Virala klipp på Misslisibell

Jag fick in ett tips att det finns virala klipp på twitter där folk tagit ut delar från Misslisibells videos. Ett klipp har nästan fått 3 tusen retweets och en annan har fått 300 retweets.
#1 - 😭

Moas pojkvän har dött😭

Svar: Kvittar om det var Moas pojkvän. Tänk på hans familj och anhöriga. Visa respekt för don också och sluta skriv om det.
Anonym

#2 - Anonym

blob:https%3A//vine.co/242eb6bd-c236-4007-8d3b-c7649a382602

#3 - J

Okej alla vet att Moas pojkvän sorgligt nog har dött. Men låt henne sörja i frid. Inte någon idé att ta upp det på en skvaller blogg!

#4 - Ebba

Sara Songbird har lagt upp en video på sin twitter där hon dansar i bh och trosor och filmar sig i speglen och mimar till låten ''fuck you'' av Lily Allen

Svar: vadårå? inte direkt något stort skvaller?????
Anonym

#5 - P

Alltså när ska Bente sluta driva om Linn Ahlborg på snap? Hade varit så irriterad om jag var Linn, haha!

Svar: Alltså Bente är en sorglig jävla människa. Märks hur avundsjuk hon är på Linn och att det faktiskt gör bra för henne. Bente får inga visningar, men hon kanske ska inse att det beror på att hon inte är rolig. Hon tror hon är så jävla rolig men är egentligen tråkigast på svenska youtube, helt ärligt.

Dessutom är hon dubbelmoralen själv, hon får säga exakt vad hon vill om andra, men när hon får kritik kring det så "skämtade hon bara". Sen när någon säger nåt om henne, då jävlar är det hus i helvete. Så patetisk ahahah.
J

#6 - 🎅

Joulu pukki on hyvä!

#7 - ...

Hahahahaha är jag den enda som typ garvar så jag gråter? x'D Hoppas inte Lisa tar illa upp bara

#8 - Anonym

"Tjenamors!" Haha, vad söt!
Nej, men de flesta videos var väl ganska kul då hon skämtar själv, men lite drygt att skratta åt när hon berättar om när hon var mobbad. Det kanske inte låter så allvarligt i ens egna öron det som en person hade skrivit om henne, men sätt er in i hennes situation - att det skrivits om henne på alla asksidor där hon bodde, att känna sig hatad av alla, att aldrig kunna vara ifred.