#1 - Anonym

hahha ändå skiter hon i att hon filmar folk hela tiden som inte vill, det sa hon ju förr att hon ger blanka fan i

Svar: Haha så sant, sån dubbelmoral hela tiden! Alla personer hon filmer i sina vloggar, hur många av dem vill finnas med på youtube?
Anonym

#2 - Anonym

Så det är helt okej för henne att narra folk som sitter och sover på flygplan (tänker när hon åkte till malta eller var det nu var i somras) och dessutom filma när hon gör det och sen lägga upp det på sin youtubekanal inför flera hundratusen men när någon smygfotar henne (som säkert t.om gör det för att den beundrar henne och inte för att narra och förödmjuka) är det världens undergång?
Alla jävla splay-youtubers lider av ett sånt äckligt högmod. Inte ett dugg synd om denna brud. Dubbelmoralens drottning skulle jag säga.

#3 - Anonym

Shit vilken jävla dubbelmoral

#4 - Anonym

Bara jag som tänkt på att Amanda Lundgren (youtuber) är lik NikkieTutorials?

Svar: Hade inte tänkt på det innan men oj, ja lite grann jag håller med!
J

#5 - Anonym :3

Så hon vloggar och letar reda på varenda liten människa som syns och frågar om de vill vara med i vloggen? Självklart varje hund, katt, bil, cykel och så som syns också! :)

Svar: Nej, såklart hon inte kan gå runt och fråga varenda människa hon råkar vlogga en sekund av. I den här vloggen (https://www.youtube.com/watch?v=88ZVd5olQh8) filmar Felicia dock en kille som sover på deras flyg, hon väljer att medvetet filma personen och skratta åt honom. Så basically smygfilmar hon en person som kanske inte vill bli filmad, och lägger upp det på nätet. Hon gör EXAKT samma sak som hon kritiserar andra för att göra. Och vilka budskap sänder det till hennes unga följare? Felicia får smygfilma någon och lägga upp klippet på nätet, men andra får inte fota henne. DUBBELMORAL så det skriker om det. Och nej, det spelar ingen roll om man är en offentlig person eller inte; man borde aldrig publicera videos eller bilder på en person som inte givit sitt tillstånd. Hon får alltså kritik för att hon själv gör precis sådant som hon själv inte vill bli utsatt för, därför känner många ingen vidare sympati för henne.
Anonym

#6 - Angelika

Kommentar borttagen

Svar: Sant haha
ebba

#7 - Anonym

Angelika sluta skriva såna kommentarer det är jätte elakt ditt beteende är vidrigt och du slutar att skriva såna saker nu!!

#8 - Julia

Hahaha, och detta ska komma från Felicia?

#9 - Sabina

Fejk vad fan är oddsen att någon åker till exakt samma ställe som henne och fotar henne? Så många fans har hon inte, hon har väl typ 100 000 prenumeranter, hade det varit någon kändare hade jag köpt det.

Svar: Det är väl inte så osannolikt, hon har 224 000 prenumeranter och troligtvis har hon beställt resan på ex ving eller apollo precis som andra svenska familjer.
Ebba

#10 - Usch

Skämtar hon?😂 Hon ör ett skämt.


Btw Therese ör ute med Jens Norell ovh npgra andra yters . Sen nör klara hon av att gå ut?

Btw Jens har provlem med alkohol han dricker fan varje dag.
Han är så billig

Svar: Hon heter inte Jens.
Anonym

#11 - Anonym

Är det bara jag som undrar vart alla dessa smygfoton tar vägen? jag har inte sett ett enda foto publiceras på internet. Medans youtubers publicerar videor där massa människor kommer med dagligen

Svar: Det är bullshit. Bara PR för henne och hon får sig själv att låta mer känd än vad hon är.
Anonym

#12 - Jävla less nu

Förstår inte hur det kan vara lagligt att filma ute på stan eller på ett flyg till exempel. Det finns så himla mycket människor som inte vill vara med och det finns så himla många med skyddad identitet, som inte vill att fel folk ska veta vart dom är.

