Tova berättar om sin abort

Tova har lagt upp en video där hon berättar om sin abort som hon gjorde tidigare detta år. Hon misstänkte att hon var gravid när hon spydde hela tiden, hade ömma bröst och kände illamående och hon fick det bekräftat när hon gjorde ett graviditetstest. Det var ingen tvekan om att göra en abort eftersom hon tycker att hon är för ung och hon befinner sig inte i en stadig period i sitt liv. Hon använde sig av medicinsk abort och hon berättar att det gjorde jätteont. Skärmavbild 2016-12-18 kl. 17.53.54.png tov.png  
#1 - Anonym

Sjukt starkt gjort

#2 - Kalle

Fattar inte hur folk kan fortsätta att kolla på en lögnare, när hon och Raed gjorde slut så sa ju han att ho var gravid men hon nekade det. Lögn, efter lögn...

Svar: Du har ingen som helst rätt att få veta om hon var gravid eller inte. Om hon inte ville berätta skulle hon inte behövt. Dessutom berättade Raed det bara för att få henne framstå sämre än honom, men hon hade ändå tänkt berätta - dock när hon kände sig redo.
Att vara 16 och bli gravid är nog jävligt läskigt så tycker du bara ska vara tyst.
Anonym

#3 - 🤜🏼🤛🏻

Starkt av henne!❤❤

#4 - Anonym

Men asså 2chips1cola's uppdatering på youtube? En månad mellan nästan varje video?

Svar: Han är faktiskt den enda som sagt att han inte hinner/orkar/motivation och faktiskt SKITER i det och satsar på utbildning. Tråkigt då han är en av de roligaste människorna på hela youtube. Men väldigt imponerande då han inte alls känns beroende av sina följare och youtube och väljer att ta den riktiga vägen i livet.
Anonym

#5 - a

hon ljög om att hon blev mobbad, hon hade kompisar i klassen

Svar: Jag hatade alla mina år i skoltiden och har knappt bra minnen. Jag hade en hel del vänner i alla olika årskurser men blev varje dag mobbad tillsammans med dem av de som trodde de var bättre än alla oss.. Så Tova har inte ljugit om det!
Anonym

#6 - Anonym

k

#7 - mokaka82

O en sak till de pratas alltid om kvinnas rätt till sin kropp. Abort är
En privat sak ingen har med o göra. Ingen har rätt i och ifrågasätta om hon gjort en abort. Och hon har inget tvång o berätta att hon gjort de. Respektlöst att ens ifrågasätta om en tjej gjort en abort o mer el mindre kräva en förklaring kring allt som var om hon gjort de el ej sjukt

#8 - Anonym

Att man vart gravid o gjort abort är inte något man direkt bara säger rakt ut. Det är svårt lilla du

#9 - 🤜🏼🤛🏻

Visst när hon va på sjukhuset trodde folk att de va pga abort, hon sa att de nt va sant, så visst hon ljög och hon hade kunnat bara inte svara, hon sa också själv att hon mådde dåligt av det och va väll rädd för att berätta<3 så ja hon gjorde fel men alla gör de vi e människor❤❤

Svar: Vadå att "hon gjorde fel"? Ni har INGEN som helst rätt att få veta vad hon gjorde på sjukhuset, helt sinnessjukt att ni verkar tro det bara för att hon är en offentlig person. Hon har rätt till ett privatliv.
Om du själv skulle vara i hennes sits på sjukhuset och redan mår dåligt, och folk skriver att abort är mord och att du är en vidrig människa som gör det, skulle du vilja erkänna att du gjort en abort då? Knappast, så låt henne vara i fred.
Anonym

#10 - Annika

Allt kommer att bli så bra ska du se!

#11 - Anonym

Är glad hon valde göra abort med tanke på hur hon mår och vem pappan är ..

#12 - Lina

Blir irriterad på Therese alltså, när kommer hennes julvideos? Hon skulle göra de i början av December typ om man kollar på hennes "planera december med mig" video, men de är fortfarande inte där? Och på senaste har hennes videos inte varit bra alltså.. En livestream för 4 dagar sen liksom? Och ingen uppdatering sen dess..

Svar: Hon har skrivit på Instagram att hon tog ledigt i helgen och att det KANSKE kom videos i veckan!
Maria

#13 - 🤜🏼🤛🏻

Men herre gud det ksk nt märks men jag förstår tova ocv menar inget illa hon e min favvo yt ber, hade jag varit henne hade jag gjort de men inte lagt upp det alls utan bara gjort det. Så hon gjorde fel i att ljuga MEN jag förstår att de e jobbigt så snälla stop it.

#14 - 🤜🏼🤛🏻

Precis Ebba!💕

#15 - Magdalena

nån annan än mig som tkr det är sjukt ironiskt det Manfred nyligen skrivit på Twitter är? han skriver att han tycker det är synd att man inte längre kan göra kreativa videos på Youtube & att man måste ha clickbaits i titeln. Manfred är en av dem som från början STARTADE det downfall som Svenska Youtube numera befinner sig i. Hans allra första videos är bara clickbaits & trendföljande videos??

Svar: Eller hur!?!?
Mia

#16 - .

Om hon nu så gärna inte ville att folk skulle veta varför la hon ut bilder på snap när hon var på sjukhuset? Inte konstigt att folk blir nyfikna.

#17 - Anonym

Tova i❤You