Pojkendrömmer ifrågasätter ett uttalande från Tovas pojkvän

För ett tag sedan skaffade Tovas pojkvän Raed sig en youtubekanal och den har redan 65 tusen prenumeranter. Igår la han upp en video där han gav 7 tips på hur man får sin drömtjej. Mikael (pojkendrömmer) reagerade på att Raed i videon sa att man som kille ska försöka visa respekt. På twitter skriver Mikeal att han är äcklad och att han var tvungen att lämna en kommentar. I kommentaren skriver han att det är en självklarhet att visa respekt till sin partner. Skärmavbild 2016-07-18 kl. 01.25.40 Skärmavbild 2016-07-18 kl. 01.23.37Skärmavbild 2016-07-18 kl. 01.18.28
#1 - Anonym

Ehh ja man ska väll försöka visa respekt? Ba för den där Mikael inte lyckats me kärleken fuck off. Han kunnde åtminstone formulerat sig bättre och vara lite trevligare

Svar: Fast om du är tillsammans med någon så SKA man visa respekt för den andra personen i fråga. Om man FÖRSÖKER visa respekt till sin partner så ska man inte vara tillsammans med någon så i alla fall jag tycker att Pojkendrömmer har rätt att skriva på det sättet. Sen att du menar på att han ska skriva trevligare men att du gör exakt samma grej när du skriver "Ba för den där Mikael inte lyckats me kärleken fuck off." är ju en annan femma ^^
Nadja

#2 - Julia

Raed menade säkert inte bokstavligen när han sa "försök att visa respekt".
Fan att youtubers måste lacka på alla bara för att skapa drama.

Svar: Ja precis, de söker liksom fel hos andra. Så jävla störigt. Tycker att vissa YouTubers är FETT känsliga....
V

#3 - Anonym

GO MIKAEL!!! så jävla rätt kommentar. Man ska visa ALLA respekt, det ska komma naturligt, man ska inte behöva försöka göra det mot vissa specifika personer. Måste man anstränga sig för att respektera en partner ska man inte ha någon.

Ännu ett bevis på att han är en tvättäkta fuckboy. Tova kommer bli sårad snart.

#4 - L

Verkar ha raderats nu, kunde ej hitta den iaf. Tycker den där Raed verkar så jävla shady.

#5 - Anonym

I sin senaste video klagar Moa Murderess på bristen av veganskt utbud på Jocke och Jonnas bröllop. Känner väl lite själv att man får äta det som bjuds och vara glad eller avstå och vara tyst.

Svar: Jag förstår fullkomligt att alla har blivit uppväxta och uppfostrade olika och tycker verkligen inte illa om folk som inte är veganer(obviously då jag inte ens är det själv). Jag själv har aldrig fått skit för att jaG äter kött och mejeriprodukter så kan inte relatera på den fronten. Tvärtom så har veganer i min närhet fått skit, min vän våga inte säga att hon hade blivit vegan till många av mina klasskamrater, då hon var rädd att de skulle tycka hon va konstig osv. i denna tråden tycker jag det mestadels varit påhopp på veganer och jag reagerade inte på att du åt kött, verkligen inte, nästan alla är uppväxta med att äta det så det är naturligt för de flesta. Tycker bara det var konstiga jämförelser och påhopp du gjorde på veganer. Många veganer är extrema, ja, men inte alla, långt ifrån. De kämpar för en god sak och folk Kallar de hjärntvättade. Jag fattar att alla inte känner lika mycket empati för djuren Och alla kan inte kämpa för samma sak. Jag hoppas du inte avstår från att va vegan bara för att vissa av dom inte beter sig. Nu utgår jag också :)
Anonym

#6 - Raed Murad

Hej det är Raed Murad här. Såg att denna pojken blev lite extra sårad. Som sagt vad jag menade var att " utöver den respekt man visar till alla andra, så SKA man försöka visa lite mer respekt till sin tjej för att få henne känna sig speciell. (DETTA ÄR LA alla överens om) Tex ( dra ut stolen när hon ska sitta ner och lixom visa att man uppskattar henne extra mycket utöver allt annat (...) Så klart man ska visa respekt hela tiden och inte "försöka visa respekt". Känns jätte dumt att jag ens svarar men tyckte det var verkligen synd att han tog upp det på de sättet och blev så sårad beklagar verkligen sorgen, sorry.

Svar: Svar till Fatta:
Skillnaden är ju dock rätt solklar? När man är vegan räddar man djur från att dödas och plågas. Man tycker inte det är rätt att döda djur för att man själv ska få mat i magen. Det finns inget etniskt med att bara äta pizza, då är man bara jävligt kräsen :)
T20

#7 - Anonym

Hur gammal är raed?

Svar: Han tog studenten i år, 19 är man väl då?
Anonym

#8 - anonym

men herregud han överdriver