Jockiboi och Jonna ljuger om att dom försökt skaffa barn i 2 år

I videon som Jockiboi och Jonna gjorde angående att dom kanske inte kan få barn berättar dom att dom inte kunnat få barn i 1,5 år. När Jockiboi senare blev intervjuad av Nemo i ett podcast-avsnitt berättar han att dom försökt få barn i 2 år. Tittar man back på Jockibois ASK ser man att han för 8 månader sedan inte ville ha barn men skulle tänka sig att skaffa barn om 2-3 år. Jockiboi ljuger alltså att han försökt få barn i 1,5-2 års tid när han för 8 månader inte alls tänkte tanken att skaffa barn. Skärmavbild 2016-07-31 kl. 00.14.37Skärmavbild 2016-07-31 kl. 00.35.10
#1 - Maria

Försöker man få barn men inte kan så kanske man ljuger för att slippa frågorna från alla håll och kanter. Då är det lättare att säga "ja men inte just nu".

Svar: Eller så gör man som Jonna ett prank att hon är gravid när dom försökt skaffa barn i 1,5 år ;)
:

#2 - Anonym

varför blir man inte förvånad?????? hmmm

#3 - Gb

Kanske säger så pga att dom försökt i över 1 år och då kanke känner att dom inte ska säga något förens dom lyckas för att inte få frågan, för vad hade hänt om dom sa "jaa vi försöker faktist"

Svar: Vad skulle ha hänt? Älskar att de finns förklaringar för allt
Anonym

#4 - Annaw

Han kan ju bara vart så less på att det inte gick, så han bara putta undan all glädje. Jocke har gjort det flera gånger. Snälla tänk igenom artikelns innehåll innan du postar

#5 - Anonym

Men största anledningen till att det bara är fejk är ju att dom har gjort en prank-video om att Jonna är gravid och Jocke blir ju inte glad! Ta upp det istället! Det är ju bevis på att antingen är deras prank fejks (uppenbart att det är det) eller så ljuger dom att dom så gärna vill ha barn och har försökt länge!

Svar: Fast "inte blir glad" han prankade ju tillbaka med att han var steril? Skulle han låta glad då eller? Skumt
Anonym

#6 - Anonym

har något hänt mellan tova o raed? kolla hennes snap

Svar: Misstänkte det också, gick in på bådas facebook men verkar stå att förhållandet fortfarande är kvar där. Handlar väl säkert om ett gräl isåfall.
Anonym

#7 - Alva Hedberg (som tillochmed vågar säga vem jag är)

Får man fråga dig hur du finner glädje i att bara skriva massa ren skit på internet.
För det första så rotar du i andras privatliv vilket är så jävla respektlöst.
Sen så skriver du en jävla massa skit som du inte ens tagit reda på fakta om.

det här är rent slöseri av tid som du lägger på en rentutsakt respektlös och elak skvallerblogg,så jag tycker att för allas bästa inaktiverar du bloggen,som bara skapar massa problem.

Svar: Oj vad modig du är som vågar säga vem du är..... Not!
Anonym

#8 - Ella

Skriv istället att Jonna gjorde ett prank på Jocke där hon skulle låtsas vara gravid och hon liksom antog att han skulle ta det fel då hon både spela nervös och ledsen, sen kan det va så att pranket va fejk men å andra sidan är det bara en exposer på att Jonna och jockes prank är faktiskt fejk. Sen att ni fortfarande köper allt jockiboi säger e sjukt då gång på gång har det han sagt vistats varit för uppmärksamhet eller nått annat vrickat. Sry men kan inte se det äkta i Jocke, känns bara fejk, allt han gör känns fejk.

Svar: Hela det pranket är kopierat från denna video https://m.youtube.com/watch?v=ev5vx6Zb95I
Q

#9 - Jalla då

Jockes fans är så jävla blåögda och naiva att det är sjukt! Men vad ska man förvänta sig av 11 åringar? Manipulerade ungar...

Svar: Oj va mycket bättre du är som sprider näthat.... :3
Ingen nyhet att byggare bob är bög.

#10 - Tråkiga liv eller

Men vad i helvete är erat problem?
Kolla videon igen!
Jonna är skitnervös när hon ska berätta om sin graviditet för Jocke i videon, Jocke kommer in och Jonna berättar, Jocke prankar då henne om att han inte kan få barn, och hon frågar han varför han inte sagt något för! I samma veva så hade dom varit hos läkaren för att kolla så Jocke kunde få barn, samma
Med Jonna.
Så hela videon va ett plank, från Jonna om graviditeten, och från Jocke om att han inte kunde få barn!

