Är Therese crush Anders?

Therese har lagt upp en video där hennes crush intervjuar henne med en förvrängd röst. Det pågår mycket spekulationer om vem han kan vara och dom flesta tror att det är Anders. Eftersom i videon syns en liten del av killens tatuering på högra armen som liknar Anders tatuering. Dessutom tycker många att det är konstigt att hon redigerat rösten om det inte är så att tittarna skulle känna igen rösten. Det som talar emot är att killen har skägg vilket Anders inte hade, men det möjligt att han nu odlat skägg. Hon har tidigare berättat att hennes crush inte är kär i henne men på periscope har hon nu berättat att han sagt till henne att han håller på att bli kär. Tror ni att hennes crush är Anders? hhSkärmavbild 2016-05-23 kl. 16.31.53Skärmavbild 2016-05-23 kl. 16.32.02Skärmavbild 2016-05-23 kl. 16.32.43Skärmavbild 2016-05-23 kl. 16.50.59
#1 - Emma

Om det nu är Anders är det väldigt tråkigt, liksom att han tror att han efter 1 år tror att han kan bli tillsammans med henne när det passar honom. Usch.

Svar: Om det nu är Anders så måste du sätta dig in i hans situation. Som Therese har berättat så var hon fruktansvärt svartsjuk och ska jag vara ärlig tror jag hon var väldigt svår att leva med då hon var så begränsad i sitt liv. När dom gjorde slut så var Therese tvungen att stå på sina egna två ben, handla själv, gå på möten själv, helt enkelt bli en egen individ vilket hon inte var tidigare. Anders gav henne en spark i baken, precis vad hon behövde. Så oavsett om det är Anders eller inte så har händelsen i sig fått Therese att växa som person.
Anonym

#2 - ...

Men Anders har haft skägg innan Therese började med Youtube. Om ni kolla igenom gamla bilder och kollar hans Instagram profilbild så ser ni att det kan vara Anders

#3 - VeronicaTerese

Det är ju kul om dom har hitta tillbaka till varandra för det är ju bara fantastisk. Och skulle det vara någon annan så är det roligt också! Kärlek är fantastisk! :)

#4 - Jenny

Alltså jag har fattat hela tiden att det är Anders. Jag har följt Therese sedan hennes första video och har sett samtliga.

För de första så dumpade han henne.
Sedan pratade hon mycket om Anders, hur jobbigt det var vice versa.
Sedan flyttade hon in i sin nya lägenhet och efter några månader så avslöjade hon att hon börjat dejta en ny "kille". Dock i samband med detta så berättade hon i en video att hon önskade sig Anders i julklapp. (Funny huh?)
Sedan så börjar Therese berätta om killen och killarna som hon sade sig dejta. I en "follow me around"-video så var hon på dejt med en kille. Dvs Anders. Var väldigt tydligt.
Efter ett tag så berättade hon att killen inte var kär i henne längre, och att hon mådde dåligt. Men hon fortsatte och fortsatte att träffa denna kille, som hon minsann hävdar är ny. Men det är såklart fortfarande Anders.
Det är också Anders i denna video, för det är bara Anders hon träffat hela tiden.

Vi får hoppas att Anders enbart har goda syften i skallen. Då det var han som dumpade henne tidigare. Inte att det är någon idiot som nu börjat sig intressera sig mer för Therese, då hon har fått en betydligt större medial roll, en större inkomst och gått ned i vikt.
Jag hoppas på Thereses bästa, och jag önskar att om hon gifter sig så skriver hon ett "äktenskapsförord".

Hursomhaver, så är detta beteende känt hos killar. Man blir dissad och sårad, men efter en tid så kommer de alltid tillbaka. Alltid. Det som är viktigt är att känna sig stark i sig själv och säga "Nej, du hade din chans. Men du tog den inte". Vilket jag alltid gjort. Det lönar sig också! Ingen kille/tjej skall få kunna behandla dig hursomhelst. Så ta lärdom av det barn.


/ Kvinna 25+

Svar: Fast hennes tittare har ju kommit fram till henne under tiden hon varit ute med killen på dejter eller så.. och då har hon ju berättat vad killen heter och så. Det vill säga, det kan inte vara Anders då
Mariaaaa

#5 - Anonym

vet någon vad anders heter på instagram?

Svar: Kommentar borttagen
Sarah

#6 - L

Kan mycket möjligt vara Anders, har haft det på känn ända sen hon började dejta igen. Hoppas dock att hon träffar någon ny, tycker helt ärligt att hon skulle kunna byta upp sig rejält, hon förtjänar bättre.

#7 - Anonym

Tror inte att det är anders.. Att folk tror de pga den där lilla tatueringen man får se?? Haha. jag har en sleeve på min högerarm, det är jag som intervjuar henne... Fan, det kom ut.

