Update om Thomael

I feburari la Thomas upp en collab tillsammans med Mikael där dom kysste varandra och det dröjde inte länge innan deras fans började shippa dem. I guldtuben bjöd dom också på en kyss och nu senast var när Thomas la upp en snapchat-video där dom kysser varandra på Summerburst Igår berättade Mikeal att han känner sig jätteensam och vill hitta någon vilket bekräftar att dom inte gått vidare med deras relation. Skärmavbild 2016-08-13 kl. 14.29.31 maxresdefault (1)
#1 - Nainfrånbyijin

Kommentar borttagen

Svar: Vad försöker du säga?
Andrea

#2 - Laylor

tbh uppdateringen på denna bloggen är ganska usel...

Svar: Starta en egen blogg då
Anonym

#3 - Den här bloggen är bäst

Uppdateringen på den här bloggen är väldigt bra, flera inlägg om dagen, så sluta klaga!

Svar: Oj, visste att Jockiboi hade fanbois men visste inte att även denna bloggen hade dessa. Chilla alla har rätt att kritisera.
Laylor

#4 - Anonym

Tycker också uppdateringen är toppen just nu!
I Sandra Lindahls senaste video är hon och hennes kille ute och kör bil och ingen av dom använder bilbälte. Jag vet att Sandras image är att vara lite "korkad" och bara bry sig om smink, men att inte ha bilbälte måste vara det mest ointelligentaste man kan göra. Någon har också kommenterat detta och hon har svarat med "Använd kondom!".

#5 - Anonym

Ben Mitkus har en crush på Linn Ahlborg

#6 - Carro

Man förstår väll ändå att Thomael aldrig var något seriöst?

#7 - Siri

Jocke o Jonnas gråtvideo.... Facepalm

Svar: vilken?
Juliana

#8 - AnonymSorry

BERÄTTA OM BENS NYA VIDEO DÄR HAN SÄGER ATT HAN HAR EN CRUSH PÅ LINN AHLBORG!

Svar: Är inte Ben rätt mycket äldre?
Anonym

#9 - Människa

#kärlektillmoamurderess💜

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com