Sedan när barn smygfotar dom på stan så säger youtubers "jag har ett privatliv!" MEN DET HAR VÄLL ALLA SOM DU RÅKAR FÅ MED I VLOGGEN OCKSÅ?! Vill inte att folk ska råka ut för dåliga saker på grund av sånt här bullshit.

Svar: Skillnaden är väl om en vloggar youtuber råkar få med okända människor på stan i bakgrunden, och på att folk aktivt tar smygbilder på en specifik person. Det är rätt stor skillnad.
Anonym

#13 - Anonym

Var det inte Felicia som satt och skrattade och smygfilmade en random person på ett flygplan för ett tag sedan? Dubbelmoral

Svar: Men när man själv fotar andra är det ju faktiskt okej!!!11!!!!1!!!
L

#14 - Heskudualltbravilaveta

Hahahh ja vem skulle int vilja fota den där drömkroppen? 😂😂😷😷😷

Svar: ha, bra att ja veit vem do e, special snowflake
I

#15 - usch

Ska hon säga som fotar och filmar :))

#16 - A

Tänk när hon vloggar då kmr massa människor me o visas för tvåhundratusen människor even fast dom kanske inte vill. Samma sak? -ja

#17 - Anonym

Alltså.. bens video om att man ska börja "låtsashata" för att få bort hatet på nätet. Alltså NEJ NEJ NEJ. Fan vilket misstag av honom att publicera det där klippet, det kommer bidra till så mycket mer hat.

#18 - Anonym

Bara väntar på vad Felicia ska försvara sig med på Twitter hahah. Hon kommer aldrig erkänna att hon har fel, utan lär hitta på nåt att det inte aaaalls är samma sak att smygfota henne på hennes semester som att när hon smygfilmar och narrar en kille på flyget.
Tappat all respekt för alla splayyoutubers, den saken är säker.

Svar: Ja tacka vet jag United screen youtubers.. alla vettiga har flyttat över dit!
Linda

#19 - Anonym

Skulle väl vela påstå att det är skillnad på att någon kommer med i en vlogg och att någon medvetet fotar en person. Förstår att det är jobbigt att bli smygfotad för man måste ju känna sig iakttagen hela tiden och det tycker jag inte att man ska behöva göra så förstår Felicia och alla andra som säger ifrån. Tycker dock att folk som syns med i vloggar eller videos in general borde censureras om deras ansikte syns tydligt och man inte frågat om de vill vara med.

Svar: jag tänker ner på när hon filmade en man på planet t malta som sov och hånade honom?
Anonym

#20 - Anonym

gillar verkligen ingen av splay-youtubers de är sååå överskattade, pojkendrömmer, daniel h, manfred, felicia. De tror att de är bäst och att alla ska titta på dem. De har ju aldrig fel, men när följarna gör fel DÅ JÄVLAR!!!!! herregud väx upp felicia, dubbelmoral är vad du är.

#21 - A

Alla splayyoutubers är överskattade, de tror att de är kändast i världen och vill att alla ska titta på dem.

- Manfred är clickbait.
- Felicia är överkänslig samt dubbelmoral,
- Daniel h, pojkendrommer är bara överskattade.

De gör minsann aldrig fel men när en följare eller någon utanför deras "gäng" gör fel DÅ JÄVLAR är man respektlös och de hotar med att sluta med youtube.

Felicia det var DU och mikael som hånade en random kille på ett flygplan? Vart fan är logiken? Är det bara du som får vara privat felicia? Var tacksam för dina följare och tänk efter innan du anklagar andra. DUBBELMORAL förhelvete

Är så trött på splay. De förtjänar inte så många följare om de ska klaga hela tiden. Är det bara jag som tycker detta?

Svar: Håller med, många av dom som jag har träffat i splay har även varit väldigt dryga när jag träffa dom
Anonym

#22 - Grete

Dubbelmoral asfuck. Splay och hela den grejen är överskattat.

#23 - Anonym

Oj va gjorde hon när hon satt på flyget till malta då?