Fans kastar sten på Jockiboi och Jonnas hund

Jockiboi berättar på snapchat och instagram att det kommit till en ohållbar gräns där folk snor deras post, förstör deras grannas dörrar och kastar sten mot deras hund. Om det inte blir bättre är deras sista utväg är att lämna bort deras hund. En del har gett förslaget att inte visa upp deras nya lägenhet men Jockiboi berättar att det skulle leda till att fler söker upp vart dom bor. d

Skärmavbild 2016-08-30 kl. 19.14.05Skärmavbild 2016-08-30 kl. 19.13.58

NU ÄR DET NOG!! 😡 Är så jävla trött på att gnälla och behöva skriva sånt här så att ni oskyldiga som inte gjort något ens ska behöva se detta! 😴💤 Men nu har det gått till en gräns då detta blivit totalt ohållbart då folk förstör våran bil nästan dagligen, Snor våran post och förstör våra grannars dörrar och äggar och pissar och aa listan kan göras oändlig 👎🏼😵 Men det stora problemet som fått detta att bli nog är när ni ger er på min hund 😡 Ni som kastade sten på Batman hoppas jag brinner i helvetet på riktigt 👺👊🏼 Och att sedan sprinta iväg som små jävla fegisar också!! Vi har kommit till en gräns då Batman mår så dåligt att han knappt ens är vaken om dagarna och går och piper vid dörren hela tiden och är aggressiv mot exakt alla utom mig och Jonna 😢 Detta är som våran son och vår familjemedlem och vad hade ni själva gjort om någon skadade eran familj och kastar sten på en nyopererad hund som är ute på promenad? Okej tyck illa om oss men vafan har vår hund gjort er? Sticker det så hårt i era ögon att vi är så stora på Youtube att sista utvägen är att skada våran hund? 👏🏼 Finns en enkel utväg om man inte gillar oss och det är att sluta titta på oss och följa oss 😉 Men har börjat inse att ni inte hatar oss utan vill endast ha vår uppmärksamhet för när man pratar med alla er haters är ni plötsligt stora fans när ni får kontakt och hatet verkar vara något ni tror ska leda till ett svar!!! Jag talar nog för alla YouTubers hur trötta vi är på att ni kommer till vårat hem och förstör saker eller ringer föräldrar och säger vi är döda eller sitter och dödshotar oss och önskar livet ur oss i konnentarer💤 Så vår sista utväg om det inte blir bättre nu är att lämna bort våran älskade hund om vi inte får vara ifred efter flytten för nånstans måste vi tänka på hans hälsa och han mår inte bra någonstans just nu 😭 Det är min familj detta och tänk er att någon skadade eran hund eller syster eller barn 💀 Vi kommer nu att sätta upp kameror och larm både inne och ute på nya lägenheten och till er som säger att vi inte ska visa var vi bor så blir det bara ännu värre då folk kommer leta ännu mer efter var vi bor!! 😒

Ett foto publicerat av Joakim Jockiboi Lundell (@jockiboi) Aug 30, 2016 kl. 2:07 PDT

 
#1 - 😂

HAHAHHAHA vrf skulle de komma mer folk om de nt vet var de bor😂😂😂HAHAHAH IDIOT

Svar: Folk kommer ju söka upp?
Varför vill du veta?

#2 - Idiot

Äru dum eller?! Folk kommer ju göra allt för att hitta där dom bor o förstöra!!!!

Svar: Det kommer ju hända ändå 😬
Eme

#3 - Emelie

Så man lämnar hellre bort sin "älskade hund" än slutar med youtube? Okeeej...

