Felicia Bergströms video får mycket kritik

I Felicas senaste video testar hon godis från USA tillsammans med Mikael, Daniel H och Marcel. Många har reagerat på att Marcel blir ignorerad och får upprepa sig i videon. Felicia har svarat på en del kommentarer och berättar att videon blivit skevt klippt då det var mycket som inte togs med. På instagram har hon skrivit ett inlägg och berättar att hon kan förstå om man får uppfattningen att Marcel blir ignorerad men det var inget hon gjorde medvetet för att vara elak. ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-02ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-09ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-46ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-14-31ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-41ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-04ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-15-26
 ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-24-18
ska%cc%88rmavbild-2016-09-28-kl-20-24-21

OBS VIKTIGT, i dagens video så är det jag och ett gäng av mina bästa vänner som testar godis. Videon spelades in under stressade omständigheter i 20min. Videon klipptes ned till 6min. Detta betyder alltså att ni inte fått sett allt kom ihåg det. När ni ser en video så kan ni inte göra förhastade slutsatser som fler av er gjort denna gång. Ni påstår att vi/jag iggat Marcel/ är elak mot han osv. Detta är så jävla tråkigt att folk får den synen för så är det verkligen inte. Jag kan förstå att man kan se videon på det sättet men ni känner mig, jag skulle aldrig va medvetet elak mot någon och absolut inte en av mina bästa vänner... Marcel är en av de bästa människorna jag lärt känna och skulle aldrig vara elak mot han. Jag backar Marcel oavsett vad! Han är som min lillebror. Ja Marcel pratar i videon och får ibland inga svar, jag kan förstå hur det kan se ut men om jag inte gillade Marcel så hade jag inte ens haft med han i videon från början? Det är mycket som klipptes bort där vi alla "iggar" varandra omedvetet för att alla snackar i munnen på varandra eller är för upptagna med sig själva och godiset. Snälla ni tro inte dessa saker. Tänk snälla steget längre innan ni kommenterar. Detta händer inte bara i mina videos utan detta sker hos andra youtubers med att folk inte tänker liiite liiite längre. Snälla fina ni detta gör mig så ledsen. Mina vänner är som min familj. Det finaste jag har. 😞❤️

Ett foto publicerat av Felicia Bergström (@fellsis) Sep 28, 2016 kl. 10:58 PDT

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=P5WN0Q7rWxQ]
#1 - marceljehrlander

Hej!
Jag har lagt upp ett inlägg på Instagram om vad jag tycker och känner om hela situationen, gå jättegärna in och läs: https://www.instagram.com/p/BK6RcAkg48w/?taken-by=marceljehrlander

#2 - Anonym

Kan ju vara bra om du tar med Marcels svar på instagram också.

#3 - Anon

Men det är väl bara bra att folk reagerar, eller?
Att folk blivit mer vaksamma för eventuell mobbing. Har svårt för att hon går åt så hårt med taggarna utåt så fort hon får kritik (min uppfattning) istället för att ta det på ett lugnt och moget sätt. Jag vet att hon och övriga youtubers faktiskt får stå ut med mycket skit, men hon måste ju på något sätt kunna agera moget och sansat och inte skylla ifrån sig på bland annat dålig klippning, för nej, när Marcel nämner nötter som typiskt amerikanskt x2 så noterar ingen det.

Och ja, de kanske har sån jargong när de umgås, men nu har folk noterat att det är märkligt.

#4 - Emilia wentzell

Sjukt respektlöst att lägga upp detta då Felicia tydligt säger på sin snapchat att hon bara mår dåligt när det är skriverier om henne. Tycker att du ska respektera det och ta bort inlägget.

#5 - Angelica

Men Gud!! Den där killen känner jag igen. Han gick i samma skola som min lilla syster (hon är 14år). Hon kunde komma hem vissa dagar ifrån skolan och berätta att en kille samt hans tjej kompisar skrattat åt min syster och sagt väldigt taskiga saker bakom ryggen på henne, och oftast så högt för att hon skulle höra. Och detta flera gånger, åt just min syster samt hennes kompis. Så det var inte någon "engångsgrej" utan det var ren mobbning. Och är helt säker på att det är han Marcel det var. Inte så svårt att blanda ihop honom med någon annan direkt.

För att "bevisa" att mina uppgifter stämmer så var det i Trångsund skolan dom gick tillsammans. Tycker det är väldigt komiskt att han pratar om mobbning och hur mycket han hatar det men ändå så mobbar han folk? Vill även påpeka att detta var innan sommaren/1 år sedan. Lite osäker. Men han har ju pratat om mobbning och hur synd det är om honom i flera års tid så det kan inte försvara honom ifall han påstår att han var "liten" under dådet då mobbningen skedde. Blir faktiskt sjukt förbannad att folk kan stötta honom, i mina ögon så är han så sjukt falsk och gör tvärtemot vad han säger, det är tydligen OK att mobba andra men inte att mobba honom? Enligt honom då. han är därför inte så snäll som han visar, vilken falsk människa.

