Keyyo lämnar Splay

I samband med Keyyos programledarjobb för Talang har hon nu bytt youtube-nätverk till TV4's nätverk ENT. I pressmeddelandet berättar ENT att hennes nyckelroll i Talang är bara ett exempel på hur TV4-Gruppen kommer samarbeta framöver. key.jpg  
#1 - Anonym

Tova har också gått ur Splay säger hon i videon om Raed eller den senaste, jag kommer inte ihåg.

#2 - Anonym

Hon tjänar nog feta pengar nuförtiden

#3 - Någon du inte känner

Tova har också lämnat splay hallå

#4 - Felicia

Lol, Victor tog bort ig osv och sa "nu räcker det, jag slutar." ungefär, för att skapa oro att han skulle sluta med youtube SEN när fansen börjat bli oroliga ångrade han sig och sa att han tar en paus? Snacka om att söka empati lol.
Och tror han menar att Ben kanske lämnar honom utanför, Ben är mer med Vlad, rasmus etc och struntar nog i Victor då dem inte umgåtts på ett tag. Men varför skulle man glömma Ben lol, Victor försöka efterlikna honom på ett läskigt sätt! Sedan har ju inte victor tova på samma sätt längre, känns som att han utnyttjade hennes namn i videos osv. Och hon är tightare med Bente. Han har ingen riktig nära vän.

Svar: Stör mig otroligt mycket på hur han försöker vara och bete sig som Ben. Hela han ändrades när han blev vän med Ben. Det är fan pinsamt. Det är en sak att man blir som man umgås och har internskämt och liknande humor, men i det här fallet försöker han efterlikna Ben i hur han rör sig och pratar... Att inte fler lagt märke till det?
Anonym

#5 - Louise Gunnarsson

Nu kommer vi inte få se någon mer "Välkommen till ..." med Clara och Keyyo då :(

Svar: Bara för Keyyo inte längre tillhör Slay så betyder det inte att hon slutar jobba med splay. Är ganska säker på att Slay fortfarande vill jobba med henne och tvärtom. Dock kan TV4 förbjuda henne.
Anonym

#6 - Anonym

Splay - ett sjunkande skepp? =O

Svar: Splay-tanic
Anonym

#7 - ursäkta att man stör

victor låter EXAKT som Ben. och inte kan ju vara som MITKUS

#8 - Anonym

Alltså Saschas fake tan är VERKLIGEN orange... Det kanske ser bättre ut i verkligheten men i kameran är det i alla fall Donald Trump-varning.

#9 - Anonym

Bente på snap just nu 😳 Herregud

#10 - Anonym

varför kan du inte lägga upp nåt oftare på bloggen den e sjukt bra.... om man vill få reda på nyheter som har hänt.

#11 - Anonym

Bente breakdown @ snap

Svar: Alltså det som är hemskt som hon inte förstår är ju att folk sitter och garvar åt sånt. I alla fall om man är lite äldre små barn kanske känner empati för sånt. Förstår att man är ledsen och vill skrika ut till hela världen men det kan få motsatt effekt också så hon kommer bara må ännu sämre. Bättre att prata med en vän, förälder eller psykolog whatever än att lägga ut det för alla på snapchat. That is just my opinion.. Orkade inte kolla på alla men såg några få, det såg riktigt... galet ut.
Anonym

#12 - Anonym

Går inte att säga att han inte har rätt om svenskayoutubers: https://www.youtube.com/watch?v=UgNLS_OlHgA

Svar: Alltså, jag tänker inte sticka under stolen med att jag ÄLSKAR drama. Det är jätteunderhållande att sitta och följa bråk eller liknande på avstånd. Jag tror att människan i sin natur faktiskt tycker om och kanske till och med behöver lite drama i sitt liv. Många är ju så himla ba "Jag avskyr drama!! Alla ska vara vänner". Tror faktiskt inte att det är vad majoriteten tycker eftersom vi generellt gillar saftiga nyheter om offentliga personer. Sedan tycker jag dock inte om när det övergår till rent hat och folk blir hotade åt höger och vänster då det är rakt av olagligt, men då kan ju Ida i så fall bara radera alla kränkande kommentarer som kommer in i så fall så att vi andra dramaälskare kan fortsätta följa skvallret på ett schysst sätt.
K

#13 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=UnVaF1qOZzw

Återigen ljuger Jocke om sin ålder... Han säger att han var 25 år 2011-2012, men egentligen var han 26-27 år. :) Kan han inte bara vara ärlig?

Svar: Men lägg av och tjata om Jocke och Jonna. Sprid kärlek istället för hat. Är så trött på denna bloggen att men kan kommentra hur som helst, lägg ner bloggen istället. Kan ju bara säga att det är bara massa hat på denna bloggen!
K

#14 - Anonym

Jockiboi borde byta namn till Jockiman för han e ju ingen pojke

#15 - Ett steg i rätt riktning.

Den dagen han är HELT ÄRLIG och slutar ljuga. Berätta du var skaparen av Slynstämplad Facebook. Berätta hur du psykiskt misshandla Kissie, Hanna W, Dessie. Berätta varför du ljuger om din ålder. Du sa inte bara slyna. Du fullständigt öste ur dig diagnoser, utseende om folk. Du har lurat om dina tävlingar och inte givit de du lovat. Du har blåst unga på tävlingar. Om du ändå ska säga förlåt.

Tycker du gick för hårt åt på Read man hänger inte ut människor.

#16 - Anonym

Tjejerna du hängde ut. Får hat än idag. De fick å får än idag höra, slyna, hora...osv... Du fortsätter hänga ut med dina hundra tusentals följare. Du vet vart de leder men väljer att göra de ändå..

#17 - Anonym

Han drack inte ens sprit i sina video Challenger. Han vräkte i sig vatten så han skulle spy.