Tova vet om att hennes pojkvän strippade på en tjej

Jag skrev tidigare ett inlägg om att Raed stippat på en tjej när han var tillsammans med Tova. Raed skriver bland kommentarerna att det är falsk information då det inte har någonting att göra med hennes mående idag. I inlägget skrev jag "men om det har någonting med bilderna vet vi inte" så att jag spridit någon falsk information stämmer inte. Nu har dessutom Tovas kompis Jessica skrivit att bilderna är äkta och att det hände i maj när dom var tillsammans. Hon bekräftar också att både hon och Tova har vetat om detta. Skärmavbild 2016-07-31 kl. 16.04.05.png uuuuu1Skärmavbild 2016-07-31 kl. 16.17.54
#1 - H

FYFAAAN säger jag bara för den där Raed. Utnyttjar en tjej med status för att själv få lite uppmärksamhet. Hela han är bullshit. Hoppas han förlorar sina följare och inser att han gjort fel. Man utnyttjar inte någon människa för att man själv ska "må bra". Hoppas verkligen inte att han gör detta mot någon annan heller. Ett svin är han.

Vet någon om dem är tillsammans än eller har de gjort slut?

Svar: De verkar ännu vara tillsammans, Tova förnekar det på instagram men på snapchat är det en annan visa, de är dessutom fortfarande "tillsammans" på FB.
Anonym

#2 - S

Usch...visste det från hela början men som sagt är kärleken blind och det är jättesynd om Tova!! Stay strong Tova <3

#3 - Anonym

Hoppas verkligen inte att dom är tillsammans längre. Tova förtjänar en sån mycket bättre kille :(

#4 - Anonym

Tova <3

#5 - Mia S.

"jag får skylla mig själv då jag är offentlig"..? Låter precis som om han VILL att skvallerbloggar ska skriva om honom..?

#6 - snorre

Öh.. vilken bra kompis den där Jessi är då...not

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com