Alex berättar att han och Jockiboi är vänner

Det har gått spekulationer om att Alex och Jockiboi inte längre är vänner och nu har Alex valt att svara på det. Alex skriver på instagram att han och Jockiboi är vänner och snackar dagligen. Han kommer att berätta i en video varför han inte syns lika ofta på deras kanal. En av anledningarna till att många trodde att dom var ovänner var för att dom avföljt varandra på Instagram men nu har Jockiboi börjat följa Alex igen. ska%cc%88rmavbild-2016-12-04-kl-20-14-02ska%cc%88rmavbild-2016-12-04-kl-20-14-09ska%cc%88rmavbild-2016-12-04-kl-20-14-29ska%cc%88rmavbild-2016-12-04-kl-20-14-39
#1 - PEPSI

Älskar dom <33

Svar: Verkligen inte, helt störda individer!
FANTA

#2 - Anonym

Dör för jockiboi, vad fan menar han? Om han hade läst ditt inlägg angående det hela hade han sett att det var det mest objektiva inlägg som det går att skriva. Rubriken vart ställd som en fråga och inte!! ett antagande. Hela texten återberättade bara saker, som att det har funnits spekulationer o.s.v.

Hahah men aja enligt jockiboi är det att sprida rykten:)

Svar: Jocke verkar inte ha någon som helst självinsikt :( Han ser de han vill se :( Hör de han vill höra :(
Skriver Nyheter24 inlägg om honom går han i taket för samma skrift som expressen, aftonbladet publicerar. Bakgrund till de okänt?. Större och mindre tidningar kanske?
Anonym

#3 - Anonym

Obviously så har de varit ovänner med tanke på att de int va vänner på facebook eller följde varann på instagram som de har gjort tidigare..? De är ju lite märkligt att man tar bort varann som vänner utan anledning, dock är det löjligt att som 30+ sitta o bråka med sina vänner o avfölja dem på sociala medier också.. anyways så tror jag nog att det har varit något bråk mellan dem, de kanske int är ovänner mera men jockiboi behöver ju int förneka skiten o säga att denhär bloggen bara sprider falska rykten? Tycker bara att man kan vara ärlig.. :)

Svar: Vilken skillnad på språkbruket mellan Nemo och Jocke. Nemo har balans och sansade inlägg. Kloka smarta konfliktlösa inlägg. Eftertänksamma icke hatiska tankar. Känner tacksamhet och är ärlig.
Skönt att se att en mognat efter skandal såpan och efterspelet som eskalerade därefter.

Ska man vara en förebild tror jag man behöver kliva ur fjortisträsket. Går inte lira på samma nivå.
Anonym

#4 - ebba

men gud, hoppas du inte tar åt dig av jockes omogna kommentar om den här bloggen. han behöver verkligen inte tycka om den,men att uttrycka sig så där om en blogg som drivs av en ung tjej när man själv är en man på 30+. pinsamt on his behalf!

#5 - Anonym

Om man nu inte vill att folk ska bry sig om ens privatliv så ska man ju inte gå ut offentligt på sociala medier. Vill man i leken leka får man i leken tåla...

#6 - Tuva

Kolla Raeds story, vidrig är han

Svar: Vad säger han på story?
Linnea

#7 - Anonym

Tova är inte snygg alls det håller jag med om men han verkar ha stora problem med att bara låta de vara ? 👇🏽

#8 - Anonym

Raed Marmulad

Svar: HAHA du gjorde min dag!
Anonym :3

#9 - Så jävla less 3.0

Att Felicia Bergström blev upprörd över att någon smygfotade henne på hennes semester och senare smygfilmar en kille som jobbar på hotellet. NU kanske alla idioter håller med ändå. DET ÄR INGEN SKILLNAD PÅ "KÄNDISAR" OCH CIVILA INDIVIDER. Kan vi sluta filma människor som inte vill vara med? Kan vi börja censurera oskyldiga människor? Kan vi börja respektera varandra? Kan vi SLUTA tycka synd om dessa youtubers som gör narr av människor på flyget, men sedan blir butthurt av ett fan som tar kort?

Svar: Sååå sant verkligen
Anonym

#10 - Anonym

Kanske?
YouTubers= Självupptagna, självutnämnda dokusåpakändisar på sociala medier.
Kanske nutidens definition av narcissism?.

