Kom Tejbz på Pewdiepies namn?

I dagens avsnitt av "Sommaren med Youtubestjärnorna" är det Tejbz dag och han berättar bland annat att han tror att han gav Pewdiepie idéen till hans namn. Tejbz berättar att Pewdiepie tittade på några av hans första videos och i ett kipp sa Tejbz "peepeepie". Namnet är väldigt likt Pewdiepies namn och nu är Tejbz sugen på att konfrontera honom. 3
#1 - @&/

Älskar Pewdiepie

#2 - Julia

Felix (Pewdiepie) berättade typ att han fick sitt namn efter PewPew ljudet som vapen gör. Die efter liksom, skjuten, död. Kanalen hette Pewdie från början, men han glömde av lösenordet till den och skaffade då en ny. Den döpte han till Pewdiepie

#3 - Anonym

I ett avsnitt av snooza med Simon och Emil så sa han oxå det :)

#4 - Anonym

Såg det på snooza för några år sen också, kan mycket väl stämma.

#5 - Leia

Väldigt osäker om det är sant, känns som att det är något han hittat på eller åtmindstonde försöker få för sig.

#6 - Undrar...

Vad betyder konfrontera?

Svar: Typ ifrågasätta :)
H

#7 - Anonym

spelar det någon roll om han hade kommit på namnet? verkar vara bitter för att Pewdiepie blivit så framgångsrik, tror han att det kommer ge honom något att konfrontera Felix om detta..? stolle...

#8 - Anomnymous

Vilken app/kanal sänds det?

Svar: Viafree
J

#9 - Anonym

Men herregud! Han vill bara försöka få del av Felix "fame", som om han ens har NÅTT med Felix kanal att göra! Pinsamma människor.

#10 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=Kj-68mx4We4

runt 2.05 berättar han storyn bakom hans namn, och de är inte från tejpz

Svar: https://www.youtube.com/watch?v=mmVKvcGd-Ds

Inte första gången Tejbz nämner detta och känns inte som en nyhet, tyvärr
Anonym

#11 - Hej

Jag trodde Tejbz och Pewdiepie var vänner i och med att de gjorde en "collab" när de spelade och Tejbz höll i en intervju med Felix samtidigt. Om Tejbz ska konfrontera Felix kommer det väl bara bli stelt och konstigt eftersom de typ är kompisar.

#12 - E

var hittar man inslaget?

Svar: På viafree
Anonym

#13 - Anonym

Asså herregud, hur mycket uppmärksamhet vill han ha?

#14 - M

Hoppas för Tejbz egna skull att han inte konfronterar Felix. Det kommer bli pinsamt då det förmodligen inte alls är så som han tror. Och vad är det han ska säga? Om Felix skulle tagit namnet efter Tejbz ljud i hans första videos, jaha och? Det är ändå inte samma ljud/namn och det är ingen stor grej. Ska han få pengar för att det låter lika eller vad är det Tejbz söker?

#15 - ...

#16 - ...

☺☺

#17 - Anonym

L

#18 - Anonym

PewDiePie kommer från "pewpew" som man brukar säga när man imiterar skjutljud, "die" som i att "dö" och "pie" som i "paj". Det har han sagt själv.

#19 - Lisa

Okej om tjbze har rätt att han kom på namnet, vad ska han göra åt det? Det är iaf felix som gjort fame, inte namnet. Kanske till en del men om han hade ett annat namn hade han dragit in lika många prenumeranter.

Svar: att döma av din kommentar kan du inte vara en dag över 12... "vad ska han göra åt det" HAHA vem i helvete har sagt att han ska göra något? shit xD
Anonum

#20 - Sarah

Felix har ju gjort en video för ett tag sedan då han berättar vart namnet "pewdiepie" kommer ifrån. Haha åhnej va pinsamt om tejbz frågar o sen är de inte så.

#21 - Anonym

felix hette ju "pewdie" först vilket inte är likt peepeepie öht... så.... just trying to get that fame?

#22 - J

Men hörrni guud vad folk tog illa upp över detta! Han nämnde det ju som en rolig grej det var inte som att han stämde Felix för att ha kommit på namnet eller nåt??

#23 - Anonym

Pewdiepie började dock med youtube innan??

Svar: Nej??
Anonym

#24 - Johanna

Det känns som jockiboi hittat ett nytt sätt att få sina tittare att tycka synd om honom.
Först var det någon som kissat i deras port (vilket jag kan gå med på att de hänt)
Men förstört deras bil, kastat sten på hunden osv, nya saker varje dag. Vem skulle göra dessa saker? Låter som något 12 åringar skulle göra, och det är ju 12 åringarna som tror på alla hans historier. Ingenting som en vuxen människa som insett att han är en falsk människa skulle göra

Svar: Skitsnack bara.
Anonym

#25 - Anonym

Känns som stt Jocke vill ha mer uppmärksamhet än vanligt när det helt plötsligt börja hända massa grejer hos dom. Grejer i brevlådan, nån kissar utanför, och nu ngn kastat sten på Batman? 🤔 Är allt sant börjar man ju fundera....

