Hampus Hedström tycker inte att det var fel att använda n-ordet i sin video

Majoriteten av er har reagerat på att Hampus Hedström använde n-ordet i sin video även om det var i komiskt syfte. Hampus har nu skrivit på twitter att han inte tycker att det var fel av honom då han gjorde en parodi på hur den äldre generationen pratar om människor. En person skriver att många blivit triggade av det och han svarar att han märkt det och avslutar meningen med en skratt-emoji. ska%cc%88rmavbild-2016-09-19-kl-21-11-52
#1 - Tjejen som tweetade Hampus

Ni får gärna diskutera med oss på Twitter, min Twitter är @noraafranzen

#2 - Anonym

Förr i tiden var de inte fel att använda de ordet och DÄRFÖR använder han de för att visa hur man sa FÖRR I TIDEN.

Svar: Exakt, det användes FÖRR I TIDEN och DÄRFÖR ska ordet inte användas idag OAVSETT vilket jävla sammanhang det än är! Sluta försvara rasism!
Sara

#3 - L

Ytterligare ett bevis på att youtubers bara vill få positiv respons. Så fort de blir kritiserade ska de skylla på Ida. Kikade igenom några av flax(s?) klipp och personen tar upp hur braaa alla är vilket i sig inte är objektivt. En åsikt är alltid per definition subjektiv.

Svar: flax är inte objektiv för fem öre, varje nyhet berättar han vad han tycker om det ju?
Anonym

#4 - Anonym

Tycker Hampus borde be om ursäkt då han märkte att folk blev upprörda.

#5 - Anonym

Uppskatta twitterkontot som argumenterar för fullt mot Hampus och hans följare i denna minut. Hen har argumenterat mot Lakidoris om att Lovisa skämtat om våldtäkt, att smygfotografera och nu mot Hampus för hans normalisering av n-ordet. Hen är fantastisk och förtjänar kärlek. Bra där!

Svar: Själv skulle jag säga att hon verkar oerhört lättkränkt och argumenterar mot dessa endast för att få bekräftelse från liktänkande.
ss

#6 - Anonym

Kommentar borttagen

Svar: Tycker att han är typiskt snygg :)
ninja

#7 - Anonym

hur är flax objektiv?? hatar ej flax eller nåt men att påstå att han är objektiv är ju ren lögn. han säger ju sina åsikter i hans videos hela tiden, men eftersom de är positiva kopplar folk det till objektivitet? denna blogg är den enda objektiva, de skrivs om negativt laddad drama men det blandas aldrig in egna tankar eller åsikter. förstår ej varför youtubers som hampus hatar på denna blogg bara för den tar upp drama kring han själv. therese känns verkligen som den enda youtubern som förstår och uppskattar denna blogg.

Svar: Therese är den enda youtubern som har något innanför pannbenet. De övriga tycks mest vilja synas överallt och smekas medhårs konstant. Bortskämda egotrippar till personligheter.
-Nä tack och lov en vettig kvinna med skinn på näsan som går sin egen väg och kan ta både med och motgång på ett moget sätt. Inte tappa fotfästet då hon blir kritiserad. Bästa personligheten. Ödmjuk och varma Therese.
Alicia

#8 - Anonym

Finns bara ett gäng som är mer lättkränkta än SD'are... folk födda efter 1990

Svar: r/lewronggeneration
jackpot

#9 - Anonym

Men alltsååå kan han inte bara inse att han inte har tolkningsföreträde i detta för att han är VIT???? "jag tyckte inte det var fel" MEN DET ÄR FEL!!!!!!11 alltså ughh. N-ordet är aldrig okej att säga. Det ska aldrig yttras, oavsett syfte med det.

#10 - Anonym

Har Tova bytt nätverk? Visst har business adressen ändrats på hennes insta?

Svar: http://ninetone.com/
Anonym

#11 - CRSTHDRST

Förstår inte hur Hampus tänker när han säger att den här bloggen inte rapporterar objektivt. Alltså, inlägget om Hampus och n-ordet är ju ett briljant exempel på hur objektiv den här bloggen faktiskt är.
Det enda som står i inlägget är ju en återgivning av vad som sker i Hampus video och en frågeställning om huruvida det är rätt __ELLER__ fel. Läsaren får ju då möjligheten att själv avgöra vad de tycker om Hampus video.