Svar: Om någon är definitionen av narcissism är det Raed.
Anonym

#11 - Anonym

Eh

#12 - Anonym

Ofta min kommentar om bente försvunnit, skrev att hon skulle vara perfekt material till den här bloggen då hon är så jäkla gapig och drama hela tiden

#13 - Anonym

RMM snodde Jessicas idé och gjorde det bättre än henne.. hiss eller diss?

Svar: Hon var inte först med att fritera saker. Shane Dawson är en som har friterat "konstiga" saker ett tag innan hon ens började.
Anonym

#14 - Isabelle

Youtube är inte ens kul att kolla på längre, allt det går ut på nu för tiden är att gråta, göra samarbeten eller vara arg. Drama och bråk hela tiden, tänk på oss fans som får stå ut med alla bråk när youtubers bråkar via VIDEOR och inte privat. Vi "fans" är inte era kuratorer eller psykologer, red ut saker själva och låt oss som kollar på er inte behöva vara delaktiga.

Svar: Therese Lindgren gör BARA samarbetsvideos och vloggar som inkluderar sammarbeten så naah. Amanda är ändån ganska bra men har en dålig uppdatering
En 15årig tjej

#15 - P

Tycker det är himla synd att den svenska Youtube världen gått och blivit tråkig. Tillexempel Thomas, han verkar ju bara köra på vloggar nu för tiden som alla andra gör. Jag började följa honom för att han sminkade sig, inte hans vloggar.

Jag kan inte vara den enda som ser detta? Alla härmar och gör likadant.

Svar: Tycker Thomas har blivit jobbig att kolla på (och därför även slutat), men känns som att han aldrig gör något eget längre utan härmar alla direkt efter att dom lagt upp något, o han har börjat prata helt annorlunda, typ lite stöddigt eller hur man ska säga haha. Han uttrycker sig o utstrålar något helt annat än innan, han var en av mina favorityoutubers förr, synd.
Rebecka

#16 - Anonym

Grannen Alex är singel igen

#17 - Anonym

Fyfan vad Bente (och Tova atm) är respektlös mot sina grannar? En som knackar på och ber henne vara tyst men ändå fortsätter hon gapa och skrika och använda megafonen klockan ett på natten. Hoppas hon blir vräkt, skulle vara så jävla rätt åt henne för hur hon beter sig.

Svar: Fyfan vad bra idé att skicka snapsen till hyresvärden. Så himla respektlöst att sitta och vråla i en megafon konstant och spraya ner hela lägenheten.. usch. Hoppas verkligen hyresvärden vräker henne.
Anonym

#18 - Anonym

Svensk YouTuber samlar in 10 000:- till musikhjälpen
http://www.na.se/orebro-lan/orebro/samlade-in-10-000-till-musikhjalpen-genom-att-spela-datorspel

#19 - Anonym

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/h%C3%A4r-%C3%A4r-de-10-b%C3%A4sta-youtubeklippen-i-%C3%A5r-3674572
Grattis igen Bröderna Norberg. Här är de två som sticker ut från övriga YouTubers, De skippar tönt Challenger och massa klädvisningar och skit, De kör sin grej. Behöver inte smygreklama med andra YouTubers.

Flest visningar med popularitet verkar vara spamma sig själv i en ny nivå:) Synas på allt och allas sidor.

Svar: Dom e iaf bättre än jockiboi och de e ju nåt
Anonym

#20 - Alicia

Asså uppdateringen på den här bloggen är inte den bästa

Svar: Hon jobbar också tror jag och då är det svårt att hinna :/
Oj

#21 - Anonym

skriv om Raed senaste video som handlar om tova

Svar: Den människan är ju så jäkla patetisk, kan han bara ta bort sin kanal någon gång...
Anonym

#22 - Linn

❤️

Svar: Älskar dig Linn <3
Anonym

#23 - Entjej

Vet inte hur Jocke ställer sig till djurplågeri och päls men i videon på Liseberg har han en Kanada goose jacka och dom är kända för att plåga vargar och flå dem levande för sina pälskragar. Många bojkottar der märket just för att det är allmänt känt men tydligen inte jocke