#26 - Kirsten

Vad har Jocke och Jonna med detta inlägget? Läste också vad Jocke hade skrivit på sin instagram. Vem kastar liksom sten på en hund? Är själv hundägare till små hundar och blir förbannad när jag läser att där är någon som kastar sten på en liten hund(Batman). Om det nu är sant? Eller det är att få uppmärksamhet och tycka synd om dom(Jocke, Jonna och Batman). Jag tror själv att de skall försvinna från offentligheten för nu har det gått för långt.

#27 - Anonym

Asså va e de för fel på Jocke? Allt han vill ha är uppmärksamhet o överdriver ALLT.

Svar: det e inte fel på jocke kanske det är det på dig. Sorry det är sanningen.
Anonym

#28 - Matilda

Jag kan efter vittne intyga att Jockiboi "fejkar" allt drama som sträcker sig mot honom just nu. Precis som i pranksen så är allt ett spel för att hålla sig relevant.

Att folk knackar på dörren kan ju vem som helst förstå kan hända en så stor Youtuber.
Men VEM, oavsett ålder, skulle plinga på för en autograf & bli så arg att denne PISSAR mitt i en trappuppgång utmed andras lägenheter bara för att Jocke nekat en autograf? Låter EXTREMT konstigt. Sedan sa han att pojken gick tillbaka och torkade upp det & bad om ursäkt. Vem fan skulle göra det, haha? Där har helt enkelt Jocke spillt ut vatten själv och torkat bort det själv innan någon inspekterar platsen efter pisslukt.

Samma sak om stenkastning. Vem fan ägnar tid åt att kasta sten på en kastrerad hund i tratt? Det är så hjärtlöst att jag har svårt att se det ske.

Jag säger INTE att detta är sanningen MEN jag säger att jag VET att han överdriver vissa händelser. Varför har han inte visat skadegörelserna på bilen? Jo för det kanske inte har skett. Det är så mycket luckor som går fylla igen med lögner. Tyvärr.

Svar: det var jag som kissade där faktiskt ångrar mig jättemycket älskar jocke o jonna det är mina idoler mest jocke visste inte att batman opererade sig. Jag skrev förrut på bloggen att jag kissade men vart arg för han sa nej till mig jag hade gått jättelångt och hade en dålig dag ville bara ha hans autograf o en bild. förlåt igen jocke om du ser . Så du vet fejkar han inte pranks jag bor nära hans hus har sett själv
T

#29 - Maja

Till Matilda: Jo du världen har blivit en smutsig plats, ser du inte alla mord, terrorattacker, våldtäkter, stöld och krig det är runt om i världen nu. Jämför man med världen så skulle det inte förvåna mig att någon kastar stenar på en hund. Pojken som kissade i trappuppgången bad dessutom också ursäkt HÄR på denna blogg så sluta dra förhastade slutsatser..

#30 - anonym

Men VARFÖR slutar inte Jockiboi med Youtube och offentligheten. Uppenbart han är en är en media dyrkare som skiter i att familjen eller livet går i bitar. Prioritet B-kändisskapet. En normal människa hade dragit sig undan. Men tydligen kan inte Jocke vara lycklig utan all uppmärksamhet.

#31 - Anonym

Förebilder som Jockiboi är ganska orimliga. Kan inte annat än bli kaos i kommentarsfälten.
Jockiboi känns jämnårig med sina fans trots sin höga ålder.
Otrolig dramatisk och rubriksökande. Han borde kliva åt sidan. Han har inga spärrar.

#32 - ...

Läste nyss Jockes inlägg. Han skriver att deras sista utväg är att lämna bort Batman. Familjemedlemmar lämnar man inte bort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lev lyckligt utanför strålkastarljuset. Detta talar mer hur otroligt ego han är. Hans liv går alltså först. Lite motsägelsefullt med allt snick snack om att familjen går först. Och hot till sina fans att lägga ner Youtube om familjen blir drabbad.
Hoppas alla fans som är rädda för att bli blockad och rädda att fråga saker läser de han skriver.
Jocke kommer fortsätta hela livet, oavsett hur dåligt de påverkar familjelivet.

Familjens mående går alltid först. Over and out

Svar: ... : Man lämnar inte bort en familjmedlem som han skriver att dom skall göra. Då vet man vem han tänker på första han och det är säg själv och inte hunden. Hade jag själv varit Jocke och Jonna. Hade jag satsat på ett helt vanligt liv utan Youtube osv. Sen det där hotet om att de skall SLUTA med youtube är bara tomma hot och betyder inget. Men visst SLUTAR de med Youtube kanske de missar en massa pengar, för det skryter ju Jocke om att de har hur mycket som helst.
Anonym

#33 - Anonym

Nej ni som säger att Pewdiepie starta sin youtube kanal det stämmer inte jag gick in på socialblade.com och kolla upp tejbz skaffa sin youtubekanal 14 juni 2008
Och Pewdiepie skaffa sin youtubekanal 29 April 2010

Svar: Men PewDiePie hade en kanal som hette PewDie förut, men han glömde bort lösenordet till den och startade en ny - PewDiePie.
Anonym

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com