Dejtar Vlad och Saga?

I ett par vloggar har Vlad och Saga varit flörtiga med varandra och nu spekuleras det om dom dejtar. Igår skrev Saga på snapchat att den enda killen hon bryr sig om är Vlad och Vlad skrev "Min babe" samtidigt som han pussar på datorskärmen med en bild på Saga. ska%cc%88rmavbild-2016-10-30-kl-16-38-18ska%cc%88rmavbild-2016-10-30-kl-16-35-37v
#1 - ..

Saga <3 Vlad så vackra båda två. Lätt snyggaste paret på YT. Tänk deras framtida barn. ojoj..bästa tänkbara kombinationen.
By the way. Nemo Heden ska bli pappa. Jippi

Svar: Vem fan bryr sig om Nemo? Han e ingen youtuber diskutera om han nån annanstans
Anonym

#2 - Anonym

Ja shippade Vlad o Athena som brukar va me i hans vloggar😂😂😂

#3 - Börjar undrar...

Såg att Jocke och Jonna har lagt upp en ny video tillsammans med två av deras vänner. Helt ärligt så börjar man ju undra om det verkligen är sant att Jonna får sina utbrott(sjukdom). Och att de skall göra allt för att få ner Therese som en av de bästa youtubers i Sverige. För om man mår så dåligt som Jonna och Jocke säger att dom gör, hur tusan kan man lägga upp video efter 2 dagar!

Svar: Hon får ju inte utbrotten varje dag. Även om man mår dåligt så kan man ha bra dagar och passa på att spela in videos då. Man måste ju inte hitta fel i allt dom gör, dom gör sitt bästa för att lägga ut videos till sina fans trots allt som händer bakom kamerorna. Ge dom cred för det istället för att spekulera om eventuella brister :)
..

#4 - Vladaga (:

Åh hoppas dem blir tillsammans, dem passar!!❤️

#5 - Jimmy

Jag har träffat Jockiboi var ganska länge sen dock. Detta var innan han träffade Jonna, Var i Västervik på campingen på Arenan där. Kan säga efter det så tål ja inte människan fick åsikten av att han är en jäkla dryg människa gisses han trodde han var guds bästa gåva för han varit med i Paradise Hotel kaxig som få och han raggade på allt och alla. Där ingick tjejer som hade pojkvän och underåriga tjejer. Det var ju så illa att han va på väg åka på stryk där och då hörde flera som sa dom var ute efter han. vet ej om han fick stryk sen eller om han kom undan, Man får ju hoppas han bättrat sig nu när han har Jonna. Men de intrycket ja fick av honom sitter kvar än och han har inte övertygat mig ännu att han bättrat sig skulle gärna vilja träffa Jockiboi och konfrontera honom om allt detta och se om han fortfarande är samma dryga människa eller om han verkligen bättrat sig, För Jonna skull så hoppas jag han blivit en bättre människa,

Svar: Skäms lika mycket varje gång jag ser Jockiboi och Gustav i Västervik. Riktigt pinsamma människor. Håll er borta tack.
Julia

#6 - Julia

Bara jag som har tänkt på att Moas röst har blivit mörkare?

Svar: Har också lagt märke till det.
ANON

#7 - Emelie

Skulle inte Jocke betala
Någon som skulle filma/redigera hans videos för han var utbränd?? Hur länge var han utbränd ens?? Märkte Inte ens det lol

#8 - Anonym

Jocke snodde let'S feast idé till deras senaste video

Svar: Idén var förbra för att slösas bort med lets feast helt enkelt roligare att ha med Jonte o Vlad, bra gjort!
Anonym

#9 - sandra

kan någon förklara vad som har hänt mellan kammi och lucas?

Svar: ellerhur!!
anonym

#10 - Anonym

Vad skiljer människorna från djuren?


Medelhavet

Svar: Är du äcklig eller!??!!

Fyfan för sånna människor som du ditt jävla äckel.

Så säger man bara inte

Nu är jag JÄVLIGT upprörd
Alicia

#11 - ursäkta att man stör

i vilken video kysser vlad datan där saga är med på eller där saga ens är med i ?

Svar: Han la ut det på Snapchat.
anonym

#12 - O

Omg har ni sett?
https://youtu.be/HBL6zmuUMNs

#13 - Sofi

Skriv om att Jocke snott idén från let's feast (kolla in deras video i början) med grädden med bajsspray i ansiktet (Jocke och Jonas senaste video). De skulle egentligen göra den tillsammans men JOCKIBOI fick "förhinder" och bestämde sig istället för att göra en video med några andra om samma sak utan att ge cred.

#14 - Anonym

Man blir lite förvirrad av att Jocke och Jonna håller på och prata om alla deras problem, hur utbrända dom är, hur dom bråkar, hur dåligt de mår psykiskt, utbrändhet osv och ändå lägger dom upp videos och allt verkar precis som vanligt. Om dom mår så dåligt som de påstår tycker jag de borde fokusera på varandra mer och lägga youtube åt sidan ett tag eller i alla fall, eller inte göra lika mycket videos. Tror dom som tittar förstår.

Svar: Fixeringen vid uppmärksamheten är som en drog. Att bli bekräftad av alla andra förutom dem själva. Ett socialt spel för gallerian. Man slutar tar dem på allvar. De säger de vill ha lugn och ro, nöjer sig bo på landet. Bullshit. De är så besatt av att andra ska bekräfta dem. Undra om de vet vilka de är med varandra utanför YT. Eller om de enbart lever och andas detta sociala spel. De är en falsk lycka som en dag spricker.
..

#15 - Amanda Martinez

varför är man anonym och skriver en hat kommentar.vadå vågar man inte stå upp på de man tänker eller är de för rädda??

Svar: http://nyheter24.se/noje/kronika/866266-jonna-lundell-du-behover-inte-vara-en-perfekt-flickvan
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com