Therese avslutade samarbete med sminkmärke

Therese berättar i sin senaste video att hon skulle göra en egen läppstift-nyans med Gerard Cosmetics. Men det slutade med att hon backade från det projektet för att hon läste massor av grejer som inte stämde överens med henne värderingar. Det har länge ryktats om att Gerard Cosmetics sponsrat amerikanska youtubers där det ingår ett avtal om att man bara får säga positiva grejer om märket. Dessutom har ägaren för sminkmärket kallat en kund för ful på snapchat. ska%cc%88rmavbild-2016-10-31-kl-20-43-57Skärmavbild 2016-10-31 kl. 20.52.28.png
#1 - anonym

tror jag vet vem som kan vara "modellen" ifrån linns snapchat !

Svar: Killen på Linns snap var Ludvig Westberg och han är tillsammans med Linns bästa kompis Matilda Bergh haha. Hon håller på med Andreas Adolfsen eller Hampus Israelsson.
Anonym

#2 - Anonym

Vad heter linn på snapchat? (linn ahlborg)

#3 - Anonym

Tur att hon avslutade samarbetet👍

#4 - Anonym

Kan du inte skriva om att Lucas och Kammi har bråkat?

Svar: Det är väl inte så svårt att räkna ut vad som har hänt. Både Lucas och Nadja skulle plötsligt börja med youtube när dom blev vänner me Kammi och dom syntes i massa videos på hennes kanal som gjorde att deras kanaler växte fort. Lucas har utnyttjad Kammi för att bli stor på youtube och därför är dom inte vänner längre helt enkelt.
Julia

#5 - Nah fam

Älskar att jag fick reklam från Gerard Cosmetics på detta inlägg...

#6 - Elin

vad har hänt mellan Kammi och Lukas??

#7 - Anonym

Så trött på Jockiboi. Han ska konstant hänga ut folk. Nu är det dags igen. Mamma hängs ut på YouTube igen. Kan han inte prata med en psykolog. Ta detta off Cam. Så less på hans sett att ta allt framför kameran. Väx upp och ta saker med personer enskilt. Känns så hämnd lysten.

Svar: Jockiboi har ju själv suttit och gråtit i en video och sagt att han har svårt att förlåta sig själv för de hemska saker han gjort. Borde han inte kunna förstå att hans mamma känner samma sak?

Jag tycker det jockes mamma gjorde var JÄTTEFEL, förstå mig rätt. Men att hänga ut henne kommer inte göra någon skillnad i hans mående, vad jag tror.
Anonym

#8 - Anonym

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/11/vad-betyder-egentligen-att-gora-slut

#9 - Börjar undrar...

dom gör allt för att få ner Therese från 1:a plats det är därför de lägger upp snyft och tyck som om oss video. Tycker de börjar bli för mycket och om de nu mår dåligt bägge två som de säger hur fan kan de lägga upp videos. Tror inte fan att de mår så dåligt som de säger! Och att han väljer att hänga ut sim mamma, visst det är hemskt det hans mamma har gjort. Men det tar man fan inte framför kameran. Och det där med deras tvserie är ju nästan bara klipp som de har lagt upp på Youtube ju!

Svar: Som om inte Therese lägger upp snyftvideor då?
Herregud

#10 - VET EJ

pffft jockes mamma får skylla sig själv

Svar: VET EJ.....Gäller samma sak för Jockiboi???????????????????????????
Anonym

#11 - Tisdags tips

https://www.youtube.com/watch?v=XucY8zkwKVA
Hahahahahahaha Börja följa Lets feast om ni vill se riktiga PRANK och roliga Challenger.
Dessa två får resterande på YOUTUBE att blekna. Fan vad kul att kolla på deras kanal.
De ni ser är ÄKTA:)

Svar: pinsamt när youtubers tipsar om sig själva xd
Wilma

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com