#1 - Anonym

Hon har ju säkert bara köpt från eBay och lanserat själv

#2 - ................

Precis som med Helen torsengården

Svar: Helen tar dock ej överpris...
Malia

#3 - Emilia

Hahah sorry men ja måste veta vart man kan köpa örhängena, dom är ju fett snygga!

Svar: sök på earrings flower typ på ebay och välj från lägst pris så kommer du säkert hitta :)
Andreina

#4 - Anonym

Va e det med Sasha? På hennes snapstory såg de ut som att hon va på sjukhuset

Svar: Hon skulle göra en video om det sa hon.
Anonym

#5 - Emma

Ja eller så kan det ju vara så att hennes är äkta och inte plast, kolla noga en gång så ska ni se att dem inte alls är lika! Känner lite inkompetensen i vissa inlägg här!

Svar: Jag har både från henne och från ebay, det är precis samma :)
Synd

#6 - Andreina

nej, de köper inte in från ebay eller liknande sidor. de har kontakt direkt med leverantören och fabriken där de beställer från, ev. gjort en design själva som i nästa tur fabriken tillverkar. skillnaden på det som finns på diverse hemsidor som bloggare eller youtubers har skapat kontra det som säljs på ebay är att kvalitén på det från ebay eller aliexpress är fruktansvärt dålig och som någon nämnt ovan att det högst troligt är plast och innehåller nickel eller andra dåliga ämnen för kroppen. det kan göras i samma fabrik med det som felicia och helen torsgården säljer är utav högre kvalité, därav prisskillnaden. det är samma design på mycket MEN det är inte samma produkt eller närheten av kvalitén.

Svar: Haha så är det ju inte alls. Kvalitén är lika illa eftersom de innehåller precis samma grejer. De vill tjäna stora pengar helt enkelt, synd att de gör det på människor som inte har så mycket pengar!
Anonym

#7 - I

Vore ju kul om nån av dom som säger att dom ska släppa en kollektion faktiskt designade nått själva. Wilmas borstar är väl värst i mitt tycke då hon verkligen hävdar att hon designat själv. Hur är det med Clara och Misslisibell? Har dom designat och tillverkat själva eller också bara köpt in och satt sitt namn på?

Svar: Den första kollektionen borstar var ju knappast Wilma som designat eftersom det fanns identisk kollektion på eBay. Den andra vet jag dock inget om, men förvånar mig inte om de också är importerade och bara sålda i Wilmas namn.
Anonym

#8 - Anonym

Precis som Wilmas Beauty då, smink borstar och allt annat hon säljer är ju ren import

#9 - Anonym

Det är ju precis likadant som Wilmas Beauty, hon LURAR sina 12åriga fans att hon har designat sina smink borstar själv, då måste man verkligen vara rädd om sina följare om man behöver lura till sig sina köpare

#10 - Anonym

Felicia är rätt så uppmärksamhets krävande o väldigt jobbig... 😬 Önska bah att hon typ tog en liten paus från allt med sociala medier

#11 - Anonym

asså Linns uppdatering på sin blogg?

Svar: Hon har gått ut på twitter att hon tar avstånd från internet nu med tanke på reaktionerna efter hennes video. Linn säger att hon står för det hon gjort men hon tänker inte tillåta att bli mobbad på internet.
Anonym

#12 - Lena

Gud så pinsamt!!! Att påstå att man designat någonting själv när man i själva verket köpt in det as billigt från eBay.
Och sedan ta sådana överpriser? 300 spänn för ett par örhängen som finns för 10kr? Sjukt

#13 - Hannah

TJEJER!!! Ni vet väll om att DM retro också köper in sina kläder från tex Wish och eBay?
Tex en klänning från Wish kostar 100kr (ibland ännu mindre) och dm retro säljer då denna klänning för 800 spänn eller mer. Finns bevis som styrker detta eftersom Dm retro ibland skickat iväg kläder med fel markering, (lappen bak i tex en klänning) där ska det ju stå dm retro men istället står det något helt annat märke (hänt fåtal gånger). Dom tar alltså bort "orginal" märket och sätter ditt sitt egna.

Svar: Kan tänka mig det!! Dessutom tycker jag att kläderna är mycket fulare irl, köpte ett par jeans därifrån för 400 om jag minns rätt, och när jag fick hem dom såg dom sjukt billiga ut och absolut inte värda 400 spänn.
Hannah

#14 - Anonym

Hur kan ni ensva förvånade?
Typ alla YouTubers/bloggare som har en egen webbshop osv köper in från tex eBay och säljer vidare. Förutom typ Clara Henry?

#15 - lp

Det är ju precis såhär de flesta företag gjort i alla år - köpt billigt från kina och sålt dyrt i sverige. Skillnaden är bara att man som privatperson idag har tillgång till direktimport från kina genom ebay, aliexpress etc.

#16 - Anonym

Pinsamt

#17 - Anonym

Ännu fler youtubers gör det igen

#18 - Anonym

Jämför ni så är de inte identiska. Det är väldigt lik design, men finns en hel del skillnader som ni ser om ni tittar noga. Det är inte samma tillverkare av dem, vilket gör prisskillnaden. De som säljs på ebay görs antagligen av anställda som inte får något i lön alls och därför är kostnaden lägre. Antagligen är hennes dyrare just för att det handlar om bättre arbetsvillkor. Det är inget att gnälla över, utan bara otroligt bra.

Svar: Skitsnack. 100% att det kommer ifrån liknande kinesisk leverantör.
Nono

#19 - Anonym

Bara jag som tycker Thomas kanal har blivit jättetråkig eftersom det enda han gör är att vlogga?

Svar: Ja alltså jag avskyyyyyyr vloggar. Men det är typ bara jag hahaha
m

#20 - Anonym

Nyhetstips: Grannen Alex och Jockiboi är inte vänner på facebook. Han har heller inte synts till på kanalerna på länge och Danyal verkar ha tagit Alex plats. Vad kan detta bero på?

Svar: Danyal är ekonomi ansvarig det var inte alex, så Danyal har inte tagit alex plats!
M

#21 - Anonym

Ville bara berätta att tova helgesson är avstängd från yt i 2 veckor. Kanske ett bra inlägg här på bloggen.

Svar: Vad har hon gjort?
L

#22 - Anonym

Bente skämtade just om misslisibell FRISYR genom en hånful gåta. Gåtan gick så här: VAD BLEV misslisibell NÄR HON KLIPPTE AV HÅRET ? MR lisibell

Sen gjorde hon nytt inlägg där hon sa att hon bara skämtade tycker ni detta är okej får man skämta om vad som och var går gränsen?

Svar: Fyfan va hon håller på
Anonym

#23 - Anonym

Fyfan vad sorligt och pinsamt. Hur kan hon inte ha dåligt samvete?????

#24 - Elin

Man kan ju inte jämföra med ebay!? Det är inte alls samma kvalitet. Sen är det ebay?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com