Svar: Men kommer ju inte bli någon skillnad om han slutar :)
Anonym

#4 - Anonym

Förlåt men tror verkligen inte på detta, tror han bara vill att folk ska tycka synd om han:)

Svar: Asså du äru störd... Tror du att Alex skulle bära upp en kundvagn utanför dörren bara för att få uppmärksamhet och tror du Jocke och Jonna sitter och hittar på allt? Man hör ju fan i deras videos när folk hållerpå och är där. Hoppas någon springer och kastar sten på dig och ingen tror dig :)
Idiot blogg

#5 - Anonym

Kommentar borttagen

#6 - Anonym

Idioti bland vissa kommentarer här, herregud. Skulle ni tycka att det var det minsta kul att nån vandalisera era egendomer, kastar saker och pissar utanför erat hem och allra mest, att folk kastat sten mot er hund?! Therese Lindgren utsätts också för detta dagligen, och då hörs inga ifrågasättande eller nedkastande kommentarer. Det är VIDRIGT att detta händer Youtubers som Therese och Jocke/Jonna. Och det är även vidrigt att detta försvaras av folk i dethär forumet. Detta bidrar till mer hat. Stå emot vandalisering, stå emot stenkastning och stå emot oavsett vem som utsätts. Tack för mig. :)

Svar: Finns INGEN ANNAN YOUTUBERS som är sååååååå omskriven av dynga som Jocke. KONSTANT DRAMA OCH RUBRIKER.....undra om de kan beror på att andra youtubers har en annan dialog med sina fans..och kanske inte är så impulsiv, labil, säger saker som nästa stund inte stämmer,lägger upp saker, flippar på snapchat, hotar sina fans osv..Jocke blir lite i samma nivå och ålder med sina följare...han är gammal, men omogen...
.....

#7 - ...?...

Hahaha...han plockar hellre bort Batman än lever ett lyckligt liv med fru och hund...skit i offentligheten Jockiboi..Du har vunnit en familj du saknat...vad fan håller du på med...de är inte värt detta...kliv ur offentligheten...man lämnar inte bort familjemedlemmar för sitt yrke...ge dig nu...

Svar: Sååååå jävla sant
Anonym

#8 - Anonym

Kommentar borttagen

Svar: Kommentar borttagen
Anonym

#9 - Ida Malmstedt

Nivån på denna blogg har blivit pinsam!
Man inser det är grovt sjuka människor som hänger här nu!
Hör ni vad som hänt?
FOLK HAR KASTAT STEN PÅ EN HUND?
Och vad hjälper det om han slutar med Youtube???
Tror ni mindre vet vem han är om 6 månader då eller? hahahaha
Jävla äckliga barnfasoner här asså!
Är glad att fler och fler ser vad denna blogg är.
Rena rövslickeriet på therese jämt av ägaren..
Synd om therese vid minsta lilla..
Jockes hund skadas - rätt åt idioten..

Ser att äntligen börjar folk reagera..
Kolla snälla på FLAX för youtube nyheter den kanalen är iallafall opartisk!
Svenska youtubers heter denna blogg?
Ändå är det bara tjejer och manfred i headern hahahaha
Jag är själv tjej men denna blogg är bara äcklig nu för tiden..
Gillade bloggen förr men nu är det bara rent hat här mot alla av andra könet än oss själva!

Svar: SNÄLLA JOCKE VEM SOM HELST SER DETTA SER DE VA DU SOM SKREV KOMMENTAREN OVANFÖR , spyr
Anonym

#10 - Ida Malmstedt

Hälften här kan dessutom inte ens stava hahahaha
Så antar dom som kommenterar här är 12år i snittt!
Är 16 år själv och känner mig redan för gammal för denna blogg tyvärr

Svar: Haha du beter dig verkligen som 16 kan jag säga, inte en dag äldre :) fjortisfasoner du håller på med unge, du är inte mogen för för pennie.
Anonym

#11 - Kirsten

Jag är 33 år som läser denna bloggen. Och jag förstår inte varför inte Jonna och Jocke lämnar offentligheten istället för att lämna bort sin hund. Och det är mycket hat på denna bloggen om Jocke. Tycker bara att han skall tänka på allt som har hänt dom. Lämna förtusan offentligen och tänk på sin familj.

#12 - Anonym

Alltså nivån den här bloggen börjar bli så sjukt pinsam. Är ni sjuka i huvudet på riktigt?

