Linn tar avstånd från internet efter hatstorm

Linn har fått massor av hat efter att hon publicerat sin lyricprank på sitt ex och hon berättar nu på twitter att hon tagit lite avstånd från internet. Hon skriver att hon vet att hon gjorde fel men att hon inte kommer att radera videon eftersom hon står för vad hon gjorde. Det gör ont i henne att läsa allt som skrivs om henne men samtidigt tänker hon aldrig acceptera att bli mobbad på internet. ska%cc%88rmavbild-2016-11-29-kl-22-30-36 ska%cc%88rmavbild-2016-11-24-kl-20-40-12
#1 - Ks

Visst hennes prank va grovt men så här Mycket hat förtjänar hon inte som hon fick. Och då är jag inte direkt ett fan utav henne.

Svar: Håller med dig helt klart
An

#2 - Anonym

Skriv om att Lucas bark går runt o skryter om att han brukar röka på med kammi

Svar: Det är ju inte direkt nytt att kammi knarkar
Emma

#3 - Anonym

Ingen förtjänar att bli mobbad så är det bara punkt slut. även om det var "fel" hon har ju pratat med Filip och han har till och med gett tillåtelse att lägga ut klippet vilket jag ändå tyckte var viktigt och rätt att göra!

#4 - Anonym

Vet nån vad bente sa om Lisa???

#5 - Anonymyoutuber

Varför skriver den här bloggen inte om kammi, Anja eller bente för? Räcker det bara att säga att man inte vill va med eller?

Svar: ja, dom har skrivit ett privat mejl till hon som äger bloggen om att de inte vill att det skall skrivas om dom. Men då tycker jag det är konstigt för Anja har kommenterat här på bloggen..
Anonym

#6 - Felicia

Tips: Raeds förolämpande mystory syftar antagligen på Tova

Svar: Tänkte också på det. Han brukar lägga ut texter som uppenbarligen syftar på Tova. Stackars Raed alltså.. :'( Kan inte vara lätt att vara narcissist! Usch blir så arg. Som om han var offret, haha största skämtet. Han brydde sig inte ett skit om Tova. När de hade gjort slut var han ju precis som vanligt och var ute och festade hela tiden, tränade och visade upp sitt vita leende för att sedan ibland flika in med pikar mot Tova så man ska tro att Tova var förövaren. Pinsamt!
Anonym

#7 - Anonym

Vad sa Bente om Lisa på snap????

Svar: ASSÅ FÖRLÅT FÖR CAPS NU MEN BLIR SÅ JÄVLA LACK PÅ BENTE. HON ÄR EN JÄVLA FKN MOBBARE OCH ÄR SÅ JÄVLA FUCKING ARG PÅ HENNE. FATTAR VERKLIGEN INTE HUR FOLK KAN FKN GILLA HENNE
Yo

#8 - Anonym

Varför har du inga negrer med i headern? rasist!

Svar: Om någon här är rasist är det ju du.
Anonym

#9 - D

Någon som är sugen på att starta upp en blogg, med fler inlägg? Bra uppdatering osv?

Svar: gör det själv vafan
mynameispeeewwwdiiieeppiiee

#10 - Linnea

Tycker Linn gjorde fel som publicerade videon fast hon hade tillåtelse av Filip. Hon framstår som känsokall och att hon skulle få skit för videon var inte oväntat. Gillar inte Linn så värst mycket med hon förtjänade inte hatet hon fick.

#11 - Felicia

Visst ingen förtjänar att mobbas. Men innerst inne visste hon nog exakt vilka reaktioner hon skulle få. Om hon inte vill ta skit eller ta en risk, så gör för det första inte en sådan video. För de andra lägg inte heller ut den i så fall, eller ta bort den. Visst ingen förtjänar att bli mobbad på något sätt. Men kritik är inte mobbning, och de som skriver något elakt gör ju såklart fel. Men kritik däremot måste man ta ibland.

#12 - Anonym

Haha bröderna berg beskriver sin bror Jockiboi. lilla jocke ponken..han som är 1.20 lång tarmsmal och liknar Skurt hahaha..med kepsen på sne... googlade upp Skurt...å de var ganska likt..haha...vilken humor dessa bjässar har...hahaha...

#13 - M

Någon som vet om Lucas och Kammi är vänner igen?

Svar: ja det är dom
Anonym

#14 - Anonym

Lisas historier i senaste videon var ju verkligen spännande :') Busigt att dricka festis i smyg!

Svar: Tycker hennes historier va ganska gulliga ändå
yoyo

#15 - DUBBELMORALEN LISA

Misslisibell gör ett samarbete med reve och tar imot en produkt från ett djurtestat märke samt är produkten gjord i skinn. Vilken jävla dubbelmoral? Hon är ju imot päls, djurtestning och läder osv. Men såklart inte när de gäller pengar till henne ...

Svar: Hon tappar prenumeranter hela tiden nu
Fy

#16 - Anonym

BENTE klagade på sin Snapchat att folk inte längre kollar på hennes Youtube videos och hon undrar varför? JADU Bente de är väll inte så svårt lista ut VARFÖR när man är både Homofob rasistisk och Mobbare. Bente börjar bli oroad när inte så många kollar på hennes nya videos och slutar folk kolla på hennes videos känner hon att hon kan lägga ner Youtube. MEN tänk om DOM SOM TRÖTTNAT på bentes beteende började sluta Följa henne också då skulle de va katastrof för Bente för YT är ju det hon lever på . Hon har inte insett än att man inte kan vara ett svin på socialamedier och samtidigt leva på YT för ens beteende får konsekvenser

Svar: När var och hur har Bente uttryckt sig homofobiskt?
Aldrig hört eller sett.
Mest nyfiken.
Anonym

#17 - Anonym

helt otroligt att hennes prank där hon lurar sitt ex att hon vill bli tillsammans igen ska få så mycket hat att hon tar en paus från internet medan thomas sekelius prank där han lurar sin mamma att han ska ta självmord inte får något hat alls?????? det linn gjorde var inte snällt men det thomas gjorde var tusen gånger värre. tycker så synd om thomas mamma.

#18 - PlEaSe.

Okej, Bente gör och säger saker fel, för att det finns folk som inte tål ett skämt- Men hon går verkligen för långt ibland. Själv är hon min favorityoutuber, för jag bryr mig inte ett skit hur hon är som person. Det är hennes videos som jag vill kolla på, för att själv tycker jag att hennes kanal är rolig.

#19 - AHS.

Snälla, sluta säga att Linn gick för långt. Jag pallar seriöst inte. Hon prankar sitt fucking ex med lyric prank? Wow, han kanske blev lite sårad, men han gav ju full tillåtelse till henne att lägga upp videon? Allt blev ju bra sen... + Har ni ens sett Thomas Sekelius lyric prank? Är ni helt cp, han fucking prankar sin mamma att han ska ta livet av sig och hon börjar gråta i telefonen. DET gick för ''långt'' jämfört med det här löjliga Linn-dramat. Tycker ni är så barnsliga (Ni som säger att Linn gick för långt, för det gjorde hon inte)

Svar: Skillnaden kan jag tycka är att Thomas knappast visste att hans mamma skulle reagera så, medan Linn med största sannolikhet visste att Filip fortfarande har känslor för henne. Plus att hon agerar sjukt känslokallt om det till skillnad från Thomas.

Also; ge fan i att använda cp som skällsord. Det är inte okej.
Anonym

#20 - Ewwe

Jocke håller på att slänga ut Alex från deras närverk, de är tydligen ovänner.

Svar: det skulle kunna stämma då de inte heller följer varandra på instagram längre heller
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com