#1 - Anonym

nice steal från mrsverigest xd

#2 - f

som att du följer arg blatte ge iaf cred till den som uppdagade nyheten han brukar göra det åt dig

Svar: vet att du e desperat efter views mannen
aspie

#3 - Anon

Är så trött på Angry Foreigner

#4 - Hej

Är faktiskt rätt så trött på alla YouTubers känns som alla gör samma saker hela tiden o inget nytt liksom.... Så har helt slutat titta på youtube

Svar: Du kollar på fel youtubers! ^^ Det finns många nytänkande mindre kanaler, både i Sverige och utomlands.
Ithrenniel

#5 - E

Tittade tre minuter in i videon innan jag blev helt jävla förbannad. Vem är denna "arga blatte" att säga att det bara finns två kön? att ifrågasätta Hampus sexuella läggning? Har aldrig varit något jättefan av Hampus, men det här är ju löjligt. Vilket jävla trams.

Svar: Det finns bara 2 kön din retard
Anonym

#6 - Anonym

Färsk nyhet från MrSverigests

Svar: ellerhur
Alicia

#7 - Anonym

SNÄLLA ta bort det här inlägget! De inte den där ignoranta idioten uppmärksamhet och visningar.

Svar: Varför censurera? Då är du ju själv lika ignorant. Fatta din egen dubbelmoral.
Isabelle

#8 - Anonym

Herregud, 3 minuter in i videon och jag vill slå sönder mobilen? Vad är detta för jävla video, varför försöker han trycka ner Hampus genom att visa på att han kan ha en annan sexuell läggning än heterosexuell... Varför i helvete klipper han videon för att få Hampus att se dålig ut, innan Hampus ens sagt sin åsikt? Denna "arga blatte" kan dra åt helvete, fyfan vad arg jag blir. Dessutom finns det mer än två kön, så snälla läs på lite...

Svar: Isabelle, när ska cispersoner som dig sluta yttra dig om trans och ickebinära kön?
Anonym

#9 - Sabina

den där arga blatten är så jävla ful och cringe

Svar: Det får tycka men det motbevisar inte hans argument mot Hampus skeva tolkningar av politiken.
Anonym

#10 - A,

Skillnad på kön och könsidentiteter. Den här snubben är bara rått ärlig. Ni som inte sett mer än 3 minuter borde titta vidare, han är inte dum i huvudet. Lågt att gå på en annan människa på det sättet han gör: Ja. Men han har inte fel i det han pratar om.

Svar: Finally, någon intelligent här!
Anonym

#11 - Anonym

Det roliga är att den här snubben faktiskt har välgrundade argument. Jag har sett flera av hans videos och trots att jag inte håller med om allt han säger eller sättet han uttrycker sig på så har han faktiskt rätt i det mesta.

#12 - Anonym

haha fortfarande inget om att MrSverigesT tog fram denna nyheten, var ärlig iallafall han är det emot dig du får alltid cred för dina nyhetjer!

#13 - Ebba

Videon hade varit mycket bättre om han valt att hålla sig till sakfrågan och inte sagt att Hampus är bög, har ett rövhål stort som en apelsin etc.

#14 - .

"Har bara sett tre minuter" "asså är fem minuter in och måste ba säga" NEJ. Kolla klart innan ni slänger ur er dynga, dumma jävlar. Det har blivit ett jävligt stort problem, det här med att människor inte kan hålla sig lugna och sansade. Sätt er ner, kolla klart på videon, lyssna på ALLT han säger istäället för att haka upp er på en grej och därefter kan ni kommentera. Eller så skriker ni och lever apa efter en mening, men ni skämmer ju ut er ordentligt.

#15 - dae sjws xDDD

Jaha, ännu en psuedointelektuell youtuber som lärt sig att man tjänar på att göra videor för tonåriga nazister. Hans argument sitter bra hos rebelliska 15 åringar dock.

Svar: Vart brister hans argument?
Christopher

#16 - Anonym

"Män hade inte rösträtt förrän i början av 1900-talet. Innan dess var det bara överklassen som fick rösta" Och vilka bestod överklassen av då? Rika, vita, män.
Okej. Så flest män blir även misshandlade och mördade. Av vilka? Jo, ANDRA män.
Alltså den här "arga blatten" har ett väldigt stort behov att tycka synd om sig själv. Vet inte om han är seriös eller ej, om han är det tycker jag det är jävligt synd att vissa män inte kommit längre i sin intelektuella utveckling.

Svar: Fast på den tiden var mer eller mindre alla vita män. 80% av de hade inte rösträtt. Dessutom varför är det relevant att gärningsmannen är av samma kön? Du motbevisar inte hans påstående.
christopher

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com