Svar: Märkligt hur Grannen Alex- Gustav och Johanna och Bröderna länkar JockiboiTV och Jocke och Jonna på sina kanaler. Gör Jocke detsamma, NOT! Märker även polarna hans ger han reklam konstant.
Får de samma sponsring åter som de ger Jocke?, nä. Hierarki. Storhetsvansinne. oskönt beteende.
Anonym

#24 - Anonym

Bente måste vara den mest respektlösa människan någonsin. så jävla vidrig , helt ärligt. Sitter och säger nä vi har inte stört nåt sen hon sa till, ändå sitter hon nu halv 2 på natten och gör massa ljud i en MEGAFON osv? Hon ska vara jävligt glad att hon har dom grannar hon har, hade hon bott i tex. Stockholm hade hon varit vräkt för längesedan, fått rejäla jävla utskällningar av grannarna. Hennes granne kommer snällt ner och ber henne dämpa sig då hon pluggar och har tentor (vilket bente satt och skratta åt när hon berätta om det på snap).

#25 - Anonym

Vilken skillnad på Alex då han gör video med Jocke och andra YouTubers. Han ser genuint glad ut i andras medverkan. I Jockes är han mest statist, finns till. Älskar då han medverkar med Lets feast. Dessa två är så söta och roliga. Han ser ut att trivas med dem.
Jocke ska alltid ta all plats i alla videosar. Tröttsamt.

Svar: Hahahhaha måste va lets feast själva som skrivit så jävla pinsamma
Anonym

#26 - S

Är det någon som vet vad det är för problem med youtube? Anja R la upp nyss på sin snapchat att hon stänger ner sin kanal om inte youtube fixar sina problem. Men vad är det för problem?

Svar: Dom snackar om att youtube har gjort så att när man går in på appen/hemsidan, så visas "rekomenderat" för en först istället för sin prenumerationsvy (alltså den vy du går in på när du ska kolla om de kanaler du prenumerar på har lagt upp nåt nytt). Sen även har det varit problem tydligen med att youtube avprenumererat folk från kanaler. T.ex så är det många av pewdiepies följare som märkt att de inte prenumererar på honom längre för youtube har avprenumererat åt dem. Vilket skulle leda till mindre visningar för youtubern tydligen. Och visst pewdiepie har ganska lite visningar i förhållande till prenumeranter, han snittar väl på runt 2-3 miljoner visningar just nu och har 50 miljoner följare. I hans fall tror jag dock det handlar om att det är en hel del inaktiva skräpkonton som följer honom, vilket ger honom sämre statistik eftersom de kontona inte kollar på hans videos utan bara följer hans kanal.

Annars tror jag hela grejen med att skylla ifrån sig på youtube bara är en dålig ursäkt, för om man verkligen gillar en youtuber som man vet lägger upp videos dagligen/regelbundet, märker man efter ett tag att den inte dyker upp i ens prenumerationsvy.

Det är svenska youtubers som skyller på dessa anledningar att de får mindre vidningar pga att youtube är problemet, när sanningen är att varför visningar går neråt för dom är för att deras material är ointressant, tråkigt och ooriginellt. Men ah, dom kan ju inte erkänna det eftersom dom ser sig själva som jättenyskapande och speciella. Lol
Jonas

#27 - .

Tycker det är hysteriskt roligt att Bente tror stenhårt på att det är youtubes algoritm som är anledningen till att hon inte får några visningar. Nej, det är ditt otroligt dåliga content Bente. Din humor är otroligt pinsam och om någon faktiskt skrattar så är det för att du är så otroligt cringe. Att hon droppar i views är ju bara karma tbh.

Svar: ELLER HUR!!! sluta skyll på Youtube och inse att folk har tröttnat. Skaffa dig ett annat jobb eftersom att du uppenbart ändå bara gör Youtube för pengar.

Ganska sunkigt även att använda Tova för att få visningar.
Anonym

#28 - Lol

Har Grannen Alex gjort slut med sin flickvän?

#29 - ?

Jockeboy bjuder hem fans?

#30 - A,

Halkade in på gamla videos (ca 1 år tillbaka) av bland annat Thomas, Mikael, Felicia och Sara idag när jag inte hade något att göra. Tbh så ser jag verkligen hur de förändrats till det sämre. Tycker alla låter så negativa nu förtiden när det pratar/vloggar, känns inte genuint och nästan lite krystat som att de egentligen inte bryr sig? Känns också som att de tror att de "är något" nu förtiden, ser sig lite bättre än alla andra och sina följare. Ni är inte A-listade kändisar, kom tillbaka ner på jorden.