Svar: Började han gymnasiet i år då? Alltså 00:a?

Tycker du ska skriva till honom för det är ju verkligen inte okej, särskilt inte om han själv förespråkar anti-mobbing... Tycker hans fans har rätt att veta vem han är som person i så fall.
Anonymen

#6 - Joanna

Fyfan vad hon skyller ifrån sig... "Åh nej, ingen får tycka illa om mig, buhu, jag är fet och ful, buhu jag mår så dåligt"
Håll käft för fan.. Ge lite bättre svar till dina tittare istället för att bli så jävla känslosam..

Vilken fjant!

Svar: Fyfan vilket personangrepp, väx upp!
Jen

#7 - Anonym

Therese ska visa sin crush i veckan/början på nästa vecka!

#8 - Anonym

Kommentar borttagen

Svar: Daniel spottade ut godiset för att han inte tyckte om det.
Marcel Jehrlander

#9 - Herregud

Det är så roligt att gänget börjar släppa in marcel nu när han börjar växa på yt och bli "någon" (i deras ögon). Fyfan vilka ruttna människor. Felicia och co gjorde exakt så mot diverse andra youtubers och nu helt plötsligt syns en del flitigt i deras videos. Spyr på sättet att utnyttja andra för fame, mer visningar, clickbaits som resulterar i mer pengar. Så sjukt falskt i grund och botten.

Svar: Okej "Herregud", först och främst - vad menar du med "släpper in"? Det är väl inte som att youtubers är en sekt? Haha de har väl bara hittat varandra iom tubecon eftersom de tydligen umgås rätt intensivt?
För det andra - när ska folk sluta prata om "en viss youtuber & co"? Det är väl olika människor som gör olika saker?
Fattar inte ditt resonemang eftersom ingen jag följer är en "fame hunter" utan verksr genuint vara kompisar och det fattr väl vem som helst att det är mer som händer "behond the scenes" än vad vi får se?
Anonym

#10 - Johanna

Kan du inte skriva om att mer eller mindre varje video/vlogg som Therese lägger upp nu är sponsrad på ett eller annat sätt? Kan hon inte bara göra en vanlig vlogg från hennes liv utan företags påverkan på innehållet.. börjar bli tröttsamt

Svar: Klart alla youtubers behöver göra sponsrade videor ibland men det känns som Therese tror att youtubes storhetstid snart är över och försöker tjäna så mycket pengar som möjligt just nu. Säger inte att det är fel men hon bryr sig extremt mycket om pengar. Klart hon vill skriva en bok nu när hon är som populärast, startar webshop och säljer produkter från ebay 10 gånger dyrare osv. Har inget problem med det men precis som Jockiboi så förstår inte deras unga fans hur sponsring, reklam osv fungerar och dras säkert med lättare utan att reflektera varför youtubers gör som de gör.. Om therese säger att något från madlady är fint, tycker hon verkligen det eller är det helt enkelt reklam? Kan vara svårt för en 12-årig tjej att veta
Anonym

#11 - Stina

Jag tycker det är konstigt att hon säger "ja men ni var inte där, dessutom är detta bara 6 minuter av 22" Det är ju ändå detta hon valt att klippa med för att hon förmodligen tyckte dessa situationer var roligast?

Jag tror inte att hon är en hemsk person eller så jag tycker bara det är ett konstigt resonemang

#12 - Linnea

Men asså seriöst förstår du ingenting elr titta på Felicia Bergströms Snapchat där hon säger tydligt att hon inte vill vara med på flax elr svenskayoutbers eller nån annan skvarllerblogg eller nån youtube som håller på med sånt

Svar: Felicia kan tjata hur mycket hon vill om att hon inte vill vara med här eller på Flax kanal, men faktum är att hon är en offentlig person och kan inte bestämma det själv. Tror ni att alla kändisar vill vara med i blaskorna ni ser i affären? Nej. Så det är bara för Felicia att bita ihop eller helt enkelt sluta bry sig.
ss

#13 - Bert

Förstår inte varför folk blir så upprörda? Klart Felicia fokuserar på godiset.

Svar: HAHAHAHA KUNG! 😂😂😂😂
ss

#14 - -

no offence men marcel är så jävla kändiskåt och hybrisen är heeeelt sjuk. varför tror ni han hänger med massa store youtubers, konstant lägger ut bilder på/med dem osv? har träffat honom några gånger och får så mycket fake-vibbar av honom. han snackar endast om visningar och hur många prenumeranter han vill ha och hur han ska göra för att få fler. tror att alla som har träffat honom kommer känna igen det jag säger.

Svar: Nej jag gör faktiskt inte det. Jag var funktionär på Tubecon i Västerås och då var han hur trevligt som helst och undrade hur vi mådde och hjälpte även till att jobba lite. Han verkar vara en jätte positiv och gullig människa. Synd att du upplevde det som det då han var jätte trvlig mot mig och de andra.
Emilia

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com