Svar: Sen kan de ju också va så att hon förvränger rösten så att ingen ska "känna" igen den, ifall någon av hennes följare känner denna människa.
Har fan ingen aning, hahah
Anonym

#8 - Anonym

vet nu att det är anders, har pratat med en som träffade therese på stan för ett litet tag sen och frågade henne vem hon dejtade och hon svarade anders! nu får vi bara vänta på att hon berättar det för alla..

Svar: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAVAHAVAHAHAHA MEN ELLERHUR OCH DET SKA MAN TRO PÅ? Herregud! Sluta vara så fucking nyfikna på Therese liv? För helvete hon är också en VANLIG människa med privatliv, låt henne vara och sluta lägg er i för helvete.
Julia

#9 - Anonym

Hoppas dock att de är Anders!
Älskar dom tillsammans och tycker han va asskön!

#10 - Anonym

Tror verkligen inte det är Anders! Hon berättade ju till och med om att hon försökt hacka hans Facebook när någon hade spridit ett rykte om att han hade ny flickvän! Makes no sence, hon förvrängde ju antagligen för att det är lätt att det kommer ut vem det är, och det hade antagligen skett snabbt. Hon säger även att hon inte vill visa sina närmaste längre pga samtal och besök från fans.

Svar: Har också svårt att förställa mig att det skulle vara Anders då hon i början av April berättade i en periscope att hon inte visste om han hade skaffat en ny flickvän.
svenskayoutubers

#11 - Anonym

Tips: Felicia Bergström berättar i en ny video om att hon vill sluta youtube

#12 - Anonym

Tips; gSm (goSupermodel) var en forumsida för tonåringar som las ner idag. Igår var sidan väldigt aktiv, då alla hade en avslutningsfest. En av modellerna har en YouTubekanal som jag inte kommer nämna vid namn, men den är något-sånär populär och är med i SPLAY. En tråd skapades av en annan modell som inte har YouTube och ville snacka om vad vi tyckte om svenska YouTubers. Modellen men en YouTubekanal berättade att hen inte ville uttrycka sig mycket om vad hen tyckte då hen arbetar med YT, men hen sa att Lovisa Kawaii INTE lämnades ensam under SplayDay utan bara klippte sin video så att det skulle se ut så.

#13 - Linda

Tror det är Anders, låter som det 1.56 min in i videon

#14 - mimmi94

varför tror alla att det är Anders när hon själv säger i en video att allt händer av en anledning och att anders gjorde slut med henne var bra även fast hon inte såg det så då? hon menar att hon har vuxit som människa sen han gjorde slut med henne.

Svar: Allt är ju ett spel från hennes sida... läs mellan raderna. Hon vill inte att tittarna ska misstänka att det är Anders. Det har varit honom hela tiden.
Anonym

#15 - Anonym

Hej

#16 - Elina

I Thereses vlogg "jag snattade" är hon på dejt med killen och när de ligger i soffan så håller han om henne med vänster arm som är otatuerad. I intervju-videon Ser man att han är tatuerad på högerarmen..
Vilken slump att Anders är tatuerad på höger arm och inte på vänster... Precis som killen!

#17 - Anonym

Inte för att detta hör till ämnet, men Jockiboi, eller Jocke har ju sagt att han hatar dokuspåpor och sånt. Nu ska Saga Scott vara brudtärna på Jonnas och Jockes bröllop, desutom finns det bilder på när Jonna och Saga är med varandra. Ännumer dubbelmoral från Jockiboi!

Svar: HAHAHHAHAHAHAHAHAHA vad har dokusåpor med saga och göra? Han har ju själv varit med i kungarna av Tylösand.. Sen är Jonna och saga bra vänner så det är inte alls dubbelmoral från jockes sida? Han må hata dokusåpor men saga är ingen dokusåpa? Hon är en fucking människa.. Snälla..
I

#18 - Julia

Låt Therese privatliv vara istället? Spelar det någon roll vem killen är? Nej det gör det inte. Men eftersom en del av hennes följare verkar vara så jävla nyfikna (ni.. Och alla andra) så kan ni ju såklart inte låta bli o lägga er i och spekulera om vem killen är? Herregud låt de bara va istället!

#19 - Elin

Ännu ett tips på att Anders är kille , läs beskrivningen: https://youtu.be/ygM5KWo00LQ

Svar: Oooooomg!
Anonym

#20 - Anonym

Jag såg Therese och Anders på en promenad hållandes varandras händer för någon vecka sen! Är därför övertygad om att det är Anders som intervjuar Therese! Och det ska bli kul att kunna äga ut alla som tror det motsatta när det kommer fram!

#21 - Anonym

Jag har med hjälp av en väns mobil filmar videon på min mobil , redigerat videon på iMovie med en liten ljusare röst så att man kan höra killens riktiga röst eftersom att på videon är rösten mörk och när jag satt på ljusare röst ( så att han lät normal) då lät han exakt som Anders

Svar: men han har väll inte skägg?
senasteomsvenskayoutubers

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com