#31 - Gurra

Ska du inte skriva om pewdiepies löfte om att lägga ner kanalen? Han är ju svensk.

#32 - Anonym

Någon mer som tycker att Sasha har börjat svära mycket i sina videos?
Följer bara hennes vloggkanal så vet inte hur det är i vanliga videos.. men såg en vlogh häromdagen och tyckte det lät väldigt illa med "fucking" i varannan mening.

Svar: Tycker det är så jobbigt att lyssna på, inte svordomar i sig för jag skiter fullständigt i det (om det inte gäller skällsord), men det är grejen med att upprepa samma ord om och om igen som stör mig. OCH att inte komma till punkt. Hon kan berätta om en kort händelse i 20 min och bara upprepar allt flera gånger innan hon till slut är klar, samtidigt som hon slänger in en massa utfyllnadsord som inte fyller någon funktion. Visst om man använder förstärkningsord när man verkligen vill få fram en viss känsla, men att göra det hela tiden gör ju bara att orden förlorar sin poäng... Men hon får göra som hon vill, det är mer bara ett "tips" jag tror många skulle uppskatta om hon tog till sig (om hon vill).
Skåne

#33 - Anonym

undrar när bente tänker sluta skrika egentligen. Är så trött på hennes jävla "berty" hela tiden. INGEN tycker det är kul, det har ALDRIG varit kul heller för den delen. Jag hoppas innerligt att hon blir vräkt och att folk bojkottar hennes kanal, alternativt använder adblock så man stryper hennes inkomster.

Till bentes tittare: det är NI som finansierar hennes galenskap och terrorisering gentemot hennes grannar.

Hennes skitsnack om youtube är också helt sanslöst, det ligger en viss sanning i att youtube har blivit sämre, men i det stora hela gäller det att göra bra och relevant innehåll. Trogna tittare ska komma ihåg en ändå även fast man inte dyker upp. Om du tror att bra och relevant innehåll är att göra en undermålig sketch med Tova där det enda ni gör är att skrika och säga "oj dä berty", ja då förtjänar ni inte heller tittare.

Förstår inte hur madlady kan sponsra sån här galenskap, att dem sätter sitt varumärke på en sån här människa förstör deras eget anseende.

Bentes enda svar på kritik är "nämen ojdå berty". Det är dags att mogna nu. Kritiken mot dig är underbyggd och befogad.

Svar: Vill du sätta stoppa för det så maila madlady, om det är många som mailar och skriver att man kommer att bojkotta madlady sålänge dom sammarbetar med någon som ständigt uttalar sig homofobiskt, funkofobiskt etc. Seriösa företag lyssnar på sina kunder. Samma med chiqulle, det är ännu märkligare hur dom kan sammarbeta med Bente, får intrycket av att dom ändå är lite "finare", madlady är ju.. mad. Så kör på, maila!
L

#34 - Anonym

Bente ligger iaf bättre i visningar än vad ANTY har, påtal om anty är det bara jag som har unsub henne för hon bara gör samma videos om o om igen, det är ju SÅÅÅ ute med "hudvårds rutin" "makeup monday" osv, tröttsamt

Svar: HÅLLER MED!!! Hon är så himla ointressant tyvärr. De enda som är lite orginella och roliga att titta på enligt mig är ijwtbc, tessan, norberg, clara h, uddevallarobert. Sen de som tyvärr är youtubes bottenskrap är ju då: bente, tova, joke&jonna, duvetben och anty
katt

#35 - Anonym

Underbara Therese <3 Gå in och kika på MIN VIKTIGASTE VIDEO. Insamling för Djurensrätt.
Underbar ide. Allt tittarna bidrar i pengar, kommer hon i sluträkningen av insamlingen lägga ur sin egen ficka. Bästa generösa Therese. Smartaste YouTubers och behagligaste att lyssna på. Någon med substans bakom orden. Vältalig.

