designermärken där den ena köptes nyligen. Therese handlar på Lindex, KICKS och H&M (budgetjakten).

Jag minns inte exakt hur Helen uttryckte sig i videon då jag såg den snabbt igår, men du skriver att hon menar att man inte kan göra dessa saker om man väljer att inte handla på TBS av veganska skäl, vilket är precis det Therese gör. Hur kan det då inte vara en pik till Therese?
Julia

#44 - Anonym

När hon säger så påminner hon om de som säger saker som "vad gör det för skillnad om du slutar äta kött? Det blir ingen skillnad bara för att en person gör det"

Hon borde inte klanka ner på någon som faktiskt gör något bra. Vill inte Therese använda saker från tbs för att de ägs av loreal, vad är då problemet? Varför ska Helen bli butthurt för det?

#45 - Tilde

Alltså, Helen samarbetar ju själv med alla dom göretagen så hon pikade inte alls utan hon pratade ju om sig själv? Snälla denna som skriver på denna blogg, skriv inte saker som inte ens stämmer. Och man kan tydligt se att Therese är din favorit youtuber😂

#46 - Anonym

Tycker inte om Therese längre hatar tjejer som går tillbaka till killar som tex anna-Lisa och Amelia på eotb Amelia sa typ 5 gånger "Adde är skit jag bryr mig inte om han" men gick tillbaka till han

Svar: EXAKT
Anonym

#47 - Kaktus

Helen kommer få massa onödigt hat pga detta onödiga inlägget som inte ens stämde.

#48 - Elina

Tror at Helen menade ganska många YouTubers. Det är inte bara Therese som gör så, så där har du inte helt rätt.

#49 - Anonym

helen pikade inte therese. Punkt slut

#50 - Daniela

Stämmer inte alls! Allt ovan är helt klart påhittat! Helen pratade om allt dedär i sin video men hon riktade int något mot någon annan än sig själv!! Sluta med att hänga ut folk här!

#51 - Amanda

Asså är detta ett skämt? Ta reda på fakta innan ni börjar skriva en massa skit! Uppenbarligen så är det en människa som skriver detta som är avundsjuk på Helen! Lägg bara ner för detta är inte moget någonstans! Sen så är kött SÅ JÄVLA GOTT! (A)

#52 - Amanda

Fruktansvärt att ni hänger ut folk på det här viset, så att det bidrar till näthat. Ni har ju helt tolkat detta själva, finns ingen fakta i det ni skriver alls!
Helen får näthat på grund av detta inlägg, skäms på er! Be henne om ursäkt i ett inlägg!

#53 - Anonym

Se Helens nya vlogg så pratar hon om detta. Tipsar också om att läsa infoboxen till den videon!

#54 - Julia

HAHA det är ju onte som att dom kommer bli osams nu 😂😂😂

#55 - Anonym

Hoppas du slutar med den här skvallerbloggen. Det är inte ok att hitta på saker som inte ens är sant bara för att du älskar Therese som du antagligen gör. Det är blandannat pga den här skvallerbloggen som gör att det blir mer och mer hat. Så lägg ner, snälla!

#56 - Amanda

Så jävla dåligt o onödigt med det här!! Lägg ner!

#57 - E

Den här bloggen är verkligen inte objektiv! Du ianske kan nämna att Therese Lindgren UPGPMANADE sina följare att HELST INTE rösta på youtubers som INTE bryr sig om ifall de använder djurtestat smink eller inte som Årets Style etc. THERESE trycker sina åsikter om veganism i ansiktet på alla och hetsar följare att tycka lika. Det kanske inte är hennes mening men det är det hon gör och tyvärr har det tråkiga följder för många andra youtubers och bloggare.
Helen Thorsgården är en underbar person med karisma och både inre och yttre skönhet. Hon förtjänar inte hat för val som hon gör angående sitt egna liv, oberoende av om hon äter kött ibland eller använder The BodyShops produkter. Det är Helens liv, inte nån annans!

