#1 - Anonym

Får kroppsångest av sånna bilder. Var e hennes bristningar?

Svar: Det kan vara så att hon har bristningar på andra ställen än just där hon visar upp tatueringen
Ida

#2 - Anonym :3

Tycker den är fin :)

#3 - YOLO SWAG

VAD I HELVETE. Vad är det för fel på er tjejer??

Svar: ?????
Anonym

#4 - Anonym

Snyggt😍

#5 - Anonym

Du uppdaterar bloggen otroligt dåligt

Svar: håller med
Alicia

#6 - Anonym

Bristningar behöver inte bero på att man gått upp i vikt det kan bero på ex hormonrubbningar och att man kommer in i puberteten. Det är väldigt många som inte har gått upp i vikt och är "smala" som får bristningar och de flesta har det någonstans på kroppen och man har väl helt enkelt bara tur om man slipper. Själv är jag normalviktig och nu är jag 18 har jag nyligen börjat få bristningar på rumpa och ovanför knävecken och jag har inte gått upp i vikt något vidare sen jag var 14-15 år så mina bristningar beror inte på viktuppgång utan hormoner.

#7 - Lol

Vet nån om kaily Norell har gjort könskorrigering?

#8 - Anonym

Jag hade ingen aning om att bristningar var så vanligt. Jag fyller 17 och har aldrig sett en bristning i verkligheten.

#9 - Anonym

bara jag som såg lite av kailys snopp/pung på snap nyss? när h*n twerka naken

Svar: Så jävla trött på hur hon håller på stör mig så sjukt mkt vi bryr oss inte om din jävla kropp sluta visa upp din kropp hela jävla tiden de är bra nu Gud alltså
Anonym

#10 - Anonym

Astråkig blogg nu när din uppdatering suger

#11 - Anonym

Tyvärr jättefin tatuering, ser trashig ut

#12 - A

Men lägg av nu om bristningar? Är det en så stor grej? Och vadå "tur" om man inte har det? Skärp er!! Bristningar är en del av kroppen, de flesta får det i puberteten eller när man skjuter iväg på längden och växer. Är fan inget att må dåligt över. Jag blir arg på er!

#13 - HH

Vad har hänt med sacshas instagram !??

#14 - Anonym

Någon annan än jag som så kailys snapchat inatt? När hon helt sprudlande naken twerka i en bastu? Samt olika människor TOg på hennes kropp/bröst. Hon höll för kuken/pungen

Svar: Jag såg!! vad hände med kommentarena innan ?? jag frågade om någon annan hade sett dedär redan inatt men den kommentaren och dom efter det verkar ha tagits bort? varför ???
Anonym

#15 - Angelika

Någon annan som reagerat på att kammi samt hennes mamma hängt ut en tjej pga att denna tjejen mobbat kammis kompis? Är detta ok? Inte okej någonstans att mobba någon som denna tjejen gjorde, men varför hänga ut henne? Ganska sjukt att det är VUXNA människor som hänger ut denna tjej. Alltid tyckt bra om kammis mamma, men detta var så sjukt dåligt. Hon borde veta bättre..

Svar: SJÄLVKLART har jag och flera andra försökt att prata med denna tjejen, men det hjälper absolut ingenting. Det har bara fortsatt med trakasserier och hot. Jag tänker inte skriva här vilka hemska samtal hon har gjort och vad hon har skrivit, då det är så grovt att det hade inte ens varit lämpligt att skriva det här.
Har du funderat på, hur det känns för den tjejen som blir utsatt för denna mobbingen, alla hoten och trakasserierna? Jag tycker aldrig man ska nedvärdera offret. Den som utsätts för såna grova saker, har all rätt att säga ifrån, och självklart få stöd från familj och vänner.
Anonym

#16 - L

Oj, va fin! Jag brukar sällan tycka något speciellt om tatueringar men den här gillade jag.

#17 - Sanna

Wilma har fått ta emot pris i Trollhättan. Hon fick 30.000 kronor.

http://www.ttela.se/nyheter/trollh%C3%A4ttan/de-blev-%C3%A5rets-f%C3%B6retagare-och-kreativitetsstipendiat-1.3988176

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com