Om Jocke hittar på att allt det här har hänt så är han fan sjuk i huvudet.
Men har han inte gjort det så är det ni som sitter och påstår att han gör detta för uppmärksamhet som är helt jävla sjuka. Folk springer utanför deras dörr varje dag, stressar upp Batman, kissar utanför dörren och fucking kastar stenar på Batman.

Det är sjukt beteende och att Jocke ska få skiten för att folk gör detta är bara vrickat.

#13 - Anonym

http://nyheter24.se/noje/859426-jockiboi-om-den-fruktansvarda-handelsen-ni-som-gjorde-detta-fortjanar-att-brinna-i-helvetet

Det är kommentarer som Jockiboi lagt in på Nyheter24 som får honom att framstå som labil.
Han skriver bara till Nyheter24 inte till expressen och aftonbladet som printat samma..
Hans inlägg nu är illa...
Förstår han är ledsen osv...men han måste ändå tänka till...

Svar: Han skriver exakt som sina fans. "äckligaste jävla tidningen börjar han med och avslutar med far åt helvete jävla pissluffare" sen efter apar nån följare eller någon som tar Jocke i försvar å ger tidningen en känga med. Detta startar hat också Jockiboi. DU är inte 11 år länger utan 31 år.
Man kan undra varför han inte kastade skit på tidningen då de skrev om tv3 i nöd och lust med dem.
De skrev inge dumt nu heller.
..

#14 - M

Hur kan de bli mindre anonyma gällande deras boende om de filmar där? Om folk inte vet var de bor så kommer de ju inte komma hem till dem. Det bästa vore väl typ att vlogga all annan stans än i området de bor i. Man kan ju vlogga hemma typ, men inte utanför då folk lätt känner igen områden.

I alla fall så tycker jag att många går över gränsen. Att vara elak mot youtubers bara för att man inte gillar dem är ju absurt. Att bjuda hem sig själv hos någon man inte känner är ju också vrickat.
Dessutom är det aldrig en god ton på den här bloggen. Jag tycker vi borde sluta vara så hatiska och inte skriva svordomar i caps-lock för det är inte särskilt trevligt. Alla får ha åsikter, men man kan ju fortfarande diskutera i en god ton.

Tack för mig.

#15 - E.l.h

Det känns som att de händer nya grejer varje dag med Jocke.

#16 - I love batman

Asså folk e ju dumma i huve! Stackars batman asså! 😭😘

#17 - Joe

Tycker det är rätt intresant att "lila "Joakim skrev att det är bara han själv och Jonna som Batman kan vara med utan att han morrar och har sig. Hur kan då Alex komma in utan problem? Nej men justja, han har ju sina diagnoser och skriver ibland så klumpigt, dumt av mig! Ärligt talat Jocke, SKÄRP DIG! Sen jaha, en hund är inte värd så mycket, det är viktigare att göra videor? Jag trodde ju att dui brydde dig om andra eftersom du har sagt det själv..

Sen så jag hoppas att han vet att det krväs tillstånd att sätta upp kameror och larm hur som helst och måste ha tydliga dekalar för det. Men med tanke hur han filmar med drönaren så har han nog inte så värst på den lagen heller.

Jocke, sluta tro att du är störst och mäktigast bara för du har dina subscribers, dina pengar, diagnoser osv! Väx gärna upp också. Självklart är det ju tråkigt det som har hänt Batman osv men ibland kanske vissa utav dessa handlingar görs också för att försöka få dig att vakna upp i skallen att INTE du heller får bete dig PRECIS HUR FAN SOM HELST!

Gör gärna en video också VARFÖR du tog bort din draw my life video också, du säger ju själv att du inte har något att dölja? Eller har du tänkt att göra en ny kanske där faktiskt står att du är född 1985 istället?

Vill även tilägga att jag varken hatar eller älskar dennna blogg. Ser den inte heller som någon sorts skvallergrej utan allt som jag har läst har ju funnits mer eller mindre öppet för allmänheten? Det är ju inte precis som att hon som driver bloggen hackar konton etc! Tänk om lite!