Svar: Du menar att det är fel av en vegan att uppmana andra att inte rösta på människor som lever på sina sminkkanaler med djurtestade produkter?
Vet du ens vad en vegan är?
Du verkar ganska vidrig om du tycker att problemet här är att en vegan uppmanar till det och inte det faktum att djur plågas varje dag för att folk ska få ha lite smink p
Anonym

#58 - Nathalie

Lägg ner. Satsa din energi på något som ger världen positivitet och mindre hat.

#59 - Mia /

Jag förstår Helen helt i det hon säger. Det hon menar är att ex loreal väljer att sälja sina produkter i Kina(för pengarna) och då väljer vissa att inte köpa Loreal pga detta.
Och ex kicks säljer Loreal av exakt samma anledning till att Loreal säljer i Kina dvs pengar.
Loreal tjänar pengar på Kina på precis samma sätt som Kicks tjänar pengar på Loreal.
Varför bojkotta det ena men inte det andra?

#60 - Antoni

Sjukaste hörrni...okej så Therese är den enda youtubern i sverige som är vegan och köper smink från de affärerna etc? så omoget att försöka skapa drama genom en stor utsträcning sådär...jag menar varför av alla youtubers skulle Helen pika Therese?

#61 - E

Den här bloggen är verkligen inte objektiv! Du kanske kan nämna att Therese Lindgren UPPMANADE sina följare att HELST INTE rösta på youtubers som INTE bryr sig om ifall de använder djurtestat smink eller inte som Årets Style etc. THERESE trycker sina åsikter om veganism i ansiktet på alla och hetsar följare att tycka lika. Det kanske inte är hennes mening men det är det hon gör och tyvärr har det tråkiga följder för många andra youtubers och bloggare.
Helen Thorsgården är en underbar person med karisma och både inre och yttre skönhet. Hon förtjänar inte hat för val som hon gör angående sitt egna liv, oberoende av om hon äter kött ibland eller använder The BodyShops produkter. Det är Helens liv, inte nån annans!

Svar: Men guuuuuud vad fel av Therese att uppmana att folk som lever och förespråkar smink hela dagarna på sina kanaler som testar p
Paulina

#62 - Therese S. Westlund

Varför ens lägga ut/öppna munnen i en taskig kommentar om man inte skriver ut sitt namn? Och VARFÖR ens skriva ett sånt här inlägg? Helen säger själv att hon inte pikar Therese, bara otroligt onödigt att vrida på saker för att få flera besökare. Grow up.

#63 - Jennie

Tycker att du/ni som har den här bloggen kan lägga ner direkt eller isåfall skriva den sanna versionen av saker och ting utan att vinkla det åt er fördel, dvs helt fel. Älskar både Helene och Therese och förstår inte ens syftet med det här inlägget. I Helenes vlogg berättade hon om hennes åsikter och vad HON använder och tycker. Hon vare sig nämnde eller ens kommenterade Therese eller någon annan youtuber i hennes vlogg om detta så hur får ni det till att hon pikar Therese?! skärpning eller lägg ner det helt och ägna er åt vettigare saker än lögner!

#64 - Linn olsson

Hej, sluta skriva sånt här! Helen Torsgården har fått hat tack vare er! Jag kan blocka er om ni skriver sånt här igen! Helen är en snäll tjej som inte gjort er något så SLUTA med att skriva så och jag skriver inte bara det här om Helen utan det här är till alla andra youtubers också! Man skriver inte sånt här, det är bara dumt mot youtubers! Jag menar det jag som jag skrev. Om ni inte slutar så blockerar och rappoterar jag er👿

#65 - Lisa

Det är så tråkigt att läsa sånt här som leder till hat! Har man själv fått kniven i ryggen och känt hur falska rykten skadar så är det inget man önskar sin värsta fiende. Stoppa näthatet istället och SPRID KÄRLEK ❤

#66 - HELENE BÄST

Detta är inte ens fakta, detta är näthat och mobbing. dEnna sida borde int eens finnas, det låter kanske som att jag överdriver men denna sida snackar så mkt skit om youtuber.