#1 - K

Jocke är inte värd priset! Han bara bryr säg om priset och fy synas i tv. Och så utnyttjar han sina fans! 😡

Svar: Du får gärna tycka så men håll det för dig sjäkv isåfall. Spyr på allt hat, helt seriöst!
Anonym

#2 - Fami

Snälla börja inte hata nu
Visst är inte största fanet direkt men han förtjänar verkligen inte så här mycket hat kan inte Ni ba va glada för en gångs skull

#3 - Anonym

Grattis Daniel och Emil Norberg... TVI på jockiboi

#4 - Skåne

Jag är inte glad att han vann, och jag hatar inte honom. Men hur kan han dra upp saker om säg själv när där sitter barn som kämpar dagligen om en hemsk sjukdom om olika sorters cancer. Och jag tycker att han inte förkännar det priset!

Svar: Ellerhur det kändes så kändes så konstigt när han börja prata ba jag var hemlös bla bla ba snälla tyst det sitter familj där som har förlorat sina älskade syskon..
Skåne

#5 - Anonym

fan va arg jag blir på det där trollet!! han har inte ens någon humorkanal?? BARA ute efter fame.

Svar: Pranks är väl humor, eller?
Anonym

#6 - Anonym

Haha detta måste vara ett prank?

#7 - ss

Stort grattis till Daniel & Emil, som faktiskt förtjänade sitt pris!

#8 - ----

Jonnas status under galan på sin instagram
2 h
sessanoJust nu sitter vi på Barncancergalan, så in och titta på kanal 5 så kanske ni ser oss och håll tummarna för Jocke ikväll ❤️ det finns även massor nya videos på kanalen, in och kika! 😍

vilket skämt.

Och jocke. fy f_n vad vidrigt tal. skäms på dig

Svar: kolla in jockibois instagram.skämmes
Anonym

#9 - Bina

jocke är inte värd priset + har han tiggt till sig alla röster så fattar inte vrf han spelar förvånad att han vann

Svar: Du menar som i princip alla youtubers och bloggare gör när det gäller ett pris dom är nominerade till? Varför är det värre när han gör samma sak?
Anonym

#10 - Anonym

vilken tystnad då hans namn lästes upp. och prata om sig själv. usch

#11 - Moa

Folk är väl antagligen förbannade för att en person som inte är särskilt barnvänlig för det första ljuger för att bli röstad på (det var egentligen helt andra personer som vsr förslagna till att vinna priset) och sedan vinner priset. Det här är alltså en kille som för bara några veckor sedan i sitt eget kommentarsfält i kommentarer med BARN hetsade mot invandrade barn. Vidrigaste jag sett. Så trött på honom vid det här laget.

Svar: Hur fan kan Jocke vinna? Han är absolut inte Sveriges roligasteperson. Folk rösta på han för att han satt och bad dem jag ser ingen annan youtuber som har gjort det. Han är inte direkt barnvänlig och absolut inte rolig. Han lever på sina haters för det är dem ända som han bryr sig om. När det kom fram att Jockiboi var Sveriges rikaste youtuber tacka han inte sina fans utan hoppade på haterserna. Hur fan kunde han vinna?
Anonym

#12 - Ida

Så jävla tragikomiskt att en person som sitter och hänger ut och trashtalkar barn ska ta emot ett pris på en gala som handlar om BARN. Fyfan. Vidrigt. Kanal 5 skulle ha satt stopp för det.

DANIEL OCH EMIL THOUGH!!! vilka fantastiska människor och så fruuuktansvärt förtjänta av den vinsten. Bästa.

#13 - Idiot

Hur fan kan en kille som gjort porr och knark och sjuka grejer vinna en kategori för barn?????????

#14 - Jcockiboy du ör SKRÄP

" jag vart hemlös blablabla jcockiboi

Folk dör i dena sjukdom. Ingen. IIIIINGEN bryr sig en om din historia.
Du är inte fokuset i denna gala.

Utan youtube är du INGET.
Du är inget med youtube heller förutom pinsam

#15 - Besviken

Aa och Jocke är ju en SÅÅÅÅÅ bra förebild för barn...han bryr sig ju inte egentligen, van vill bara ha pengar.

#16 - Jimmy

Vidrigt se jockiboi få priset och pinsamt av kanal 5

#17 - Sofia

Woohoo! Grattis!!

