Jockiboi och Alex inte längre vänner?

Just nu pågår det mycket splekulerationer om att Jockiboi och Alex har bråkat. Alex syns knappt på kanalen längre och dom följer inte varandra på instagram och facebook. Danyal verkar ha tagit över Alex plats som kameraman då Jockiboi berättar i deras tv-serie att dom ska lära Danyal att filma när han flyttar till Norrköpning. På instagram skriver Jockiboi att det inte stämmer att han bråkat med Alex och att han pratade med Alex senast idag. ska%cc%88rmavbild-2016-12-03-kl-14-30-41nd.png Faksimil: Instagram @Jockiboi  
#1 - Anonym

Jocke följer inte Alex och Alex följer inte Jocke på Instagram längre :/

Svar: De är int vänner på facebook
Anonym

#2 - Lottie

Det är ju inte så konstigt att Danjal filmar numera då han är delägare i bolaget. Det är ju en del av hans jobb att göra det. Nu har han flyttat till Norrköping och har möjligheten att vara med delaktig i arbetet.

#3 - Anonym

Dom umgås väll it lika mke då Alex har fv, kanske försöke skaffa jobb eller satsa på yt. Idkk kollar ej på alexs yt.

Svar: Sluta våldta det svenska språket!
Anonym

#4 - Anonym

Han heter Danail :)

Svar: Nej tog fel
Anonym

#5 - Emma

Okej så jockiboi ber er uppriktigt att sluta lägga er i hans privatliv och inte publicera ett sådant skitinlägg med ändå gör ni det? Aha låt väl, publicera minsta lilla diff DU har med en närstående, gamma kompis, förälder eller kompis så slipper vi andra ta del av dessa rubricerade SKITINLÄGG. Hade, + om ni vill ringa o ifrågasätta, HADEEE

Svar: Jockiboi ber Nyheter24 sluta skriva om honom. Men låter större pressar gå i tryck med samma rubriker och innehåll.
Anonym

#6 - Anonym

kolla på Therese senaste vlogg sen kollar du på nån av jockibois vloggar - snacka om skillnad på mognad osv som natt och dag

Svar: Satt och tänkte på samma sak när ska Therese växa upp igentligen är det inte dax snart?
PEPSI

#7 - Emelie

Rätt enkelt att glida ifrån sina vänner när man ör nykär och han har ju gf nu så aee

#8 - Manfred

Lol den där kommentaren är ifrån vårt instagram konto.. du snodde den från oss utan att ens Hänvisa? Tack då. Vi länkar till dig iaf.. dåligt gjort.

Svar: Svenska youtubers forum. Känner su dig hotad då du bannat vårt namn?
Anonym

#9 - Anonym

Alex började väll stå på egna ben och prioriterade inte jocke i allt längre, plus att han har flickvän nu :) vart väll inte lika kul för jocke längre

Svar: Jocke drar in alla han känner för att bygga upp en egen familj på Youtube. Kanske vill Alex vara med andra YouTubers vilket inte gillas. Vad de bottnar i kan man bara spekulera fram och åter?
Anonym

#10 - Så kan de gå

Blir så himla ledsen att se att bente inte kan lägga ifrån sig mobilen å snapchat nån gång.. Hon grät hela dagen för att hon saknade Markus med när han väl kom dit så har hon inte slutat snapchata..

Svar: jaa eller hur? tänkte precis samma
Anonym

#11 - Anonym

bara jag som börjar märka hur bentes kille börjar tröttna på hennes snapchat och larvighet?

Svar: HAHHAHAHAHAHHAHA skojar du? Ni ser väl för fan inte hur dom är utanför kameran?? Han kke leker sur/är kameraskygg eller liknande? Bara för han inte skrattar eller pratar inför kameran betyder det att han inte gör det när Bente inte snapchatar???

Herrefkngud VÄX UPP och sluta klaga på allt folk gör, för jag lovar det gör ni. Ert liv går säkert ut på att klaga på alla utom er själva och skapa drama. 🙄
Anonym

#12 - hej alla

jag gillar bente, men får också känslan av att Markus (hennes pojkvän) eller vad han heter tröttnat på henne typ.. "Det är bilproblem så kommer senare", jovisst.. Sen det faktum att bente bara kastade iväg blommorna han köpt, på han när han kom är enligt mig jävligt otacksamt & nonchalant. Eller?

#13 - Anonym

Ibland känns det so m att vissa av er bara söker fel hos Bente, absolut jag är inget fan av henne och jag skulle aldrig orka med ett förhållande med en person som är så instabil ibland, men att säga att hennes kille har tröttnat osv. asså skärp er, hade han gjort det hade han inte alls kommit till henne, hon hade fått komma till honom, för varför skulle någon lägga så mycket pengar att komma till någon som man tröttnat på? Nej, han vet vilket förhållande han klev in i och han vet att hon är aktiv på snapchat cirka hela sin vakna tid, så skärp er och låt dem två få ha sitt förhållande i fred och leka larviga på my story.

#14 - Anonym

Kolla alex senaste bild faktum var att jag hittade kommentarer med jockiboi där han säger att din blogg är piss tydligen är även ben inblandad i detta drama kanske du ska skriva om det?

Svar: Kan de försiggå härskarteknik bland YouTubers .... Tystas mindre YouTubers ner? Vågar de tala sanning? Kan de vara så illa att större kanaler bråkar man inte med. Finns där en rädsla för deras följare. Hatet.... uthängande på näten från större kanaler? Någon som vet rävspelet bakom kulisserna????
Anonym

#15 - Anonym

Snälla sluta att hitta på saker och hänga ut folk utanfakta det får dig bara se oseriös och sorglig ut både Alex och Jocke har sagt att detta inte stämmer , men allt för besökare am i rite?

#16 - Anonym

Har du problem eller nåt? Svenska toutubers nya forumhar bett dig att ta bort kommentaren från deras instagram men du ignorerar det?! Jävla tjuv.. läste det i en kommentar på therese kanal, du borde skräpa dig!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com