#12 - Ms M

Varför togs alla kommentarer bort?

#13 - ebba

Alltså folk måste sluta tro att triggad = irriterad, sur, arg.

Svar: Ja
Anonym

#14 - katt

Nu till ett annat ämne: TUBECON.
Visst känns det lite som att de flesta youtuber tror att de är super kända?? Typ Lakis senaste vlogg? Sen VARFÖRA hänger de typ bara backstage? Fy

Svar: Ja precis 250 kr för att stå i en svettig idrottshall med youtubers man ens inte får träffa och inget annat roligt finns att göra.. tänk om det kunde vara som vidcon, minecon, dreamhack, och andra liknande event där massa människor med samma intressen samlas. Tycker att det borde finnas ställen där man kan hänga, käka, tävla, roliga saker helt enkelt.
ninja

#15 - Anonym

"Försvara rasism", ehm? Jag sa att Hampus använde ordet för att visa hur dem prata förr i tiden. Vart sa jag att det var Okej att säga de idag?

Svar: Du påstår indirekt i din kommentar att det är okej att använda sig av n-ordet om man gör det i ett sammanhang där man visar hur det var förr i tiden. Det är ingen ursäkt att använda ordet idag för att visa hur det användes förr, det finns INGEN anledning att använda ett sådant starkt negativt laddat rasistiskt och förtryckande ord oavsett sammanhang.
Anonym

#16 - Tindra

så det är han som vit som bestämmer om det är rätt att säga n-ordet bara för det var i "komiskt syfte"? asså nej, verkligen inte.

#17 - Nicole

Men herregud vad kränkta folk blir. N-ordet (som alla lättkränkta säger) betyder inte äns något negativt. Det betyder bara "svart människa". D e tydligen dåligt att vara det men okok

Svar: Och ordet hora betyder bara "en kvinna som säljer sex". Det finns inget "negativt" med ordet hora heller. Men det är ju klart som fasen att ordet har fått en negativ klang och att jag inte vill bli kallad hora av någon på stan. Samma sak med ditt dåliga exempel.
Anonym

#18 - Anonymen

Annars skulle han ju bara kunna be om ursäkt OCH ge en förklaring. En ursäkt skadar aldrig då folk uppenbarligen tagit illa vid sig. Han kanske tycker det är alldeles tokigt att folk blir kränkta, men man får faktiskt ta hänsyn till sina medmänniskor.

#19 - haha

de enda jag ser som klagar är crackers

#20 - Stockholm pendeltåg

MARCEL SKA FÅ GÖRA EN EGEN APP. Hahahah tjuvlyssnar på tåget när han pratar i telefon jajajaja. Om ingen tror mig så kom ihåg mig när den kommer😂

#21 - L

Off topic: hur kommer det sig att Anty är så tyst om Paradise? Tog hon åt sig av en del av kritiken hon fick kanske?

Svar: Vad kritiserades hon för?
Anonym

#22 - Isabelle

Den här bloggen har gått överstyr

#23 - Anonym Katt

Egentligen är väl de lite både och. Som många säger är N-ordet ett ord med negativ klang och användes som saft till de svarta Slavarna, främst i Amerika.
Men tänk ändå, det är totalt förbjudet att säga N-ordet, men folk går ju för i helvete runt och kallar folk för HORA utan att nån vänder blicken dit.
Det är ju lite konstigt, men självklart, ha er egen åsikt, hata inte bara för att nån annan inte har samma :)

Svar: Helt rätt! Håller med till 100% :)
Anonym

#24 - Anonym

Kolla in en av Sveriges största Skvallerbloggar
http://nouw.com/skvalleryoutube

Mina personliga åsikter om allt;)

#25 - Emma

Therese lindgrens crush jobbar i sammaaaa huuuus som anders, ytterligare ett bevis!!
https://twitter.com/EmmotRajRaj/status/778572099950669824

#26 - Anonym

Flax är inte objektiv överhuvudtaget?? Han vinklar allt positivt. Och Hampus du har inte tolkningsföreträde så snälla be bara om ursäkt.

Svar: ELLER HUR? Bara för att man är är positiv betyder det inte att man inte är objektiv.
Julia

#27 - Irriterad människa

N-ordet? Herregud! Neger, så nu var de klart ja som vit skulle vara glad om de fanns ett ord som beskrev våren färg!