OCH hat är ett JÄVLIGT STORT ord! Det som skrivs i kommentarer/inlägg här är ju knappt hat utan mer kritik, vi har yttrande frihet för den delen. Kan man inte ta kritik bara för man inte håller med till tjugotusen procent så betyder inte att man är en hater!

Tack och hej, leverpastej!

Svar: Joe: Du har en poäng där, hur kan Alex passa Batman om han är aggressiv och bara kan vara i närheten av Jonna och Jocke och ingen annan. Jag tycker också att de tar att jobb framför Batman som mår dåligt av allt som händer utanför deras hem. Iom att den stackars hunden går med blöja för att fans inte kan sluta upp med att gå hem till dom och ringa på dörren. Som ett annat fan skrev på deras Instagram. Ta en paus från Youtube och bara ta hand om varandra det behöver inte betyda att de skall sluta med Youtube. Visst jag tycker också det är synd om Batman då jag själv är hundägare. Så jag förstår deras ilska att de som hatar Jocke och Jonna att de går på deras hund är bara så himla fel.
Kirsten

#18 - Skåne

Jocke och Jonna har lagt upp en arg video på Youtube. Sen är där en artikel på aftonbladet om deras hund(Batman)

#19 - Malva

Tycker att Jocke förtjänar allt som hänt förutom detta, det är ju faktiskt inte Batmans fel

Svar: Batman* inte Bamse 🙂
Erika

#20 - Felicia

Att folk sitter och säger att personen i fråga som skriver inläggen favoritiserar Therese men skrivet negativt om Jockoboi. För det första, skrivbenten är OBJEKTIV, alltså opartisk och icke personlig i sina inlägg. Vilket man måste vara om man granskar människor och deras handlingar, mest rättvist på det sättet. För det andra, varför det skrivs mer negativt om Jockiboi är för att han själv skapar sina problem. MEN jag tycker fortfarande absolut inte att de är ok att folk beter Sig såhär, och de är otroligt tråkigt att både Jonna, Jocke och deras hund får gå igenom detta. Men samtidigt är inte Jocke bättre själv av de han säger och gör ibland. Bloggen är inte gjord för att skapa hat utan för att sprida de som händer i youtubevärlden på ett objektivt sätt. Att skylla på att bloggen skapar hat, är inte en bortförklaring för att folk ska få bete sig illa i kommentarerna. Hat och mobbning är aldrig ok, vare sig vart de förekommer.

#21 - Tänklite

Inte så smart att filma me drönare för då vet ju alla exakt villket område han bor.

#22 - A

Jag vet att Jocke och Jonna har YouTube som jobb, jag tror det skulle vara bättre för deras skull om de la YouTube åt sidan och satsade på "riktiga" jobb ett tag åtminstone. Dem har mängder med pengar och kommer förmodligen dra in mängder på de videos dem har nu. Men i och med att Jocke och Jonna gifte sig i somras, har hund, köpt en ny lägenhet, försöker skaffa barn osv så tror JAG att det är bättre att dem försöker avsluta deras kändisskap. Absolut kommer folk veta vilka dem är och förmodligen komma fram till dem på stan. Men eftersom att allt verkar gå åt helvete för dem just nu bör de ju nästan ta en paus snart. Att de överväger om dem måste lämna tillbaka Batman snart pga att deras tittare beteer sig som svin är absurt.
Jocke har gått från ett helvetes liv till ett toppenliv. Han har strävat efter hans karriär som han har idag i ca 10 år - men det skulle vara bättre om han satsar på sin familj och ser till att alla problem löses där och sedan komma tillbaka om det lugnat sig med allt hat.
Jag diggar inte Jocke och Jonna, de är inte några personer jag väljer att titta på. Men nu när det gått såhär långt måste de nog börja fundera på hur dem vill ha det.