#18 - Klara

Foppas ansiktsutryck representerar oss alla nu haha

Svar: Haha allas ansiktsuttryck är lika funderande 😂
Anonym

#19 - Anonym

Röstade på Ijustwanttobecool i årets webbhumor men bröderna Nordberg förtjänade priset också, så grattis till dem!❤

#20 - Ida

Men alltså ni som säger att folk ska sluta hata, är ni bakom flötet? Om folk skulle sluta ifrågasätta och kritisera så skulle vi inte leva i ett demokratiskt samhälle.

Det är inte alltid en dans på rosor och man får bli förbannad när en person med fruktansvärt språk, enorm självupptagenhet, vidrig kvinnosyn och vulgära sätt att vara vinner ett pris (och dessutom låter det handla om honom själv?) på en gala som lägger fokus på barn och en hemsk sjukdom.

Och hör och häpna, det är BRA att framföra den kritiken på ett forum där många läser, det är så man påverkar! Hur hade det sett ut om ingen kritiserat kring järnrörskandalen? Eller i politik överhuvudtaget? Om ingen hade ifrågasatt när politiker, chefer, ambassadörer och kändisar gör fel, säger konstiga saker eller inte gör sitt jobb ordentligt? Hur hade det sett ut då?

Joakim är en förespråkare av tysta kritik och "hat" för att han ska slippa ta ansvar för sitt sätt, förstår ni inte det? Han och Jonna får skrika mongo till varandra, såra en himla massa barn som tar åt sig men dessa barn "får" inte bli arga på J&J i kommentarsfältet för att då hatar de på J&J? Bisarrt. Stackars barn som växer upp med detta.

Svar: Det är så utstuderat detta. Kolla in J&J s nivå på kommenterare under galan. TROR NI DET HANDLADE OM CANCER????? Absolut inte!!!! För vad J&J gör är att visa sin ytlighet och EGO värld. De ber unga följare att kolla på DOM under programmet. De lär ut att DOM är viktigare än insamlingsgalor och varför man har en gala som denna. Är detta bra. J&J skriver håll tummarna för oss. Och hänvisar under programmet att kolla in deras YT- kanal, under galan??????. DE GICK FÖR SITT PRIS AV Narcissism.
Deras kommentarsfält fylls dagarna före och under programmet med unga följares kommentarer
- heja Jocke - jag har röstat på Jocke - hoppas Jocke vinner. Så magstark felvisande från deras förebilder. Det handlade om cancer. Inte om Jockes stora ego ska fyllas av manipulerade röster.

Och Jockes tal. Vad har hans hemlöshet och knarkande för betydelse att ta upp.
Var det så svårt att säga något fint till alla anhöriga och dom som lider av cancer i tacktalet?????

Då kunde du likagärna sagt du hängde ut unga tjejer och slyn stämpla dom på nätet. Hur du betygsatte unga i sängen. Hur du betalat Google att ta bort allt smuts om dig.

Berätta vem du var om du ändå ska prata om dig själv.
Anonym

#21 - T

Stort grattis till bröderna Norberg. Fantastiska människor.
Och hatten av för Keyyo. Vilken fin tjej. Hon syns överallt snart i TV-rutan. Vår tids nya stjärna har födds:) Mycket bra insats på barncancer galan. Dubbel plus i betyg.

#22 - E

Grattis till Daniel och Emil, även sjukt bra jobbat av Keyyo!

Jockiboi kan stoppa upp något i arslet, tycker jag. :)

Svar: 😂👏🏽
Anonym

#23 - anonymmmmmmm

Skämtar bara....hahah...lite kul ändå...tänk om Jockiboi vart prisutdelare...då skulle inga priser delas ut... hahahaha...minns hans fejkade webb tävlingar....där vinster lottades ut aldrig skickades ut...hahaha
barn är så godtrogna...

#24 - Anonym

Brukade gilla att kolla på Jocke och Jonnas videos, men sen hans bröder är med i ca varje video klarar jag inte av det längre... snubben med långt hår och keps är så jävla överspelad så det finns inte, klarar verkligen inte av att kolla på honom...

Svar: Hahha ja det är helt sjukt!! Värre än Jocke för fan! försöker vara rolig
Anonym

#25 - Anonym

Kollar inte på Jockes och Jonnas youtubekanal. Men fy vad där är hat och barn som hoppar på varandra i deras kommentarsfält! Utlänska barn hoppar på svenska barn och tvärtom så hoppar svenska barn på utlänska barn. Tycker det är dags att de stänger ner sina kommentarsfält, är lika mycket skit på deras instagramkonto.