Så sluta upp med erat jävla skitsnack och kolla videon istället!

Svar: Det där pranket e ju helt kopierat från en tjeckisk(?) youtuber. Herregud alltså.

https://m.youtube.com/watch?v=ev5vx6Zb95I
Anonym

#11 - Anonym

Ska Jocke och Jonna ha stora kanaler ska SANNINGEN FRAM! Deras unga följer förtjänar VETA VAD SOM ÄR PÅHITTAT FÖR TITTARSIFFROR. De behöver hjälp att öppna ögonen. DE VILL SÅ GÄRNA TRO HAN ÄR ÄRLIG. De skulle inte läggas ut sånna här inlägg på skvallerbloggar och flaschback, OM INTE PERSONEN IFRÅGA DÖLJER NÅGOT!

Kolla in hans följares nivå i kommentarsfältet. Kolla in hur de går samman med grundlös fakta på andra youtubers. Kolla in hur Jockes följare skriver på andras sidor. Expel: HORA; DÖ; TA IHJÄL DIG; FITTA; DIN MAMMA BORDE GJORT ABORT: DU FÖRTJÄNAR HAT OSV: . Och hatet han startar genom offerkofta videos från Jocke. Hans följare är så hjärntvättade, att de hatar se sanningen.

FINNS INGEN ANNAN YOUTUBER SOM HAR DET SÅHÄR STORMIGT!!!!!!!

#12 - Anonym

De skrev även för 9 månader sen på ask när någon frågade: Borde inte du och Jonna bli föräldrar snart? "Vi är fortfarande lite för unga för det faktiskt :) Jonna fyllde precis 21 liksom! Om 2-3 år är det dags typ.. :D :D

Svar: HAHAHA VAD SKÖN HAN ÄR. Att båda är lite för unga? Visst, i dagens samhälle kanske JONNA anses som ung, iom att hon är 22 nu. Men Jocke? Han ska ju snart fylla 31. Herregud vad leker han?
Anonym

#13 - Anonym

Det har fan hänt nått mellan Raed och Tova, dem umgås inte längre, Raed har kvar dejtingsappen, båda beter sig konstiga, Tova har varit ledsen senaste dagarna, på snap sjöng hon typ fuck u och sånt som "kanske" var menat till Raed. Hoppas dem gör slut så Tova inser vilken fuckboy han är.
Nu vill han lämna Tova när han blivit lite känd på YT och hans ursäkt är: Men jag var ju en tidig känd bloggare med 10 läsare, asså aaah, ännu ett tecken på att han ville ha henne för status..

Svar: Fy fan stackars Tova. Jag hade känslan direkt av att Raed bara var efter hennes status för att bli känd igen och man såg ju i hans vloggar att han inte hade samma kärlek i ögonen som Tova. Även så kommenterade han bara hennes booty i den första vloggen. Javisst han kan tycka att hennes booty ser bra ut, men det är inte normalt om en pojkvän kommenterar om den hela tiden.
M

#14 - Anonym

antagligen fick han många frågor om det,men vill hålla det privat,och därför erkännade han inte att de försökte skaffa barn

Svar: Ja tur det alltid finns förklaringar 😃👏🏽😘
Anonym

#15 - Säger endast sanningen

Exakt allt Jocke gör har han en baktanke med. När han posta ett inlägg om hur utbränd han var så var tanken att han skulle få röstningar på guldtuben då han har insett attTherese vinner gång på gång för att folk ser att Therese kämpar även hennes diagnoser och då tänkte Jocke att gör jag videos fast än jag har gått ut med att jag är utbränd kommer folk appricte att jag postar videos ändå. Guys öppna era ögon!! Vissa utnyttjar makten med att vara kända helt enkelt!!

#16 - Anonym

Men det vill få artiklar och efter det bli mer kända. Herregud, det har säkert inte ens varit hos läkaren och kollat om något är fel. De hittar bara på för att få mer publik och få mer röster till guldtuben för att "ÅÅH jocke och jonna har de SÅÅ svårt"

#17 - Linn

Men de sa ju i videon att de försökt undvika att svara på frågorna om barn eller att de när de fått frågorna försökt tramsa bort de. Antagligen försökte han väl dölja för han tyckte det var jobbigt. Varför skulle han ljuga om en sån sak? Skärp dig för i helvete och visa respekt.

Svar: Varför skulle Jonna pranka att hon var gravid om dom har försökt att bli gravida?

