#1 - helb

<3 Asså jag är inte den som gillar henne men vrf ska man flagga. Liksom jag gillar inte heller Jocke men jag lämnar aldrig en hat kommentar. Är glad att hon fick tb sin yt kanal <33

#2 - Anonym

Mission failed

Svar: Haahhahahahahahahahahaha
Isabelle

#3 - :))

Önskade att någon gillade mig lika mkt som hennes fans gillar och stödjer henne. Vrf kan jag nt bli lika älskad

Svar: Känner desamma. Inte ens mina föräldrar hade gett mig all stöd hennes följare ger henne.
deppjävel

#4 - ....

såklart

#5 - Felicia

Borde hon inte förstå att youtube inte är hennes plattform haha? Alla hennes videos blir flaggade, hon är olämplig och svär i alla videos samt är väldigt barnslig. Om hennes kanal stängs av och videos blir anmälda, varför vill hon vara kvar? Uppenbarligen är det en väldigt stor grupp som vill ha bort henne då ingen annan blivit borttagen. Dessutom undrar hur mycket nätverket gav för att få tillbaka kanalen, är en kanal borta pga mycket flaggning borde väl regeln vara att den ska vara borT?

Svar: Så hon ska sluta med youtube för att det finns folk som hatar henne och jävlas genom att flagga videor där hon inte ens bryter några regler....? Hon ska säga upp sig från sitt jobb pga mobbning? Vet inte hur gammal du är men det är ett oerhört infantilt sätt att resonera på måste jag säga.
Kattis

#6 - Anonym

Man skulle vilja vara en fluga på väggen när Tovas talangnätverk Ninetone diskuterade med Youtube. Att nätverket fått stora Youtube bryta mot sina egna policy de är sjukt.. Man undrar hur dom lyckades med det vilken hållhake har nätverken på Youtube eller betalade dom för få tillbaka kanalen

Svar: Men Tova har ej brutit mot youtubes policy.
Anonym

#7 - Anna

Är så himla glad för Tovas skull! Hon har det så jobbigt med sin sociala fobi och depression redan. Att hennes kanal skulle tagits bort hade nog varit en sak för mycket :)

Svar: Men efter den första flaggan borde hon ha förståt att hon måste lungna ner sig Och speciellt över andra flaggan men hon utmanade ödet och skulle få skyla Sig Själv om den inte kom tillbaka
N

#8 - Anonym

Kan alla ni som klagar på Tova bara ta ett steg bak o försvinna från hennes kanal? Om ni inte gillar henne varför lägga ner tid på att slänga ur er massa negativa kommentarer till en människa ni inte ens känner?

Hon är sig själv vafan är problemet? Det är hennes kanal hon bestämmer vafan hon lägger upp för videos inte ni.
Låt Tova vara för i helvete

Svar: Fast nej, Youtube har regler man måste följa, vilket Tova i många fall inte gör. Så nej, hon bestämmer inte alls till 100% vad hon lägger upp för videos.
Anonym

#9 - Anonym

Hoppas hon följer reglerna noga så dom inte kan flagga :(( <33

Svar: Fast man kan ju flagga oavsett hur noga hon följer reglerna och kommer det tillräckligt många flaggor får man en varning. Det går på automatik.
Kattis

#10 - L

Någon som sett bens senaste tweet om att killar inte borde få vara lucia?
Hade för mig att han var feminist men tydligen inte.

Svar: Han är verkligen inte feminist, han är transfob
I

#11 - Anonym

en fråga bara nån som vet om Tova har bruna eller blåa ögon naturligt?? Förvirrad haha

Svar: Hon här väll gröna ögon igentligen och bruna linser?!
Anonym

#12 - P

Alltså, har alla svenska youtubers gått och blivit deprimerade eller sjuka på något sätt samtidigt? Varför känns det som att alla bryter ihop samtidigt och inte orkar göra några videor?
Okej, inte alla. Men dom flesta gnäller på livet, dom pallar inte göra några videos och gråter öppet.

Vad i hela..? Vad är det som händer?

Svar: Känner lite samma sak. De har ett av de enklaste jobben, de kan göra videos vilken tid på dygnet de känner för och ändå klagar de på att de inte hinner mer.
Skaffa ett vanligt jobb då om det är så jobbigt. Somliga får gå upp klockan 6 på morgonen för att ta sig till jobbet, istället för att ligga och dra sig till klockan 1 för att sen göra en kort video.
Anonym

#13 - Monica

Wilma är med i Ttela igen :) http://www.ttela.se/nyheter/trollh%C3%A4ttan/kritiken-g%C3%B6r-mig-bara-starkare-1.4046447

#14 - Anonym

En fråga..
Hur kan Youtubers ta ut lön om dom inte har eget företag/bolag?
Eller blir dom anställda av ett nätverk och på så sätt får pengar?
Fattar inte.

Svar: Man får pengar från youtube vare sig man är med i ett nätverk eller inte. Du får per visningar en liten summa pengar. I slutet av månaden får du dem. Saken till varför ett nätverk är mer eller mindre är ett måste - speciellt i Sverige är för skatternas skull. För att få ut den rätta summan varje månad, måste skatten vara OK och betalt! Annars är det svarta pengar..
S

#15 - Anonym

Hon nämnde snabbt i slutet av sin video att när hon är 18 kan hon lägga upp i princip det hon vill (inom YT's regelverk). Orsaken till att videos med "snusk" i tas bort är antagligen för att hon är minderårig.