Wilmas nya flört

Jag har fått in mycket tips om att Wilma är på g med Anton Hagman, en youtuber som gör covers. En av tipsarna har gemensamma vänner med Anton och kan bekräfta att det stämmer. Dessutom har Wilma och Anton gett varandra flörtiga kommentarer på instagram. ddf hueh
#1 - Saga

Wilma har väl pojkvän?

Svar: De har gjort slut
Julia

#2 - Anonymous

Nope dom har gjort slut

#3 - Ida

Ben och My är antagligen sams igen de är iallafall på bio tillsammans just nu och kollar på hitta Doris. Tidigare idag så hade My en peri där hon berättade att hon skulle på datenight och se den filmen med sin "framtida man". Sedan la Ben ut på snapchat att han var på den filmen. Jag är nästan 100 % säker på att de två är där tillsammans . Önskar dem lycka till om detta stämmer! <3

#4 - Anonym

"Du är snyggaste 😘" .... Omg

#5 - Skåne

Artikel om Therese Lindgren: http://www.msn.com/sv-se/noje/celebrity/youtube-stj%c3%a4rnan-therese-lindgren-om-sin-alkoholism-det-%c3%a4r-f%c3%b6r-j%c3%a4vligt/ar-AAijQPA?li=BBqxCu3

#6 - '

Men kan Jocke tagga ner. Läser hur han svarar på sitt instagram
Citerar Jockiboi: ska se till att din mamma får veta vilka jävla äckliga saker hennes ungjävel skriver på internet!

Svar: Jockiboi verkar inte förstå att småkidsen tar efter han. Skriver han grova ord till någon tar några efter för dom ser upp till han. Och fortsätter han bete sig som han gör kommer det aldrig sluta. Hat skapar hat och blir en ond cirkel
'

#7 - ....

De börjar bli otäckt. Jocke som har många följare måste ta sig samman och förstå att detta kan leda till farliga konsekvenser. Stäng av ditt kommentarsfält Jocke, det är inte på kommentarer du gör pengar eller hur? Kanske hatet minskar på ett plan. Unga följare hänger ut personuppgifter offentligt nu. Detta kan få fasanfulla konsekvenser. Stäng ner dina kommentarsfält.
Om du är för STOPPAHATET, ta tag i situationen nu.

Svar: Han är ju inte klok. Över 30 år gammal och skriver att han ska slå folk på käften. Han är ju mentalt lika gammal som sina tolvåriga följare.
Anonym

#8 - anonym

Fysisk våld Jocke löser inget. Sluta hota nu. Måste finnas andra metoder att ta till än skrämmas.
Gå den rätta vägen och sköt de snygg. Du är inte helt bortkommen Jocke att söka reda på dessa personer som jävlas helt på egen hand. Uppmana inte unga följare hjälpa dig med detta. Märker du inte hur det blir som bränsle på elden.

#9 - .

Men alltså nu får lag och myndighet ingripa i jockiboi. Hur han uttrycker sig nu på sociala medier kan ju inte vara ok. Jag får så ont i magen av honom och känner sånt extremt obehag. Att han har en sån stor röst i samhället och inflytande bland barn och unga, det är så otroligt skrämmande.

Svar: Mannen med två ansikten. Kommer garanterat ta bort de han skrivit. Feg och kaxig i affekt. Men då det stormar tar han bort de. Jocke är 31 år. Mentalt blir man mörkrädd.
Han skapa hatstorm på nyheter24. Kommentera först. Följare fortsatt i hans hat anda skriva liknade inlägg. Jocke gör som han brukar, tar bort sin kommentar och låter sina följare sköta hans hat.
Anonym

#10 - Julia

HAHAHA att folk fortfarande snackar om My och Ben, förstår ni inte att det förmodligen bara var en PR-kupp, för att dra till sig uppmärksamhet

#11 - 😂

Vart har Jocke skrivit det? 😮 (efter)

#12 - ............

Nu borde väl ALLA som följer denna människa sluta med det genast.
NÅGON borde se till att Jockes mamma får veta vilka jävla äckliga saker hennes ungjävel skriver på internet! Vem beter sig så?
FYFAN säger jag bara! Han är 31 år och hotar barn.
Detta hoppas jag blir Jockes undergång.

Inte ens hans yngre följare kan väl acceptera detta!
Eller är dom helt hjärntvättade?

Svar: Kan denna medelåldersman sluta skapa rubriker och drama.
Jocke kan aldrig vara i ordning. De kan inte bara vara Adhd och ADD måste vara mer diagnoser.
Vem fan i hans ålder hotar folk som är dubbelt så unga som han sig själv.????? skriver och hänger ut unga människor igen. Snälla ta denna trasiga människa till en psykolog.
Man blir fan mörkrädd vilket drama denna tok skapar, och noll ånger eller insikt efter vad han gjort ????? Hur kunde han yttra sig om Adde och Anna-lisa att barn inte ska ha barn och kvinnosyn m.m. Kan han bara försvinna från social medier.

Hans stämpel kommer leva vidare.
Anonym

#13 - Anonymen

TIPS:

Ben Mitkus la ut en video där han har en google översätt-röst och är inspirerad av illuminatikonspirationerna som många kanske tror är en kreativ idé, men faktum är att han snott idén rakt av från en internationell youtuber: Peladophobian. Han gav inget cred överhuvudtaget.

#14 - Anonym

Blir så glad av alla kommentarer nu förstår alla hur Jocke är. 😌

#15 - Wilmas pojkvän

[…] har tidigare skrivit att Wilma och Anton flörtat på instagram men nu bekräftar Wilma i sin senaste video att […]

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com