Pranket är så fejk
.....

#18 - Pettsson

http://hotgossips.improveme.se/?s=jockiboi Vad ska man tro?
Är det alltid falska tolkningar kring Jocke. Felvisande rubriker. Tolkningsfråga.

Svar: Ja enligt alla hans faaaaans som krigar för deras underbara idol 😃
Anonym

#19 - Anonym

SY skriv om att det kanske hänt något mellan Raed och Tova

#20 - Anonym

dom kanske ville inte berätta då!-.- måst du lägga dig i allt eller!

#21 - Anonym

På Tovas senaste snap så sa hon att hon trodde det var en mardröm men när hon vaknade så insåg hon att det var sant, vad kan det betyda?
Enligt mig tror jag att det kan betyda att Raed typ har gjort slut på sms. Och Tova blev jätte ledsen så hon trodde det var en mardröm men när hon vaknade var det sant?!
Blir fan lite orolig nu, 110% att det hänt något mellan dem..

Svar: Tror hon är gravid. Hon har klagar på ömma bröst, mensvärk och så har hon mått illa och spytt typiska tecken.
Anonym

#22 - anonym

Hahahaha, gud vad folk skall blanda in ålder på alla "fans", Therese 10 åringar "fans", Jockes 10 åringar "fans". Låt folk kolla på vad sjutton dem vill :p OBS, blev visst 10 år yngre och ett fan nu, pga att jag tycker Jockes pranks kan vara en aning underhållande, Hahaha.

#23 - Drönan på NetonNet Kostar inte 20.000 kr

https://www.netonnet.se/art/foto/dronare/dji-phantom-4/230305.11820/
Ljuger om allt, Varför? 15.599kr

Svar: Där dem köpte den kanske den kostade 20 000kr. känns som att det finns större saker att hata jockiboi för än att han råkade säga fel pris på en drönare :p men förstår din poäng.

Är inget jockiboi fan om någon skulle tro det, ogillar han lika mycket som alla :)
ehhhhhhhhh

#24 - Usch för splay

SNAKES

#25 - Josefine

Vad fan är erat jävla problem som ska hacka ner Jocke?!
Jag förstår för fan inte hur ni orkar leva med er själva.
Jocke och Jonna sa helt klart och tydligt i videon att nästan INGEN visste om att de försöker att skaffa barn. Så varför i hela helvetet skulle han skriva ut på en Ask sida att dom försöker skaffa barn?! Jag blir så
JÄVLA lack på er som ska hacka ner honom. FÖR NI ÄR FAN INTE BÄTTRE MÄNNISKOR. Och du som äger denna skvallerblogg borde fan ha en sån större koll på vad som sägs i videos!!!!!
Blir helt jävla galen på er som håller på.

Svar: Och varför i helvete skulle Jonna pranka Jocke om dom försökt få barn i 1,5?
Det tillhör inte det normala.
.....

#26 - Ida

Hur kan du dra slutsatsen att dem ljuger om att dem har försöker få baran i 2 år bara för att dem skriv på ask för 8 månader sedan att det inte vill ha baran?! Hur är den slutatsen logisk? Ja någon av gångerna ljög dem men det kan ju lika gärna vara på ASK som dem ljög. Alltså komigen tänk lite

#27 - Äventyrs Evert

Jag har tänkt på en sak... Ni vet de där planket Jonna gjorde på Jocke att hon var gravid? Var det då inte lite elakt av henne att pranka honom med det... Och jockes reaktion? Om de så gärna har velat haft barn i 2 år och försökt? Skulle inte Jocke reagera annorlunda? Antingen var pranket uppgjort eller så saknar Jonna en själ och Jocke hade glömt att de försöker skaffa barn...

#28 - H

Har en fundering angående jockibois försök att skaffa barn. Den 15 juli 2015 lades en video ut där Jonna försökte pranka Jocke med att hon var garvid. Jocke som tydligen hade sett kameran spelade med och vände pranken mot Jonna och lurade henne att han var steril, vilket hon trodde på.

Men det är något med detta som inte stämmer. Eneligt Jocke har de försökt att skaffa barn i två år. Klippet lades ut för ett drygt år sedan. Antingen är pranken fake då Jonna borde ha vetat att Jocke inte var steril eller så han Jocke helt enkelt överdrivit tiden de har försökt skaffa barn. Något av det lär ju inte stämma, eller?

Svar: Va är de här att skriva på internet för är ni dumma i huvudet eller har ni verkligen kollat upp allt
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com