#1 - Anonym

Grattis Anton Hagman och lycka till:)

Såg att Vlad lagt upp en video - VAD JOCKE & JONNA INTE VISAR ER. Vilket skapa krig i kommentarsfältet. Jocke festa under en Halloweenkväll. Vilket han själv säger sig gått ut med. Och blir irriterad på alla kommentarer. Hans minderåriga fans går i taket. Det ifrågasätter hans nykterhet han gått ut med. (nykterist = noll alkohol) Så det är pajkastning nu.

Svar: Anonym 2: han säger själv i videon att han dricker för han har inte gjort det sen bröllopet ;)
P

#2 - .

bara jag som reagerat på hur pass mycket större Fellsis blivit? Ja, man ska må bra i sin egen kropp blablabla men hon är redan ohälsosamt stor, att bli ännu större är rent av farligt

Svar: Har också tänkt på det, tyvärr...förstår inte varför man ska normalisera fetma då det rent av är FARLIGT för kroppen. Finns inte en enda läkare i hela världen som skulle rekommendera någon till att vara fet då det för med sig grymt mycket sjukdomar.. så sorgligt faktiskt
Anonym

#3 - Anonym

Lite trist att ni presenterar honom som "Willmas pojkvän" och inte som Anton (en egen individ) han har ju faktiskt själv en stor youtubekanal osv.

#4 - Anonym

Jag måste säga att det är lite fel att säga "Wilmas pojkvän" och inte Anton Hagman, han är själv youtuber och förtjänar att vara med här utan att endast bli kallad någons pojkvän.
Att nämna att han är Wilmas pojkvän är inte fel i sig, men att inte nämna att han själv är youtuber på en blogg som handlar om svenska youtubers tycker jag missar poängen.

Ta inte detta som hat, utan jag menar det som konstruktiv kritik för framtiden.
De Vet Du är ju också med i årets mello och även dom youtubers, så varför inte göra ett inlägg om youtubers genom tiderna som varit med i mello?

#5 - Anonym

Tycker som sagt att det är fel med att säga att man är nykterist och att man sen ska dricka. Då kunde han lika gärna ha kunnat säga att han dricker en gång om året och inte gå ut och säga att han är nykterist. Bullshit.

#6 - Anonym

Älskar att bente gråter ut på snap att be om förlåtelse till alla hon skämtat med/över 😂

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com