Youtubers får ett eget tv-program

Nu har Aftonbladet avslöjat att youtubers under sommaren spelat in en ny reality-serie vid namn "Sommaren med Youtube-stjärnorna". Youtubers som kommer att medverka är Joel från ”I just want to be cool”, Hampus Hedström, Felicia Bergström, Thomas Sekelius, Tejbz och Sabina Desirée. Programmet har spelat in i ett slott i Stockholms skärgård där youtubers fått berätta lite om sig själva och har premiär under sensommaren på MTG:s nya webbplattform viafree. På facebook skriver Felicia "Detta var en av de sjukaste och bästa inspelningarna jag har gjort. Så taggad på att se hur allt blev”.  Skärmavbild 2016-08-06 kl. 09.05.49 Källa.   
#1 - SaraSongbird

Varför får inte jag vara med om felicia får det?

Svar: Hahahah u tried
Anonym

#2 - Hej

Som om att du är den riktiga SaraSongbird😂

#3 - Anonym

Bara tråkiga youtubers. Blir antagligen ett tråkigt program.

#4 - Anonyms

Yasss Thomes men de Borde ha lite roliga Youtubers typ Bente,Anty,Jocke&Jonna,Therese,Wilma&Emil,keela osv osv de Youtubers som e aktuella just nu. Tror inte ja kommer kolla på programmet :/

#5 - Besviken

Bara Hampus som faktiskt är rolig och kan skämta. Alla andra youtubers tar ju inget på skämt och låter inte skämta om något. Fan vad tråkigt.

#6 - Hönan Agda

Jag tycker att SaraSongbird, Jocke&Jonna, Manfred Erlandsson, Misslisibell och Therese Lindgren borde vara me för dom e ju bäst!

#7 - Kaplastavar

förstår inte varför dom inte tog en större youtuber än Sabina Desirée ... Dom kunde tagit bente, jonna, therese, tova, yumi o tomu, anty, helen torsgården, sarasongbird, manfred, misslissibell, keyo eller clara henry.

Svar: De kanske tackade nej!
Anonym

#8 - Korv

Bara Joel och Thomas som jag tycker är kul som ska vara med.

#9 - Anonym

Orka att ni klagar över vilka som är med också.. Jag tycker bara att det är roligt att få se lite variation.

Vissa av dom youtubers som ni vill ha med har vi sett nog av, bara massa skit runt dom

#10 - Ms M

Hur kan den enda som är rolig och kan "ta ett skämt" vara Hampus om en av deltagarna är med i Sveriges största hunorgrupp på youtube? Joels jobb är ju att vara rolig basically.

Svar: Aå sant
Korv

#11 - Mamma

Har nån ett tips på nån youtubers blogg?

Svar: Du som mamma om du har barn i 6-14 års ålder. Se till att ditt barn/barn inte följer Jockiboi och Jonna. Fick en chock då jag googla dessa namn.
Anonym

#12 - .....

In my ass att Jocke är sjukskriven. Han verkar leva på precis som vanligt. Han fattar inte att folk ser igenom honom.
"Jag visar mitt "sjukintyg" i en video så alla går på det, sen kan jag fortsätta ljuga om att jag har näringsbrist och gått ner 10 kilo" (vilket man ser att han inte har).

#13 - Olivia

bara jag som inte klarar av varken felicia eller sabina? stör mig något fruktansvärt på dom haha

Svar: Felicias videos klarar jag inte av, så håller med dig om det :) Sabina och hennes kanal älskade jag när hon var en mindre youtuber, den var mer äkta. Hon gör för mycket vloggar nu och är mer som resten av de stora inom splay. Känns som att alla kanaler som har splay som nätverk och som växer sig stora tappar sin originalitet, det stör jag mig som fan på.
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com