Svar: Skulle aldrig skänka pengar till Djurens Rätt. Hellre till WWF eller någon organisation som inte baktalar sveriges lantbrukare eller försöker hänga ut dem som dåliga djurägare.
Anonym

#36 - Anonym

Ska Du inte skriva om bentes omlämpligheter på snapchat,Therese insamling o allt tjafs om YouTubes nya uppdatering

#37 - Anonym

Nu sitter både Felicia och hon italkwho och gnäller på twitter om att youtubes nya uppdatering är döden för deras kanaler. Jag måste bara säga att skylla på youtube är ren och skär bullshit. En riktigt keff ursäkt. Ingen kan inse att deras videoinehåll är ointressant bara. Kan säga att jag snackat med många runt om mig och i princip alla säger att de slutat kolla på youtube. Så egentligen handlar allt om att youtube är en utgående trend i Sverige. Och det beror på att varenda en som håller på med youtube här, har exakt samma typer av videos. Therese är nog den enda som sticker ut, trots att hon har så mycket sponsrat.

Och Felicia med sitt "Hoppas ni som kollar på oss förstår att youtubes nya uppdatering är döden för våra kanaler" Vadfan ska det betyda? Är det följarnas fel att det blivit som det blivit? För det lät precis som det. Shit vilka jävla lyxproblem dessa människor har. Istället för att sitta och bara klaga MAILA till fucking youtube då, om ni verkligen tror att det är deras fel att ni tappar visningar. Ju fler ni är desto större chans är det att youtube tar tag i "problemet".

Svar: Men hallå Felicia skrev INGET om att det var följarnas fel, hon skrev att det var YOUTUBES fel och hon försökte förklara situationen som just nu drabbar många youtubers. Även Therese är drabbad, Kolla hennes statistik då ser du. Tror du verkligen att man bara kan maila till Youtube och sen är problemet löst? Det är tyvärr inte så enkelt.
Kattöga

#38 - Ithrenniel

Alla ni som klagar på hur era gamla youtubefavoriter blivit tråkiga och enformliga, leta redan på nya då istället! Det finns jättemånga bra och nytänkande människor på youtube som ännu inte nått ut till stora massan.

Svar: Men ni missförstår ju hela grejen om ni tror att det är er följare som youtubers gnäller på för det är det inte. VERKLIGEN inte. Det är ju främst er vi försöker glädja med vårt innehåll.
Det vi gnäller på är Youtube som just nu förstör för manga av oss. Deras system är det vi gnäller på och det faktum att dom inte kommer med information. Tyvärr, men så är det och vi kan ju bara hoppas på att det blir bättre.
Det finns många som tittar på min kanal och min känsla är, att många tycker om mitt innehåll och det är jag MYCKET tacksam för. Jag har kommit mycket längre än vad mitt mål var. Jag är väldigt förskånad för hatkommentarer och får massa fina kommentarer varenda dag, som verkligen ger mig mycket glädje och stolthet för det jag gör.
Det handlar inte heller om pengar, jag har ett bra betalt job. Men om man har youtube som sin stora passion, då är det väl självklart att det gör ont när nånting så löjligt som uppdateringar förstör. Om kanaler ska ha dåliga visningar, då ska det enligt mig bero på annat än löjliga uppdateringar. Tycker inte ni det?
Anja Rosenskjold

#39 - Pewdipie fool prank

Älskar att alla köpte pewdipie skämt att han skulle lägga ner sin yt kanal om han når 50 miljoner nu va de ju så han hade en annan kanal med mycket färre tittare som han la ner inte själva huvud yt kontot så alla som gick på det känn er lurade ..

#40 - ADDE

Jag har i stället för att kolla på stora Youtubers letat efter små youtube kanaler som inte känns så där överdrivna eller styrs av pengar begär och som känns mer genuint äkta Malin Halvarsson är en sån youtuber från Norrland och så klart Anja Rosenskjold som jag hittade till tack vare kammi som jag beundrar stort. Älskar Anjas Kök när hon bakar och lagar massa gott och testar på nya saker i köket som att baka med ögonbindel eller testa olika maskiner i köket. Sen att 2 super söta hundar finns med i bilden gör det hela inte sämre ja är ju stort fan av Amerikanska Bulldogs och "frallor" Franska Bulldogs.

Svar: Tack Verkligen Just idag är en sån dag där jag behövde en snäll kommentar. Snälla kommentarer är ALLTID värmande men just idag var det extra välkommet ❤
Anja Rosenskjold

#41 - Hej

Vet att du har ett jobb och detta är något du gör på fritiden, men när kommer nästa inlägg? (Förstår om du inte har tid men undrar bara)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com