Svar: N-ordet beskriver inte färgen svart... Det är endast ett skällsord.
Anonym

#28 - Lisa

Hahahah omg kan alla ba snälla kolla denna videon när Mark (zoellas vän) trillar?
BÄSTA!
https://www.youtube.com/watch?v=yobOTjapJRQ&feature=youtu.be

#29 - Lisa

Hahahah omg kan alla ba snälla kolla denna videon när Mark (zoellas vän) trillar?
BÄSTA!
https://youtu.be/_axz3RtBj-0

#30 - Anonym

Ingen annan än jag som tycker Bentes bild på snapchat när hon grimaserar och skriver "Gustav 26, hjärnskada" är ganska olämplig? Känns som ett hån...

Svar: Bente har bara väldigt mörk humor. Och ja, take it or leave it. Inget att hetsa upp sig över. Sluta kolla om det stör!
Anonym

#31 - Anonym

Läste bästa kommentaren på SIMONXOXO's senaste video!! "Big brother med YouTubers" hur kul hade inte det varit????

Svar: Hhahahha åh fyfan det hade varit intressant eftersom alla typ är "vänner". Kul att se hur vissa hade gått varandra på nerverna efter ett tag.
Anonymen

#32 - Orka inte med dig

Orkar inte haha... polisanmäler dig för uthängande på nätet nu.

Svar: Va?
Anonym

#33 - Anonym

hahahahahahaha.......31 årig Jockiboi har lagt upp 10 tal bilder på snapchat och exposar sig själv. Jockiboi tycker "haters" inget liv har som genomskådar honom på diverse sidor.Nu konstaterar dubbelmoral kungen att dessa personer inget liv har.Själv väljer han avsätta tid och rigga upp diverse bilder på snapchat och fjanta sig som han alltid gör.Han avsätter nästan hela sin senaste video med att prata om detta.
Som vanligt i Jockibois värld ska det alltid vara skillnad då han själv gör något.Noll självinsikt.
Borde inte Jockiboi ställa sig själv den frågan- har han inget liv som gör exakt likadant hahahahahaha:)

Svar: Och i videon så får tom Jonna säga till honom att lugna ner säg. Istället tycker jag han skall sluta ödsla tid på sina haters och tänka på dom som är hans fan istället.
K

#34 - Märkligt

Det är en sak jag inte riktigt fattar, dom som är veganer säger ju att det är viktigt att tänka på miljön och det är en miljöförstöring med kött och mjölkindustrin men Therese kör ju bil HELA tiden runt i Stockholm varje dag eller så åker hon taxi. Det om något är ju en miljöförstöring.
Börja åka kollektivt eller gå annars blir det bara att hon säger emot sig själv.
Sen att hon får en mängd kläder varje vecka av olika företag är ju också rätt skrattretande, spelar ingen roll att det är ett samarbete och hon måste tjäna pengar hade hon tänkt på miljön hade hon avstått. Vår ökade klädkonsumtion är ett hot mot miljön.

Svar: Men alltså seriöst http://bit.ly/2cJg4TS
Anonym

#35 - Anonym

vilken fruktansvärd dålig uppdatering, kan du inte ta in en till person som skriver

Svar: Håller med! varannan kommentar är ju tips på saker att skriva om! uppdatera!!
Anonym

#36 - Anonym

Intressant, här står det lite mer om det hela http://bit.ly/2cJg4TS

#37 - Anonym

Alltså jag är så sjukt trött på Bente som jämt ska skämta på andras bekostnad, även om HON inte tycker det kan vara stötande så är det alltid någon som blir ledsen vilket hon verkligen inte verkar fatta och tror att det är fritt fram att skämta om vad som helst men det är fan inte okej, jag fattar bara inte varför hon gör om samma misstag gång på gång :/

Svar: Det är för att hon har en helt annan humor än alla andra youtubers i Sverige. Kolla på många större utländska youtubekanaler. Där skämtas det om mycket värre saker, men människor tar inte lika illa upp. För att Sverige är så jävla pk-skadat att folk tar illa upp av minsta lilla. Tycker Bente ska fortsätta skämta om det hon gör, jag tycker det är roligt och härligt att det iallafall finns en kanal som inte är ett barnprogram.
ss

#38 - Anonym

UPPDATERA!!!!!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com