Svar: A: Håller med dig i det du har skrivit här!
Kirsten

#23 - Kirsten

Nu har inte detta inlägget med Jocke och Jonna att göra. Men jag följer Sacconejoly på Youtube, och där är haters som går på frun(Anna) i familjen. Och nu är dom i Sorrento(Italien) på semester, där är haters som har kontaktat deras hotell och skrivit falska rykte om barnen(Emilia och Eduardo) i familjen. Så utlänska youtubers kan också ha ett helvete med alla haters. En supergullig familj. =)

#24 - Anonym

Undrar när Jocke ska lära sig att skriva ett inlägg utan massa löjliga emojis. Framstår som 12 bast.

Svar: Hahahshs undrar ja med va öre för fel på människan
Anonym

#25 - anonym

Exakt så här blev de i bloggvärlden då Jockiboi blev bloggare. Hat. Och nu i Youtubevärlden.
Kanske de har att göra med att han inte har några gränser. De ligger massa naket på Youtube på dem. Och andra saker de skrikit och levt helvete i skrift och tal.
De är inte som andra youtuber. De har inte gjort bort sig så mycket som detta skandalpar.
Vet inte? men kanske ligger de något i det???????

Även om de älskar Youtube, borde de kunna göra annat. Men de kommer aldrig ske. De som kommer bli är att fler bara förstör för dem. Kommer aldrig sluta. Tycker de bara ploppar upp mer och mer bevis video, information som döljs ja allt. Detta gör tycker jag som gillar flera andra youtubers dålig stämning. Jocke och Jonna är överallt men av fel orsak. Kopierade sidor och massa dubbletter av klipp med dem. Så spy less på detta skandalpar. De är inte lätt att undvika deras skandal rubriker. Och inte har de vett att kliva åt sidan.

Svar: Anonym: håller med har blivit så mycket hat sen Jocke kom till youtube världen var ju likadant i bloggvärlden. Tycker att de skall lämna youtube världen och hitta riktiga jobb istället för att kanske behöva lämna bort sin hund. Sen är jag så trött på det skandalparet för man läser en massa om de i pressen hela tiden.
Kirsten

#26 - Jessica

Jag försvarar inte dom som håller på såhär mot dom eller batman på nåt sätt då det är vidrigt, men helt ärligt lämna bort batman? Prioriterar ni/dom alltså ert youtubeliv framför er hund som ni så fint även skriver är som er son? Ni är väl medvetna om att skaffar ni barn sen nångång vilket ni sagt att ni vill och den utsätts för sånt här (nej folk kanske inte kommer kasta sten på den men iaf) då är det inte bara att lämna bort barnet för att ni vill hålla på med youtube... Det bästa för alla er vore att ni klev ut ur youtubevärlden och skaffade "vanliga" jobb istället. Visst det kanske inte slutar för det men då är ni iaf inte utbrända, sönderstressade och slipper åtminstone youtubedrama vilket alla ni inklusive batman skulle må bättre av. Är han er son får ni göra vad man bör göra för sina barn, dvs hittar lösningar som gynnar alla.

Svar: Jag håller helt med. Känns jätte konstigt att skriva så.
Eller hur, hur ska dom göra när dom får barn. Snacka om att vara egoistiska att bara tänka på famn och inte sin hund.

En sak jag inte förstår är hur någon kunde kasta sten på Batman när dom var på promenad. Dom borde väl sett eller i alla fall kunnat springa efter dom.
Eller vet man vart det hände? Kanske bara är jag som missat.
Låter konstigt i alla fall.
Märkligt

#27 - Diskborste

Dom kanske borde sluta med youtube ist för att lämna bort någon de älskar?

Svar: Är det verkligen lämpligt att fortsätta med Youtube? . Barn kan enkelt googla på deras namn och hitta allt från porr med skandalparet till "strippklipp" och smekande sexanspelningar med och utan underkläder på. De kommer upp massa vidriga konversationer och uttalanden Jocke gjort.
Skrikande klipp ja listan kan göras lång. Undrar lämplighet om man är så labil?

Jag hatar inte detta skandalpar. Men funderar hur föredömligt detta är, att barn kan se?
........

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com