#1 - Anonym :3

30 000?! :O

#2 - Anonym

Får jag fråga vad det kreativa är? Vad innebär priset och vad är det kreativa hon har gjort?

Svar: hon driver två yt kanaler, har ett eget sminkmärke med borstar samt kläder??? herregud vad avundsjuka ni är.
Anonym

#3 - Nathalie

Här finns all info: http://www.trollhattan.se/startsida/uppleva-och-gora/nyhetsarkiv-uppleva-och-gora/wilma-holmqvist-arets-kreator/

Jag bor själv i Trollhättan och Wilma har mycket driv för sin ringa ålder. Därför förtjäna hon detta.

Svar: Hej wilma
Anonym

#4 - Linnea

Nae stackarn! Var detta den bästa bilden de kunde ta på henne. Mardrömsvinkeln underifrån, hur ser hon ut?
Detta var iallafall inte Wilma från sin bästa sida, eller så kanske detta är hennes riktiga jag? Istället för tillfixade instagrambilder.
Chockerande..

Svar: Haha håller med :D
Anonym

#5 - Ijwtbcfan

Kan den här bloggen börja skriva mer om ijwtbc tack?! Istället för massa små saker om Therese Lindgren fjanten... Emil i ijwtbc har precis släppt ett eget doftljus, skriv om det tack! Ijwtbc har faktiskt flest prenumeranter så stäng inte ute dom. Det märks att du gillar Therese på denna blogg men det vore väll kul med lite variation? :)

Svar: Handlar snarare om att folket som tipsar Ida om inlägg kollar mycket på Therese och typ Jockiboi. Sedan kanske inte Ida kollar på så mycket andra youtubers och då får hon ju inte "nyheter" från andra håll om ingen tipsar om det.
Hej

#6 - Anonym

topplistan på bloggportalen står stilla nästan. är det något fel!

#7 - nån

vinkeln tho

#8 - fmles

Therese Lindgren har tagit bort sitt insta-inlägg där hon bad om hjälp med konstruktiv kritik mot hennes Youtube-kanal för att det typ kändes dåligt. Fick otroligt många kommentarer men inlägget är borta.

#9 - ................

snälla uppdatera bättre....

Svar: Håller med
nån

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com