#26 - Anonym

Vad har hänt med Tova och Raed?

Svar: Fyfan, hann se kommentarer om det. Efter allt Tova gått igenom skulle man hoppas hon blir lycklig i stället för att sånt här skit händer. Om det är sant hoppas jag hon får stöd av familj och nära vänner.
Anonym

#27 - Anonym

Videon som Jocke och Jonna la ut nyss , bara jag som får känslan att dom vill styra av uppmärksamheten från Jocke ? :)

Svar: Det är väl inte så konstigt att man hyllar den man älskar?
Sluta sparka på den som redan ligger ner.
Anonym

#28 - Huga

Blev mest irriterad över att han ber sina följare rösta på honom, istället för att ta sin chans att be folk stödja barn cancer fonden. Han verkade bara bry sig om priset och under hela galan så satt dom och la upp oseriösa snapchat nedanstående folk grät av alla cancer barn. Huga..

Svar: Ellerhur. Han som har så stort inflytande på yngre, ta den chansen att lyfta ämnet! Hade säkert blivit mkt pengar till Cancerfonden om han hade pratat om dom och inte sig själv.
Regerade också på att dom la upp oseriösa snaps när alla andra var ledsna...
Anonym

#29 - 2

Det märks väldigt tydligt att Jonna är utbränd och har hamnat i en djup depression. Hon försöker sköta företaget professionellt men det går inte eftersom hon mår så dåligt. Jag kollar inte på Jocke & Jonna så mycket längre men jag såg den videon nu ikväll när hon förklarar hur hon mår och jag kan inte annat än tycka synd om henne att hon hamnat där nu. Jag har själv varit där och det är väldigt läskigt. Hon borde få en timeout från allt det där, dom kan knappt smälta deras upplevelser innan nya kommer och nya saker dom måste göra. Klart hennes känslor och mående slår henne ett spratt...

Svar: Tror också de ligger en depression bakom hennes mående. Det har gått för fort från att vara okänd till igenkänd. Detta är Jockes dröm hon får leva. Han är en obotlig narcissism och hittar näring i uppmärksamhet. Bra som dålig. Det känns som om Jocke aldrig skulle lägga offentligheten åt sidan för henne. Då skulle han gjort de för länge sedan. Fattar inte varför han är ett så stort ego.
Och kliv ner från din hybris och fortsätt ett familjeliv utanför strålkastarljuset.
Detta liv är Jockes. Han vet inget annat än göra skandaler för att synas. Att komma från lugnt liv obevakat, till ett liv som är konstant omskrivet. Är tvära kast. Speciellt om man kan känna skam och skuld. Att det finns annat utför Youtube, ett liv utanför offentligheten.
Jonna hamna snabbt på fel sidor efter Jocke läckte P-rullen och sedan styrde in henne på Scandalbeautey. Tycker det är oförlåtligt. De finns där för all evighet.
Hoppas Jonna får hjälp.
Jockiboi känns utom räddning.
anonym

#30 - Anonym

Hoppas jonna kommer ur depressionen, känns inte som att en serie på tv3 är vad hon behöver nu, men kanske jocke som bestämde att dom skulle göra än? Vet inte men tycker hon kanske skulle behöva en stor paus från allt sånt där nu då hon får fokusera på sig själv

#31 - Klara

Detta är ju helt sinnesjukt att ni skyller hur Jonna mår på Jocke!
Ni vet INGENTING om deras relation och det enda ni gör här är att samma personer inlägg efter inlägg kastar skit, Detta kan bli ett nytt forum istället för en skvallerblogg "Hat mot Jockiboi". Börjar på riktigt bli pinsamt och över gränsen när ni ska beskylla honom för hur hon mår! Varken jag eller ni vet ett skit hur dom har det bakom alla kameror och ingen av er vet hur deras beslut tas osv.
SKÄRPNING NU!
Jag kan ta att ni granskar honom och lägger åsikter i hur han beter sig men räckte efter 3e gången nu efter 100 gånger med konstant skitsnack så kanske ni borde gå vidare med era liv?

Svar: Jag elakar er
Anonym

#32 - Vene vad ja ska heta???

Tror att Foppa och Sarah blev lite missnöjda över att Jockiboi fick ta emot priset haha! Även om jag kollar på hans videos o så tycker jah inte riktigt han passar in att få ett pris i barncancergalan.