Tova svarar på anklagelserna om hennes pojkvän

Tovas pojkvän har fått mycket kritik och flera av er har varit skeptiska till om han verkligen gillar Tova för vem hon är eller om han endast är ute efter kändisskapet. Nu har Tova gett svar på tal på snapchat och skriver att hon vet att han älskar henne och att ingen har tidigare fått henne att känna sig älskad. Hon tycker att det är fel att massa rykten sprids om honom på grund av att han kanske en gång i tiden var en fuckboy men att han förändrats. Hon tycker att personer som säger att han utnyttjar hennes kändisskap trycker ner henne då man indirekt säger att det inte går att älska henne utan hennes status. t1t2t3t48.jpg
#1 - Anonym

Hahahah är nästan ledsen, men tror han är skit.
Puss

#2 - Anonym

Klart det kommer finnas människor som älskar henne för hennes personlighet hellre än status, men hemskt nog finns det riktigt fula fiskar som vet precis vad dom ska säga för att komma åt henne för att sedan utnyttja henne. Och det kan vara svårt att se igenom när man träffar en snygg kille som säger dom "perfekta" sakerna till en.
Men, hoppas för bådas skull att det går bra för dom

#3 - ...

Det märks att hon är ung. Typiskt tonårskärlek "jag kommer aldrig få det här med någon annan", jag var likadan. Hoppas det inte slutar allt för illa.

#4 - F.K

Once A fuckboy always A fuckboy, Tkr riktigt synd om Tova som kmr bli jävligt förkrossad

Svar: Preach!!
Anonym

#5 - I

"Bara för att han kanske var en fuckboy en gång i tiden"??? Vad är han, typ 15? Var han en fuckboy vid 13 eller?

Han verkar vara sjukt likes- och followerskåt, precis som hennes ex, och risken är stor att han sårar henne fruktansvärt mycket. Och det har ingenting med att hon inte går att älska att göra. Dessutom var den där spiral-grejen han la ut på instagram sjukt vidrig.

Svar: Gud ja. Men hon kommer upptäcka det i sinom tid, tro mig.
Och håller med angående bilderna han la ut på instagram, vem i helvete gör så? Och Tova bara tar det som att det inte är nåt speciellt. Stackars flicka. Känner igen det såå väl när jag var 17. Man är naiv när man är sådär ung och kär.
Anonym

#6 - Anonym

+SVENSKAYOUTUBERS.SE PEOVA ATT FÖRLJUSA RÖSTEN NÄR THERESE INTERVJUAR SITT CRUSH, OM MAN FÖRLJUSER RÖSTEN KAN MAN HÖRA DEN RIKTIGA OM DET ÄR ANDERS DU MÅSTE GÖRA ETT INLÄGG OM DETTTA! DU KAN GÖRA DET PÅ IMOVIE ALYSÅ FÖRLJUSA RÖSTEN!

Svar: Varför kan folk inte bara släppa vem det är som intervjuade Therese? Det är hennes liv och ingen har med saken och göra!
VeronicaTerese

#7 - tildeo03

Varför uppdaterar du Inte lika ofta längre? Din sida är jättebra:)

Svar: Tack! Uppdaterar när det finns något att skriva om :)
svenskayoutubers

#8 - Anonym

Kollade på hans första youtube video. Fick äckliga känslor direkt, han kommer såra Tova så otroligt mycket.

#9 - Anonym

Kommentar borttagen

Svar: Tycker bara detta är bra, för man skriver faktiskt inte så det är allvarligt. (Samma person)
Anonym

#10 - Tess

Killen är värsta fuckboyn. Tro mig, jag vet!

#11 - Jag orkarninte

Tovas crush är 24 år. Född 1992.

Frågan är vad en snubbe som är 24 gör med en 15-16åring.....

Svar: Han är 97a alltså fyller 19 i år
Anonym

#12 - Isabella

Elakt att ens spekulera i deras förhållande. Om han nu legat runt tidigare hindrar det inte honom ifrån att ha ett seriöst förhållande. Hoppas att ni som säger "once a fuckboy, always a fuckboy" aldrig skaffar er en kille som haft ett antal sexpartner innan, för då säger ni emot er själva.

Svar: Ganska stor skillnad på att vara en så kallad "fuckboy" och att ha haft "ett antal sexpartner" innan. Att vara en fuckboy är snarare en typ av personlighet än att ligga med många. Så din diss går inte riktigt hela vägen hem.
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com