#1 - Jonas

Nice att ni kopierar denna videon rätt av.
https://www.youtube.com/watch?v=2AyG0N8STRE

Svar: Sluta posta dina egna videos bara för att du inte får visningar
Anonym

#2 - Oj

sorglit att dom skriver musik med en som inte kan sjunga till skillnad mot folk som kan sjunga och ändå inte hittar något musikbloag

#3 - ...

Jävlar vad det där inte är hans röst bara sorgligt att låsas

#4 - Anonym

Ugh nej, sådan där mainstreammusik har vi nog av. Känns som något man redan hört. Dessutom påminner musikvideon mig om Justin Biebers första musikvideo. Om jag ska vara ärligt cringeade jag mig genom halva videon, men sedan var jag tvungen att stänga av.

Är dessutom trött på att youtubers får skriva böcker, släppa låtar och liknande endast för att de redan är kända och har en publik. Det finns säkert jättemånga talanger som gömmer sig där ute, men istället för att söka efter riktiga talanger vill skivbolag och bokförlag låta youtubers göra något för att det är kul. Dessutom är det ju ingen tvekan om att företagen har annat i kikaren än att bara hjälpa youtubers få göra dessa grejer. De når ju ut till en stor målgrupp och det blir därför bra reklam.

Men ja, det är ju så världen fungerar. Har man pengar och/eller kändisskap kan man göra i princip vad man vill när man känner för det. Roligt för honom!

Svar: Håller verkligen med dig!! Finns massor som har det som allra största DRÖM att bli signerad av skivbolag men så väljer de youtubers istället som såklart får allting serverat på silverfat.. hmmm
E

#5 - Anonym

Tror att han inte att han kan sjunga

#6 - Julia

Manfred kan inte sjunga. Inte så att det låter falskt, men han kan inte sjunga.

#7 - Anonym

Kul för honom. :)

#8 - Anonym

united screens ska ta hgjälp av en massa youtubers för musik hjälpen https://www.mynewsdesk.com/se/united-screens/pressreleases/videohjaelpen-anordnas-av-united-screens-till-foermaan-foer-p3-s-och-svt-plays-musikhjaelpen-1655219

Svar: När i podden sägs detta?
f

#9 - Sanna

Idag verkar vem som helst kunna få ett skivkontrakt. Vet inte vem detta är men han har varken utstrålning, ett bra engelskt uttal eller kan sjunga.

Förövrigt undrar jag varför du inte tagit upp att Therese tog 150.000 kronor för en video som var 7 minuter lång? Misstänker att de andra som jobbar med youtube känner sig väldigt underbetalda.

https://influencersofsweden.se/we-are-influencers-therese-lindgren/

Svar: Verkar rätt billigt ändå för 150 000, är inte minuterna som räknas utan hur många som nås av budskapet, lokaltidningar som når en 100 000 pers tar ungefär 100 000 för en större annons = 1kr per potentiell "visning", Therese når ju typ 200 000 per video, så är ju mindre 1kr/visningen. Och ja, jag jobbar med YouTube och tycker att det inte är orimligt ;)
Anonym

#10 - Anonym

Kan ni inte skriva något om att Linn Ahlborg festade på Club Etage i Falun i lördags? Hon har inte ens åldern inne ju.

Svar: Vad hände? Hörde att hon blev utslängd
Anonym

#11 - Anonym

Hahhhaha enda jag kunde tänka på när jag såg musikvideon var Justin Biebers video till låten Baby

#12 - Ja, bitter

Kul att de inte ville signa mig - som jobbar med musik och på scen - men signar honom. Hmm... kan det vara för att han redan har en fanbase? Fyfan.

#13 - I

Kul för Manfred! Dock mindre kul att det knappt går att höra att det är hans röst.

#14 - anonym

Sveriges Jacob Sartorius #autotune

#15 - Josefin

Musikvideon är ju en kopia av Biebers baby.

#16 - Anonym

Vad löjligt att det är som att det ska vara som på typ en nattklubb och så är han typ 15 bast liksom.

Svar: Fast 17 är närmare 18 än 15
d

#17 - M.

Herregud vilken tönt

#18 - A

Kul för Manfred, men det är fan inte bra.. Varken låten eller musikvideon, och personen som kom med förslaget för musikvideon borde skärpa sig - fy va dåligt. Videon är sämre än låten!

#19 - Anonym

Men herregud vad cringe. Kunde knappt se de första 10 sekunderna. Sorry men snubben kan absolut inte sjunga, han har ju bara fått en musikkarriär genom sin youtubekanal..

#20 - Emmet

Tkr Manfred är grym!!!<3

#21 - Anonym

Killen kan inte sjunga, punkt.